Vásárlóink írták

Ezúton szeretném jelezni Önöknek, mennyire elégedett vagyok a webshoppukkal!!!
Gyorsan, pontosan kapom meg mindig a rendelt termékeket, a kiszállítás is ugyan ilyen hatékonysággal működik. KIEMELKEDŐ tevékenységet végeznek a webáruházak körében, talán azt mondhatom, még nem is találkoztam ilyennel. Szeretném megköszönni mindannyiuk szorgalmas munkáját!! További sok sikert, hosszú évekig jól működő vállalkozást és sok "éhes" kutyust kívánok Önöknek, hogy a vállalkozásuk virágozzon, mert ÖNÖK MEGÉRDEMLIK!
Kiss Nikolett

Tisztelt Petissimo Csapat!

Csak szeretném kifejezni maximális elégedettségemet Önökkel kapcsolatban. Mind a kommunikáció, a rendelésfelvétel, mind az értesítések, a kiszállítás, a csomagküldő szolgálat olyan magas színvonalú, hogy nem is ismerek más céget, aki ennyire jól dolgozna, mint Önök. Kedvesek, rugalmasak, precízek, figyelmesek, öröm Önöktől rendelni, bárhol szóba kerülnek a kisállatok, mindig ajánlom Önöket. Szeretném mégegyszer megköszönni kiemelkedő munkájukat, maradok továbbra is hű vásárlójuk, kellemes hétvégét, szép napot:
Oláh Réka

Köszönöm szépen a szakszerű és pontos szolgáltatásukat. Időben és sértetlenül megkaptam a megrendelt árut. A futárszolgálat is a megadott időkereten belül szállított. A vásárolt termékkel is elégedett vagyok.
További jó munkát kívánok!
Kovácsné Tobak Márta


A múlt héten csütörtök délelőtt elküldtem egy nyakörv megrendelést,és másnap délelőtt 9-10 óra között a kutyámon volt.Szeretném megköszönni a gyors,pontos,megbízható rendelés teljesítést.Elsősorban önöknek,de kérem továbbítsák a futárszolgálatnak is.Ha bármi kell,biztosan önökhöz fordulok. Még egyszer gratulálok és köszönöm. Tisztelettel:

Rónai Antalné


Nagyon elégedett vagyok a termékeikkel. Amióta a Happy Dog nedvestápot eszi a kutyám, teljesen más lett! Sokkal kiegyensúlyozottabb lett és rengeteget futkos a szabad levegőn.minden reggel ott ül a szekrény előtt és várja hogy megkapja a tápot. Eddig háromszor rendeltem de biztos vagyok benne hogy jó helyre került a pénz! Én teljesen elégedett vagyok a termékeikkel! Köszönöm hogy létezik ez az oldal és biztos vagyok benne hogy fogok még rendelni Önöktől!

Fekecs Viktória

Nagyon köszönöm a gyorsaságot! Megérkezett a táp. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam, nagyon meg vagyok elégedve a webshoppal és munkájukkal. Eddig minden kérésem, rendelésem időre és pontosan érkezett, az árak nagyon jók, az ingyen kiszállítással végképp. A kutyám coursingen és pályán versenyez a foxicsapatban, nagyon fontos, hogy jó minőségű tápot egyen, amiből bőven van választékuk. Maradok továbbra is hű vásárlójuk:

M. N.

Köszönöm szépen a gyors korrekt ügymenetet, a terméket kifogástalanul nagyon jó áron ,és gyorsan megkaptam. Köszönettel:


G. TiborA rendelt árukkal elégedett vagyok. Hosszú idő után már négy hete, hogy kutyusunk, a 11 éves toy uszkárunk jól van. Emésztési problémái voltak, remélem csak voltak.  A Hill's termékek eddig nagyon jónak bizonyultak. Nagyon elégedett vagyok avval is, hogy telefonon egy hölgy felhívott, mivel a megrendelt áruk mennyiségét egyeztetni kellett. Köszönjük!
C. ÉvaMi még nem kóstoltuk, de a kutyának ízlik. Sajnos nagyon  érzékeny a gyomra, ezért csak bárny vagy csirkehúsos ételt ehet. Sajnáljuk, hogy olyan konzervet nem tartanak, amit a kutyánk megehet,mert nagyon kényelmes és pontos a futárszolgálat.Külön értékelőlapot nem találtam, ezért itt tettem eleget értékelő kérésüknek. A megrendelt árúval soha semmilyen probléma nem volt és elég gyakran van a csomaghoz ajándék is. Mi a Eukanuba termékeket ismerjük, kiválóak, kutyás ismerőseinkenek szoktuk ajánlani Önöket, mint kényelmes és megbízható vásárlási lehetőséget.  Üdvözlettel:

H. János


Szeretném maximális elégedettségemet kifejezni. Vásároltam önöktől és a lehető legszuperebb áron kínálták a terméket. Ezen kívül még ingyen, és nagyon gyorsan házhoz szállították. Alig akarom elhinni, hogy ilyen manapság még létezik! Remélem továbbra is ilyen kedvező marad az ár és a szállítás. Ha ez így lesz (és persze most is) csak önöktől vásárolok. Minden ismerősömnek ajánlani fogom az oldalt! Még egyszer köszönöm. Üdv:
Tímea


Maximálisan elégedett voltam az Önök áruházával!Temékben,árban,
időben,tájékoztatásban,szállításban korrekt volt minden.Jó szívvel ajánlom mindenki számára!Köszönettel!
Sziszi