Segítsünk együtt!

Biztosan Ti is több olyan egyesületet és alapítványt ismertek, akik a gazdátlan állatok megmentését tűzték ki célul. A civil szervezetek általában nem dúskálnak az anyagiakban, hanem néhány lelkes ember energiája viszi őket előre. Azzal szeretnénk nekik segíteni, hogy a Petissimo vásárlóinak egy nagyon egyszerű, könnyen elérhető támogatási formát kínálunk: 1500 Ft, 2000 Ft illetve 3000 Ft-os támogatói jegyeket lehet megvásárolni webáruházunkban!  Az 1500 Ft-os támogatási jegy 5 kg, a 3000 Ft-os 10 kg prémium kutya-, illetve macskatápot, a 2000 Ft-os támogatás élősködő elleni készítményeket (pl. féreghajtó, kullancsr- és bolhariasztó stb.) jelent az adott egyesület számára.

Természetesen, ennyi pénzből nem jön ki sem egy zsák prémium minőségű táp sem minőségi élősködők elleni készítmény. A különbözetet mi adjuk hozzá:

Az állateledelek esetében ahány forintot adtok, mi ugyanannyival, élősködő esetében 50%-kal emeljük az általatok választott szervezet támogatását. Minden hónap végén összesítjük a támogatói jegyeket és átadjuk az adott mennyiségű állateledelt ill. egyéb termékeket az egyesületek részére!

A támogatható egyesületek listáját itt találhatod, s nem kell mást tenned, csak kiválasztani a legszimpatikusabbat (akár többet is)!

 

Dog foundations

Cat foundations

 

Ennyire egyszerűen működik a dolog! Bízunk benne, hogy együtt Veletek, sok gazdátlan állatnak segíthetünk! :)