Elérhetőségek

Kapcsolatfelvétel | Ügyfélszolgálat | Raktár és üzlet, megközelíthetőség


Kapcsolatfelvétel

 

Mielőtt felveszed a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, olvasd el a "Gyakori Kérdések" oldalt, hátha gyorsan megtalálod a választ kérdésedre.

Az alábbi mezők kitöltésével könnyen küldhetsz nekünk üzenetet. Válaszd ki, milyen témában segíthetünk, add meg a neved, e-mail-címed és küldd el az üzeneted. Amennyiben folyamatban lévő megrendeléssel kapcsolatban írsz, ne feledd megadni rendelésed azonosítóját, amit a rendelésvisszaigazoló e-mail-ben találsz, ez sokat segít nekünk a probléma megoldásában.

 

Üzenet témája: *
Név: *
 
E-mail cím: *
 
Üzenet: *
 
* Az adat megadása kötelező!
Az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.


Ünnepi nyitvatartás

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 12.29. (péntek: 8:00 - 15:00-ig)
Átvételi pontjaink: Minden átvételi pontunk 16:00-ig tart nyitva, kivéve az István utcai átvételi pontot, ahol 18:00-ig várjuk megrendelőinket!

Ügyfélszolgálat

Központi e-mail cím: info@petissimo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 999-4630 (Hétköznap: 8 - 16:30-ig)
Ünnepi nyitvatartás: 12.29. (péntek: 8 - 15:00-ig)
Átvételi pontjaink: Minden átvételi pontunk 16:00-ig tart nyitva, kivéve az István utcai átvételi pontot, ahol 18:00-ig várjuk megrendelőinket!

Raktár és átvételi pont

Cím: 1097 Budapest Táblás utca 36 "E" épület. (a parkolás INGYENES!)

Csomagpontunk: Primavet gyógyszer- nagykereskedelmi Kft. (1097 Budapest, Táblás utca 36.)

Nyitva tartás: Hétköznap 8 - 16:30h, szombat-vasárnap zárva tartunk

Amennyiben a megrendelés feladásakor a személyes átvételt választod, amint összeállt a csomag és minden termék megérkezett, mi küldünk egy értesítő e-mailt, hogy jöhetsz a termékekért. Személyes csomagpontunkon való átvétell esetén, készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni!

 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel:

A raktárterület, ahol a Petissimo található, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is. 200 méterre a raktárterület főbejáratától áll meg a 54-55-ös busz a Boráros tértől.

Autóval:

Autóval a raktár könnyen megközelíthető a Határ út - Nagykőrösi út felől. Az alábbi részletes térképen berajzoltuk a raktár elhelyezkedését és a raktárterületen belüli közlekedést. A raktárnál ingyenes a parkolás!

Petissimo raktár