iRobot Roomba 605 robotporszívó
iRobot Roomba 605 robotporszívóiRobot Roomba 605 robotporszívóiRobot Roomba 605 robotporszívóiRobot Roomba 605 robotporszívó

iRobot Roomba 605 robotporszívó

A Roomba 605 a jelenleg legkedvezőbb áron elérhető robotporszívó. Általa egy olyan világ vár Rád, ahol a robot porszívózik helyetted, ráadásul ezt hatékonyan csinálja. Birtokba vehetsz egy robotot továbbfejlesztett tisztítófejjel, iAdapt technológiával, modernizált AeroVac portartállyal, és ANTITANGLE rendszerekkel, szintérzékelővel, CLEAN-DOCK-SPOT funkcióval, 2x hosszabb élettartamú Xlife akkumulátorral.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 74 999 Ft
iRobot Roomba 605 robotporszívó 1 db (R605040)

iRobot Roomba 605 robotporszívó 1 db (R605040)

1 db (R605040)
Ár: 74 999 Ft (74 999 Ft / db)
772 hűségpont
Szállítás: 10 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Termékleírás

A Roomba 605 a jelenleg legkedvezőbb áron elérhető robotporszívó. Általa egy olyan világ vár Rád, ahol a robot porszívózik helyetted, ráadásul ezt hatékonyan csinálja. Birtokba vehetsz egy robotot továbbfejlesztett tisztítófejjel, iAdapt technológiával, modernizált AeroVac portartállyal, és ANTITANGLE rendszerekkel, szintérzékelővel, CLEAN-DOCK-SPOT funkcióval, 2x hosszabb élettartamú Xlife akkumulátorral.

Jellemzők:

- Kitakarít minden fajta kemény padlófelületet és a szőnyegeket is
- A legokosabb iAdapt takarítási és navigációs rendszer
- 3 fokozatú tisztítórendszer
- Wall Follow rendszer segítségével takarít a falak mentén és a sarkokban
- 2. generációs adaptív tisztítófej
- Szennyeződések ultrahangos felismerése
- Nagykapacitású AeroVac portartály
- Mikroszálas szűrőrendszer
- ANTITANGLE rendszer a vezetékek és a szőnyegrojtok felcsavarodásának megakadályozása érdekében
- Ütköző lassított ütközéssel
- Szintérzékelők
- XLife akkumulátor 2x hosszabb élettartammal
- Töltőállomás beépített adapterrel

Robotot miért az iRobottól?

Az iRobot kizárólag a robotikára specializálódott, a nyereség nagy részét visszaforgatja a robotok további fejlesztésébe és nem engedett a kísértésnek, hogy elaprózza a figyelmét több üzletágba, az attraktív negyedéves mutatókért. Az iRobot céget a három alapítójának (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon a meggyőződéséből alapították, hogy a robottechnika egyszer majd gyökeresen megváltoztatja a módot, ahogy dolgozunk, ahogy tanulunk, gyógyítunk vagy takarítunk. Az iRobot létezésének első évében a NASA-val együttműködve bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Áttörést az 1998-as év hozott, amikor az iRobot cég megnyerte a DARPA ügynökség szerződését az iRobot PackBot taktikai mobil robotok kifejlesztésére és gyártására.

Ezt a sokoldalú robotot vetette be az amerikai kormány a mentőmunkálatok folyamán 2001-ben a Világkereskedelmi Központ ellen elkövetett terrortámadás után. Szintén a PackBot térképezte fel a sugárfertőzött térségeket a fukosimai atomerőmű-balesetnél 2011-ben. 2002-ben az iRobot belépett a mi életünkbe is. Éppen ebben az évben jött a világra az első porszívó robot a Roomba, ezen felül az amerikai hadsereg a szabvány felszerelései közé sorolta a PackBotot Három évvel később az iRobot kiegészítette a saját háztartási robot családját egy világújdonsággal – a Scooba felmosó robottal, és tovább dolgozott szorgalmasan a saját professzionális robotjainak fejlesztésében és tökélesítésében. Ennek köszönhetően ma az iRobot portfóliója magában foglal számos csúcs robotot, amelyek segítenek kitakarítani a lakásban, házban vagy körülötte, több mint 14 millió embernek avilágon.

Az iRobot Roomba 605 kulcsfontosságú tulajdonságai

- A tisztítás és a navigáció legokosabb rendszere az iAdapt

Az iRobot Roomba olyan kipróbált rendszerekkel érkezik piacra, amely az iRobotot valóban iRobottá teszi. Kezdjük a legfontosabbtól – iAdapt rendszer. Ez az legokosabb takarítási és navigációs rendszer az iRobottól, amely több tíz különböző érzékelő segítségével a helyiséget 67x monitorozza egy másodperc alatt, összekapcsolva ezt a 40 előre definált mozgással lehetővé teszi az iRobot robotjaink, hogy valóban intelligensen és megfontoltan reagáljanak a szennyeződés mértékére vagy a helyiség alakjára.

- Háromfokozatú tisztító rendszer

A Roomba porszívó robotok felülmúlhatatlan minőségét az igen hatékony háromfokozatú tisztító rendszerének köszönheti. Ennek a rendszernek a keretében a Roomba szó szerint elűzi a szennyeződést a helyiség minden zugából és felszívja azt a portartályba. A legkisebb porszemeket is felfogja a hatékony mikroszálas szűrő.

1. Forgó oldalkefék

Az oldalkefék jelenlétének köszönhetően a Roomba képes hatásosan tisztítani a bútorok körül is, valamint a falak mentén, a helyiség sarkaiban és a más, nehezen hozzáférhető helyeken is, ami a fő adottsága a Wall Follow redszernek.

2. Két egymással szembe forgó kefe

A Robot kihasználja a két egymással szembe forgó kefe alapelvét, amelyek a Roomba tisztítófejében vannak elhelyezve. Ezeknek köszönhetően a Roomba hatékonyabban szedi fel a port és a nagyobb szemeteket a padlóról.

3. Optimális szívó teljesítmény

A portartályban hatékony szívó motor helyezkedik el, amely kiszívja a keféken felgyülemlett finom port és az apróbb szennyeződéseket.

- 2. generációs adaptív tisztítófej

A Roomba 605 2. generációs adaptív tisztítófejjel van felszerelve, amely dinamikusan alkalmazkodik a tisztítandó felülethez, mindegy, hogy parkettáról, szőnyegről, linóleumról vagy pedig járólapról van szó.

- A szennyeződések ultrahangos felismerése

A Dirt Detect rendszer az ultrahangos érzékelők segítségével felismeri az erősebben szennyezett területeket, amelyeknek azt követően a Roomba nagyobb figyelmet szentel a takarítás során.

- Nagy kapacitású portartály

A Roomba AeroVac nagykapacitású portartállyal van felszerelve, amely a mikroszálas szűrő segítségével felfogja a legfinomabb porszemcséket is.

Kinek ajánljuk?

Az iRobot Roomba 605 robotporszívó ideális 100 m2-es lakásokba és házakba. A takarítás időzítésének hiánya a robot manuális bekapcsolását követeli meg a CLEAN gomb megnyomásával, az azt követő takarítás viszont teljesen automatikusan zajlik le, mint a magasabb sorozatú 600-as, vagy 700-as modelleknél. Virtuális fal opcionálisan rendelhető.

Csomag tartalma:

- 1 db Dokkoló
- 1 db Roomba 605
- 1 db XLife akkumulátor

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK