Elérhetőségek

Kapcsolatfelvétel | Ügyfélszolgálat | Raktár és üzlet, megközelíthetőség


Kapcsolatfelvétel

 

Mielőtt felveszed a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, kérjük, olvasd el a "Gyakori Kérdések" oldalt, hátha gyorsan megtalálod a választ kérdésedre.

Az alábbi mezők kitöltésével könnyen küldhetsz nekünk üzenetet. Válaszd ki, milyen témában segíthetünk, add meg a neved, e-mail-címed és küldd el az üzeneted. Amennyiben folyamatban lévő megrendeléssel kapcsolatban írsz, ne feledd megadni rendelésed azonosítóját, amit a rendelésvisszaigazoló e-mail-ben találsz, ez sokat segít nekünk a probléma megoldásában.

 

Üzenet témája: *
Név: *
 
E-mail cím: *
 
Üzenet: *
 
Adja meg a képernyőn látható ellenőrző kódot!
Ellenőrző kód
 
* Az adat megadása kötelező!
Az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.


Ügyfélszolgálat

Központi e-mail cím: info@petissimo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: 06 1 999-4630 (Hétköznap: 9 - 17 óráig)

 

Raktár és átvételi pont

Cím: 1116 Budapest, Barázda u. 42. (a parkolás INGYENES!)

Nyitva tartás: Hétköznap 10 - 16:30h, szombat-vasárnap zárva tartunk

Amennyiben a megrendelés feladásakor a személyes átvételt választod, amint összeállt a csomag és minden termék megérkezett, mi küldünk egy értesítő e-mailt, hogy jöhetsz a termékekért. Személyes átvétel esetén készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni!

 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel:

A raktárterület, ahol a Petissimo üzlete is található, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is. 200 méterre a raktárterület főbejáratától áll meg a 33-as BKV busz a Budafoki úton.

Autóval:

Autóval a raktár könnyen megközelíthető mind a Budafoki útról, mind a Szerémi útról. Az alábbi részletes térképen berajzoltuk a raktár elhelyezkedését és a raktárterületen belüli közlekedést. A raktárhoz kocsival be lehet hajtani de az utcán is ingyenes a parkolás!