FONTOS információ: Átvevőpontunk a rendeletnek megfelelően kizárólag 15 óráig tarthat nyitva! Megértéseteket köszönjük!
bezár
Kedves Vásárlóink! FONTOS információ, hogy átvevőpontunk a rendeletnek megfelelően kizárólag 15 óráig tarthat nyitva! Átvevőpontunkon higiéniai okok miatt jelenleg csak bankkártyás fizetési mód lehetséges! Felhívjuk arra is a figyelmet, hogy a csomagpontok a megnövekedett forgalom miatt sokszor ideiglenesen bezárnak, nem tudnak csomagot fogadni, ezért a kiszállítás bizonytalanná válhat. Kérjük, aki tudja, válassza a futárszolgálattal való házhozszállítást! Megértéseteket köszönjük!
SERUM nercolajos balzsamSERUM nercolajos balzsam

SERUM nercolajos balzsam

SERUM nercolajos balzsam kutyák számára. A nercolaj kedvező élettani hatású kozmetikum, amely gyorsan felszívódva a szőrzetet lággyá, selymessé, könnyen fésülhetővé teszi. A bőrfelületről gyorsan felszívódva, segíti a száraz, töredezett bőr nedvességtartalmának visszanyerését.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 1 899 Ft
SERUM nercolajos balzsam 200 ml

SERUM nercolajos balzsam 200 ml

200 ml
Ár: 1 899 Ft
20 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

SERUM nercolajos balzsam kutyák számára. A nercolaj kedvező élettani hatású kozmetikum, amely gyorsan felszívódva a szőrzetet lággyá, selymessé, könnyen fésülhetővé teszi. A bőrfelületről gyorsan felszívódva, segíti a száraz, töredezett bőr nedvességtartalmának visszanyerését.

Összetétel: Aqua, Polysorbat 80, Cetyl Alcohol, Cocamide DEA, Propylene Glycol, Polysorbate 60, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Mink Oil, PEG-13 Esters, Helianthus Annuus Extract, Paraffinum Liquidum, Beta-Carotene, BHT, C.I. 200 40, Fragrance.

Célállatfaj: kutya

Jellemzők

• Nercolajat tartalmazó balzsam kutyák számára. 
• A nercolaj kedvező élettani hatású kozmetikum, amely gyorsan felszívódva a szőrzetet lággyá, selymessé, könnyen fésülhetővé teszi. 
• A bőrfelületről gyorsan felszívódva, segíti a száraz, töredezett bőr nedvességtartalmának visszanyerését. 
• A nercolajat tartalmazó balzsam alkalmazásával a szőr megtartja természetes fényét és rugalmasságát. 
• Bőrregeneráló, nyugtató hatású, alkalmazásával javul a bőr rugalmassága, ellenálló képessége a káros külvilági behatásokkal szemben, csökken a bőrbántalmak gyakorisága. 
• 200ml-es flakon

A nercolajat tartalmazó balzsam alkalmazásával a szőr megtartja természetes fényét és rugalmasságát. Bőrregeneráló, nyugtató hatású, alkalmazásával javul a bőr rugalmassága, ellenálló képessége a káros külvilági behatásokkal szemben, csökken a bőrbántalmak gyakorisága. 

Adagolás és alkalmazás: A balzsamot használjuk a samponos fürdetés után. Egyenletesen masszírozzuk el a bőrön és a szőrzeten. Végül langyos vízzel jól öblítsük le a balzsamot és gyengéden szárítsuk meg a szőrzetet. 

Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Figyelmeztetés: Kezelés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a balzsamos öblítő vízből. Kerülni kell a balzsam szembe, szájba, fülbe jutását.

Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év

Tárolás: +15°C és +25°C közötti szobahőmérsékleten, az eredeti csomagolásban, száraz helyen tárolandó

Csomagolás: 200 ml-es polietilén flakon

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

Az öblítővíz élővízbe nem kerület. A csomagolóanyag és a fel nem használt balzsam hulladékot a háztartási szeméttel együtt, de külön csomagolásban kell eltávolítani. 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Mária
Értékelés:
2018.12.12. 09:20
Szép tőle a bunda,és illatos is.