Kedves Vásárlóink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltató technikai problémája miatt. Megértésüket köszönjük.
iRobot Roomba Combo R113 robotporszívóiRobot Roomba Combo R113 robotporszívó

iRobot Roomba Combo R113 robotporszívó

Egy robot, két funkcióra. Felporszívóz és feltöröl. AZ iRobot HOME applikációval elindíthatja a takarítást bármikor bárhonnan.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 129 999 Ft
iRobot Roomba Combo R113 robotporszívó 1 db (R113840)

iRobot Roomba Combo R113 robotporszívó 1 db (R113840)

1 db (R113840)
Ár: 129 999 Ft (129 999 Ft / db)
1339 hűségpont
Szállítás: 10 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Termékleírás

Egy robot, két funkcióra. Felporszívóz és feltöröl. AZ iRobot HOME applikációval elindíthatja a takarítást bármikor bárhonnan.

Jellemzők:

Prémium funkciók:
- iRobot HOME applikációról vezérelhető takarítás
- Kétféle takarítási mód
- Porszívóz és feltöröl

Alapfunkciók:
- Dokkoló és töltőállomás
- Leesés érzékelők
- Programozható takarítás funkció
- Öblíthető portartály

Egyszerű elegancia

Modern dizájn, ezüst - fekete kombináció és egy gombbal történő indítás, 5 visszajelző információs fény, fekete tompított ütköző.

Kompakt méret, kettős üzemmódú takarítás:

1 kompakt kis robot segít 2 takarítási fázisban, ideális kisebb alapterületű lakásokhoz. A Combo felszedi a piszkot a padlóról és fel is töröl utána. Jó megoldás kisebb méretű lakásokban, kevesebb szőnyeggel.

Intelligens robot:

A Roomba Comba az iRobot egyik olyan robotja, amely tud csatlakozni az OKOS OTTHON eszközeihez. Elég csak kiadnia az utasítást az iRobot alkalmazás vagy a Google, illetve az Alexa hangasszisztens segítségével, és már ki is pipálhatja a takarítást.

Porszívózás:

Szegélytakarító oldalkefék: 2 oldalkefe segíti a robotot, hogy a sarkokból, szegélyek mentén, bútorok lába körül takarítson. Ez a kosz, szennyeződés és por a keféknek köszönhetően a robotporszívó takarító fejéhez kerül és a szívómotor a portartályba juttatja.

Cserélhető takarítókefék: A V alakú kefének és a nagy szívóteljesítménynek köszönhetően felszívja a port, a piszkot és az egyéb szennyeződéseket a keménypadlókról és a szőnyegekről. Az Edge-Sweeping szegélytakarító kefék a falak tövéből és a sarkokból is összegyűjtik a szennyeződéseket.

Hatékony szívómotor: A szívómotor gondoskodik a szennyeződések beszívásáról a padlóról a robot portartályába

Feltörlés:

3 feltörlési mód: A feltörlési mód és a víz intenzitása hatással van a nedves tisztítófejre. Ön választja ki, hogy melyik az ideális a padló anyaga és a szennyeződés nagysága alapján.

Mikroszálas törlőrongy: A speciálisan barázdált mikroszálas törlőrongy tökéletesen feltörli a padlót porszívózás után

Elektromos vízszivattyú: A vízellátásról elektromos szivattyú gondoskodik, amely ugyanolyan nedvesen tartja a tisztítófej minden részét takarítás közben.

Alkalmazás:

Ötletek és javaslatok: Az iRobot Home alkalmazásra támaszkodva megtanulja, hogy Ön mikor szokott takarítani, és az igényeinek megfelelő ütemezést javasol. Olyan hasznos javaslatokat is tesz, amelyekre talán nem is gondol – például alaposabb takarítást javasol az allergiaszezonban.

Takarítástervezés és ellenőrzés: Ön teljes mértékben felügyelheti a takarítást távolról is. Bármikor, bárhonnan elindíthatja a takarítást az iRobot HOME applikációnak köszönhetően.

Víz intenzitás beállítása: Fontos funkció, hogy Ön be tudja állítani a víz intenzitását, adagolását. Minden kemény padlófelülethez be lehet állítani a szennyeződés mértékének megfelelően, nem kell mindig a maximum szinten használni.

Mozgás és akadályok:

2 mozgási mód: A robotnak kétféle porszívózási szisztémája van: egyenes és reaktív. Szisztematikusan tisztíthatja a területet sorokban, vagy a mozgás irányát olyan algoritmusok vezérelhetik, amelyek gondoskodnak az egész helyiség tisztításáról nem hagyva maga után semmilyen nyomot.

Leesés érzékelők: A leesés érzékelőknek köszönhetően a robot biztonságban van takarítás közben mindenhol. Amint lépcsőt vagy egyéb széleket érzékel visszafordul és folytatja a takarítást.

Hogyan győz a por és piszok felett? A Roomba Combo könnyedén elnavigál a küszöbökön, szegélyeken, mert átmegy 1,8 cm minden akadályon. Ha szőnyegen takarít, akkor kb 1,5 cm magasságig bírkózik meg a rojtokkal.

Csomag tartalma:

1x Roomba Combo

1x Dokkolóállomás

2x Roomba Combo mikroszálas törlőrongy

2x Roomba Combo szűrő

2x Oldalkefe

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK