Kedves Vásárlóink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltató technikai problémája miatt. Megértésüket köszönjük.
iRobot Roomba i7 robotporszívóiRobot Roomba i7 robotporszívó

iRobot Roomba i7 robotporszívó

A Roomba i7 az Imprint Smart Mapping, okos feltérképezés technológiának köszönhetően teljeskörű vezérlést ad az Ön kezébe, hogy mikor és melyik helyiséget takarítsa ki.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 249 999 Ft
iRobot Roomba i7 robotporszívó 1 db (i715840)

iRobot Roomba i7 robotporszívó 1 db (i715840)

1 db (i715840)
Ár: 249 999 Ft (249 999 Ft / db)
2575 hűségpont
Szállítás: 10 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Termékleírás

A Roomba i7 az Imprint Smart Mapping, okos feltérképezés technológiának köszönhetően teljeskörű vezérlést ad az Ön kezébe, hogy mikor és melyik helyiséget takarítsa ki.

Jellemzők:

Prémium funkciók:
- iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
- Határtalan tisztítandó felület
- Automata portartály ürítés a CLEAN BASE™ állomáson
- Egyedülálló AeroForce® háromfokozatú tisztítórendszer
- iRobot HOME applikációról vezérelhető takarítás
- Keep Out Zone, kizárt helyek funkció
- Intelligens takarítás programozás
- Imprint Link okos kapcsolódási funkció a robotok között

Alapfunkciók:
- Minden típusú padló takarítása
- Antitangle, bogózódásmentesítő rendszer
- Optikai és ultrahangos Dirt Detect szennyeződésfelismerő rendszer
- Portartály telítettség kijelző
- Öblíthető nagykapacitású portartály
- Töltés takarítás közben
- Li-ion akkumulátor
- Leesés érzékelők
- Visszahajtható fogantyú a könnyebb kezelhetőségért

Ne szabjon határokat:

Nincs határa a takarítandó felületnek. Minden típusú otthonban kiválóan megállja a helyét. Kitakarít nagyobb házakat, apartmanokat, kisebb lakásokat. Ha az akkumulátora takarítás közben merülni kezd, akkor a Roomba feltölti magát a dokkolóállomáson, majd ott folytatja a takarítást, ahol a töltés előtt abbahagyta.

AeroForce® takarítórendszer:

Az iRobot Roomba robotporszívók szabadalmaztatott háromfokozatú takarítórendszerrel vannak ellátva. Az oldalkefe betereli a sarokból, szegély mellőt a port a gumikefékhez, mely szennyeződés az erős szívóerő hatására a portartályba jut.

Okos takarítás programozás:

Az Imprint technológiával minden szobához beállíthat egy takarítási ütemezést az Ön igényeinek megfelelően. Beállíthatjuk, hogy a Roomba például megtisztítsa a konyha környékét a vacsora elkészítése után, vagy nagy sebességgel porszívózza a bejárat helyiségét, miután hazajött a munkából.

Automatikus szennyeződésgyűjtő és töltőállomás:

A Roomba i7+ automatikusan üríti a portartályát, amikor az megtelt. A lezárt porzsák a szennyeződésgyűjtő rendszerben 30 alkalomnyi takarításig tárolja a port. * A CLEAN BASE szennyeződésgyűjtő állomás utólag, opcionálisan megvásárolható a Roomba i7 modellhez.

Határtalan lakás méret:

A Roomba i7 képes feltölteni magát takarítás közben is, ki is üríti a portartályát ha szükséges, majd folytatja a porszívózást ott ahol korábban abbahagyta. Ez problémamentes takarítást jelent Önnek hetekre.

iAdapt 3.0 navigáció:

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba i7 robotporszívó kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Ennek köszönhetően a robot képes megtanulni a lakás térképét, és felismerni a helyiségeket.

Egyedülálló aeroforce háromfokozatú tisztítórendszer:

Forgó oldalkefe: Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

A két kefe egymással szemben forog: A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék különleges bánásmóddal távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt.

Nagyhatékonyságú szívómotor: A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

Imprint™ link funkció – kapcsolódás a braava jet felmosó robothoz:

A Roomba először felporszívóz: A Roomba először felporszívózza a teljes lakást, vagy az egyes helyiségeket, ha azt állította be az iRobot HOME applikáción majd üzenetet küld a Braava robot felmosónak, hogy elkezdheti a munkát.

Kommunikáció a robotok között: A Braava felmosó robot értesítést kap a Roomba robotporszívótól, hogy elkezdheti a felmosást a padlón. Mindkét robot önállóan dolgozik.

Csapatmunka a robotok között: A csapatmunka a robotok között azt jelenti, hogy a robotporszívó és a felmosó robot kommunikál egymással, és a teljes padlótisztítást, porszívózást és felmosást elvégzik az Ön távollétében. A padló tökéletesen tiszta lesz, míg Ön a szabadidejét élvezi.

Csomag tartalma:

1x Roomba i7

1x Dokkoló és töltőállomás

1x AeroForce® szűrő

1x Oldalkefe

1x Ketős üzemmódú virtuális fal

1x Litium-ion akkumulátor “e” és “i” sorozathoz

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK