Kedves Vásárlóink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltató technikai problémája miatt. Megértésüket köszönjük.
Humac Bubbles Natural samponHumac Bubbles Natural sampon

Humac Bubbles Natural sampon

Humac Bubbles Natural sampon érzékeny bőrű kedvencek áplására.

részletes termékleírás
Bőr- és szőrproblémákra
Bruttó ár: 4 899 Ft
Humac Bubbles Natural sampon 250 ml

Humac Bubbles Natural sampon 250 ml

250 ml
Ár: 4 899 Ft
50 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

Humac Bubbles Natural sampon érzékeny bőrű kedvencek áplására.

Jellemzők:

- Ápoló sampon kutyák, macskák és lovak részére

- Parabén mentes, csökkentett habzású

- A természet ajándéka

- Nem tartalmaz adalékanyagot

- Növényi eredetű anyagok természetes bomlásterméke

- 80 féle ásványi anyag és nyomelemet tartalmaz

- Erős toxinkötő

- Természetes vírus és baktériumölő

A Humac Bubbles Natural sampon kímélő összetevőkből előállított bőrbarát termék. Huminsav tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas érzékeny bőrű kutyák, macskák és lovak ápolására. Természetes eredetű összetevői hatékony habzást, tisztítást biztosítanak. Nyugtató és regeneráló hatású.

Összetevők:

Aqua, caprylyl/capryl glucoside, lauryl glucoside glycerin, cocamidopropyl betaine, ricinus communis seed oil, activated leonardite, humic acids, xanthan gum, panthenol, lactic acid, benzyl alcohol, benzoic acid, sorbic acid

Alkalmazás:

Langyos vízzel nedvesítsük be az állat szőrét, bőrét. Samponozzuk be a nedves szőrzetet habképződésig, majd a habot kevés vízzel felhígítva dörzsöljük alaposan az állat bundájába. Hagyjuk hatni legalább három percet, majd nagyon alaposan öblítsük ki a sampont a bundából.

Figyelmeztetések:

Nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység esetén. Sérült bőrön nem alkalmazható! Ügyelni kell rá, hogy a termék ne kerüljön az állat szemébe, fülébe vagy szájába. Szembe kerülés esetén bő vízzel alaposan ki kell öblíteni. A termék csak előírás szerint, külsőleg használható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK