Acana kutya- és macskatápok

A Champion Petfoods küldetése tiszta és világos:
biológia szükségleteknek megfelelő termékeket gyártani friss kanadai élelmiszerekből.

Szemben a multinacionális vagy marketingvállalatokkal, akik nem a valódi termékfejlesztésre, hanem döntően az értékesítésre koncentrálnak, a Champion Petfoods speciális eledelek gyártójaként  Acana és Orijen a kiváló minőségre helyezi a hangsúlyt több mint negyed évszázada.

A biológiai szükségleteknek megfelelő koncepció a szárazeledelek egy új kategóriáját képviseli, azaz úgy kell táplálni kedvenceinket, ami megfelel az anatómiai felépítésüknek és az újra felfedezett, természetes étrendnek.

Az általuk használt összetevők is teljesen eltérőek. Nem használnak árutőzsdén vásárolt és többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat, kizárólag a gyárat körülvevő mezőgazdasági régió, a több ezer tó és a Csendes-óceán által biztosított élelmiszerek képezik az Acana alapját. A húsféleségek emberi fogyasztásra alkalmasak, és legnagyobb részük minden nap frissen érkezik.

Acana kutya- és macskatápok a Petissimo-nál!

A friss kanadai élelmiszerekből készült biológiai szükségleteknek megfelelő szárazeledel gyártásához magasabb technológiai színvonal szükséges, mint a hagyományos termékek előállításához.

Az egyedi gyártástechnológia és a kiemelkedő innovációs képességük számos jelentős elismerést szerzett az iparágban nemzetközi szinten is.

Kizárólag olyan termékeket értékesítenenk, amit ők maguk gyártanak a díjnyertes gyárukban, Kanada Alberta tartományában. A több mint 50 országban forgalmazott Acana termékek minőségét a kanadai Kormány igazolja és folyamatosan ellenőrzi, továbbá a márka megfelel az összes nemzetközi, kisállat eledelekre vonatkozó előírásnak.

De talán, ami a legfontosabb különbség, a biológiai szükségleteknek megfelelő filozófia iránti elkötelezettségük, amely forradalmasítja a társállataink táplálását.

Rövidfilm az Acana és Orijen tápok gyártójáról, a Champion Petfoods-ról