iRobot Roomba i3 robotporszívóiRobot Roomba i3 robotporszívó

iRobot Roomba i3 robotporszívó

A kettős többfelszínű gumikeféknek és a 10-szeres szívóteljesítménynek* köszönhetően kitűnő takarítás lesz a lakásában. A kefék felszippantják még a legjobban rejtőzködő szennyeződéseket, port és állatszőröket is, miközben az Edge-Sweeping oldalkefe gondoskodik a sarkokról, szegélyekről.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 174 999 Ft
iRobot Roomba i3 robotporszívó 1 db (I315840)

iRobot Roomba i3 robotporszívó 1 db (I315840)

1 db (I315840)
Ár: 174 999 Ft (174 999 Ft / db)
1802 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A kettős többfelszínű gumikeféknek és a 10-szeres szívóteljesítménynek* köszönhetően kitűnő takarítás lesz a lakásában. A kefék felszippantják még a legjobban rejtőzködő szennyeződéseket, port és állatszőröket is, miközben az Edge-Sweeping oldalkefe gondoskodik a sarkokról, szegélyekről.

Jellemzők:

Prémium funkciók:
- Határtalan tisztítandó felület
- Öblíthető nagykapacitású portartály
- AeroForce® szűrőrendszer
- iRobot HOME applikációról vezérelhető takarítás
- Háromfokozatú prémium takarítórendszer
- Portartály telítettség kijelző
- Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között

Alapfunkciók:
- Dokkoló és töltőállomás
- Programozható takarítás funkció
- A szennyeződések kifinomult érzékelése
- Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
- Leesés érzékelők
- Li-ion akkumulátor
- Optikai szennyeződések felismerése

Új, egyedi Nucleus formatervezés, anyagválasztás:

Az egyedülálló kialakítás és felületi anyagválasztás meglepően szép háztartási kiegészítőként jeleníti meg a Roomba robotporszívót. A modern design hasonlít a textíliákra, így emeli a belső dekoráció szinvonalát is.

Fejlett tisztítórendszer kefékkel:

A prémium 3 lépcsős AeroForce® tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

75 percnyi takarítás egy töltéssel:

A megtisztított terület mérete korlátlan. A Roomba i3 univerzális választás minden család számára. Tökéletesen megtisztítja a padlófelületeket az egész lakásban. Ha érzékeli, hogy merül az akkumulátor, akkor a robotporszívó visszatér a dokkoló és töltőállomására majd ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta. Tisztítási idő általában, töltésenként legfeljebb 75 perc.

iAdapt navigáció:

A Roomba szisztematikusan működik és rendezett sorokban mozog. Érzékelők sokaságának köszönhetően pontosan tudja, merre kell mennie, mit kell alaposabban takarítani vagy kikerülni.

Határtalan tisztítható padlófelület:

Az iRobot Roomba robotporszívók szabadalmaztatott háromfokozatú takarítórendszerrel vannak ellátva. Az oldalkefe betereli a sarkokból, szegély mellől a port a gumikefékhez, mely szennyeződés az erős szívóerő hatására a portartályba jut.

Automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomás:

A Roomba automatikusan üríti a portartályát, amikor az megtelt. A lezárt porzsák a szennyeződésgyűjtő rendszerben 30 alkalomnyi takarításig tárolja a port. * Opcionálisan vásárolható a CLEAN BASE állomás a robothoz utólag.

Egyedülálló Aeroforce® háromfokozatú tisztítórendszer:

Forgó oldalkefe: Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

A két kefe egymással szemben forog: A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék különleges bánásmóddal távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt.

Nagyhatékonyságú szívómotor: A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

Imprint™ link funkció – kapcsolódás a braava jet felmosó robothoz:

Csapatmunka: A csapatmunka a robotok között azt jelenti, hogy a robotporszívó és a felmosó robot kommunikál egymással, és a teljes padlótisztítást, porszívózást és felmosást elvégzik az Ön távollétében. A padló tökéletesen tiszta lesz, míg Ön a szabadidejét élvezi.

A Roomba először felporszívóz: A Roomba először felporszívózza a teljes lakást, vagy az egyes helyiségeket, ha azt állította be az iRobot HOME applikáción majd üzenetet küld a Braava robot felmosónak, hogy elkezdheti a munkát.

Információ: A Braava felmosó robot értesítést kap a robotporszívótól, hogy elkezdheti a munkát a padlón. Mindkét robot önállóan dolgozik.

Csomag tartalma:

1x Roomba i3 porszívó

1x Dokkoló és töltőállomás

1x AeroForce® szűrő

1x Litium-ion akkumulátor “e” és “i” sorozathoz

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK