FURminator Curry CombFURminator Curry CombFURminator Curry CombFURminator Curry Comb
FURminator Curry Comb
FURminator Curry Comb
FURminator Curry Comb

FURminator Curry Comb

A FURminator Curry Comb gumikefe segít eloszlatni a természetes olajokat a szőrön, így egészséges és fényes bundát eredményez. Használja bármikor vizes vagy száraz szőrön, alkalmanként néhány percig.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 3 249 Ft
Értékelés: 4.6 / 35 Összes értékelés olvasása (8)
FURminator Curry Comb 1 db

FURminator Curry Comb 1 db

1 db
Ár: 3 249 Ft
33 hűségpont
Szállítás: 35 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás

A FURminator Curry Comb gumikefe segít eloszlatni a természetes olajokat a szőrön, így egészséges és fényes bundát eredményez. Használja bármikor vizes vagy száraz szőrön, alkalmanként néhány percig.

Termékinformáció:

- A fésű öntött gumifogai masszírozzák a bőrt, és segítenek eloszlatni a természetes olajokat, melyek a szőrzet egészségéről és ragyogásáról gondoskodnak.

- Csuklópántos, kényelmes kialakítás, amely még nedves szőrzet esetén is könnyű kezelhetőséget biztosít

- Kutyákhoz és macskákhoz is használható.

- Használja naponta a FURminator Ultimate Haur Reduction System szőrcsökkentő program részeként

Használati utasítás:

Kérjük, olvassa el az összes utasítást és a Gyakran Ismételt Kérdéseket, mielőtt belekezd a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator® Curry Comb gumikefe.

1. lépés

Keressen megfelelő időpontot és nyugodt helyet arra, hogy kutyájával belevágjanak a bundája átfésülésébe. Az eszköz használata előtt távolítsa el a gubancokat és csomókat a FURminator® Állítható bontókefével vagy a Grooming Rake szőrgereblyével.

2. lépés

Gyengéden húzza végig a kefét az állat bundáján a szőr növekedésének irányában. Kezdje az állat fejétől, majd haladjon hátrafelé, és legyen különösen körültekintő a has, a lábak, a nemi szervek és a végbélnyílás tájékán. Ne vigye túlzásba a fésülést egy-egy területen, mert ez az állat bundájának és bőrének irritációját okozhatja.

3. lépés

A szőrápolás ideális alkalom arra, hogy alaposan megvizsgálja kutyája fizikai állapotát. Szőrápolás közben keressen sebet, zúzódást és más bőrirritációt, amelyet kedvence bundája eltakarhat. Ha kedvencén ilyen bőrproblémát talál, a kefélés folytatása előtt keresse fel az állatorvost a megfelelő kezelés érdekében.

Kérdések és válaszok:

A FURMINATOR® CURRY COMB GUMITÜSKÉS KEFE MINDEN HÁZIÁLLATON HASZNÁLHATÓ?

A FURminator® Curry Comb gumikefe a legtöbb szőrös állaton használható. A kefe öntött gumifogakkal rendelkezik, amelyek elég gyengédek ahhoz, hogy még érzékeny bőrű állatokon is használható legyen.

MIKOR HASZNÁLJAM A FURMINATOR® CURRY COMB GUMITKEFÉT?

Házi kedvencét a FURminator® Curry Comb gumikefével bármikor ápolhatja, akár nedves, akár száraz bundával. Csuklópántos, kényelmes kialakítása még nedves szőrzet esetén is könnyű kezelhetőséget biztosít. Használja az eszközt néhány percig minden alkalommal az állat bőrének masszírozására. A fésű öntött gumifogai masszírozzák az állat bőrét, és a természetes olajok eloszlatásával megőrzi a bunda egészségét és fényét.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Andrea
Értékelés:
2017.04.28. 19:42
Nem rossz, de én többre számítottam, kicsit keményebb az anyaga, inkább műanyag, mint gumi.A hosszú szőrre való furminátor lenyűgözött, ezét próbáltam meg ez a rövid szőrű kutyára, de azért ez annyira nem csoda.
Feladó: Mónika
Értékelés:
2015.03.10. 07:31
Egyelőre a kutyus játéknak nézi, ha nem figyelek oda, azonnal elorozza és rágcsálja.
Feladó: Emese
Értékelés:
2014.08.21. 15:48
Eszméletlen jó kefe a rövdszőrű bundához! Mindenkinek ajánlom, mert jól kiszedi aminek nem kell ott lennie, de kíméletes, közben vakargatja a kutyik bőrét is. Utána én puha ruhakefével még átkeféltem és nedves ruhával megtöröltem a tacsijaimat. Csak úgy csillognak! :)
Feladó: Tímea
Értékelés:
2014.08.15. 01:03
Az én vizslámon szinte alig tudtam használni, nem igazán vált be... De szerencsére el tudtam ajándékozni egy német juhász kutyának, mert az ő felső szőrrétegét tökéletesen vitte. Szerintem arra találták ki... :)
Feladó: Emese
Értékelés:
2014.08.13. 11:06
Annyira jó! :) Végre megint elcsíptem egy hasznos és jó terméket. Két piciri törpetacsim van, piciri rövid szőrrel. Most nyáron az alvázukon szinte alig van szőr, de a hátukon és főleg a marjuknál bőven. Imádták mind a ketten, amikor használtuk, szerették, ahogy jól megmasszírozta-vakarta a bőrüket is a kefe. A kisebb tacsi most váltja a gyerekkutya szőrét is, nála különösen sok szőrt sikerült eltávolítani. Még a szemüket is becsukják, amikor kefélgetem vele a hátukat és egy kis elhalt bőrt is felszed. Utána puha ruhakefével átkefélem és nedves kendővel áttörlöm őket. Csak úgy csillog a két ébenfekete-cser tacsiker! És látszik, hogy borzasztó elégedettek is utána, ami minden dicséretnél többet ér számomra. Vizslán is fogjuk tesztelni, majd beszámolok róla :)
Feladó: Zsuzsanna
 
2014.08.07. 19:50
Nagyon sok elhalt szőrt nagyon prímán kiszed, a kutyus meg imádja, ahogy "masszírozom" vele. Nagyon megérte! Köszönjük!
Feladó: Zoltán
Értékelés:
2014.01.03. 11:41
az eddig használt jónak mondott gumikeféhez képest is elképesztően sok elhalt szőrt szed ki, nagyon megérte az árát
Feladó: Tímea
Értékelés:
2013.07.19. 13:07
Nagyon jól kihozza a szőrt a drótszőrű keverék kutyámnak. Havonta nyírom, és a "hagyományos" furminátort nem szereti, gondolom fáj neki és nem is szed ki annyi szőrt, viszont amikor meg hosszabb a szőre akkor az jó.