Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk korlátozottan érhető el ill. előfordulnak hibák. Emailben megtalálhatóak vagyunk. A Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltatónál megnövekedett csomagszámok miatt.
Poli-Farbe kézfertőtlenítő gél utántöltőPoli-Farbe kézfertőtlenítő gél utántöltő

Poli-Farbe kézfertőtlenítő gél utántöltő

Bruttó ár: 2 499 Ft
Értékelés: 4.3 / 8 Összes értékelés olvasása (0)
Poli-Farbe kézfertőtlenítő gél utántöltő 1 l

Poli-Farbe kézfertőtlenítő gél utántöltő 1 l

1 l
Ár: 2 499 Ft
26 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

JELLEMZŐK:

- A Poli-Farbe kézfertőtlenítő gél elpusztítja a baktériumokat, gombákat, vírusokat.

- Egyszerűen használható minden olyan esetben, ahol nincs lehetőség a szokásos kézmosásra, vagy amikor fokozott kézfertőtlenítésre van szükség. 

- A termék a Nemzeti Népegészségügyi Központ által engedélyezett etanol hatóanyag tartalmú kézfertőtlenítőszer.

- Alkalmazási terület: higiénés kézfertőtlenítés.

- Alkalmazás: kb. 5 ml kézfertőtlenítő gélt alaposan el kell dörzsölni a kézen, és rászárítani.

FELHASZNÁLÁS:

Alkalmazási koncentrációk, behatási idők: a készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni.1-2 adag (kb. 5 ml) gélt juttatunk a tenyérbe, amelyet alaposan eldörzsölünk a kézen. Minimális behatási idő 30 másodperc. A virucid, tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő gél adagolásával további 1 perces kézfertőtlenítést végzünk.

ÖSSZETÉTEL:

- Etilalkohol, glicerin, hidroxietilcellulóz.

- Biocid hatóanyag: etilalkohol 72%, (CAS: 64-17-5).

- Veszélyes összetevők: Etilalkohol.

BIZTONSÁGI ADATOK:

Figyelmeztető mondatok:
H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
H319 Súlyos szemirritációt okoz.

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok
- Általános: P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
- Megelőzés: P210 Hőtől, forró felületektől szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. P233 Az edény szorosan lezárva tartandó.
- Elhárító intézkedések: P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P337 + P313 Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.
- Tárolás: P403 + P235 Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó.
- Elhelyezés hulladékként: P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően.

Egyéb figyelmeztetések: más fertőtlenítő- és tisztítószerrel nem keverhető. Kerülni kell az anyag szembe jutását, lenyelését, gőzének belégzését. Elektromos eszközökhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad hozzányúlni.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK