FURminator Dual Grooming BrushFURminator Dual Grooming BrushFURminator Dual Grooming Brush
FURminator Dual Grooming Brush
FURminator Dual Grooming Brush

FURminator Dual Grooming Brush

A FURminator Dual Grooming Brush kétoldalas "kettő az egyben" szőrzetápoló kefe, amely kemény és puha sörtéivel kisimítja és fényessé teszi a bundát. Használja naponta, 5-10 percen keresztül fésülve kedvencét.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 4 249 Ft
Értékelés: 4.4 / 22 Összes értékelés olvasása (5)
FURminator Dual Grooming Brush 1 db

FURminator Dual Grooming Brush 1 db

1 db
Ár: 4 249 Ft
44 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A FURminator Dual Grooming Brush kétoldalas "kettő az egyben" szőrzetápoló kefe, amely kemény és puha sörtéivel kisimítja és fényessé teszi a bundát. Használja naponta, 5-10 percen keresztül fésülve kedvencét.

Termékinformáció:

- kettő az egyben szőrzetápoló kefe, amely kisimítja és fényessé teszi a bundát

- A tartós, fém sörték (kemény sörték) oldala a csomók és a szennyeződések eltávolítására, valamint az állat bőrének masszírozására szolgál.

- A vaddisznószőrből készült sörték (puha sörték) oldala simítja és fényesíti a szőrzetet.

- Ergonomikus kialakítású, csúszásgátló nyél a legjobb fogás érdekében

Használati utasítás:

Kérjük, olvassa el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezd a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator kétoldalas kefét (FURminator® Dual Grooming Brush).

1. lépés

Keressen megfelelő időpontot és nyugodt helyet arra, hogy kutyájával belevágjanak a bundája átfésülésébe. Gyengéden húzza végig a kefét az állat bundáján a szőr növekedésének irányában. Haladjon kutyája fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel. Ugyanazon a területen ne ismételje meg túl sokszor a mozdulatot, mert az kutyája bőrének és szőrzetének irritációjához vezethet. Addig folytassa a kefélést, míg a kutya bundájából minden koszt és kóccsomót el nem távolított, és a szőrzet teljes felületét át nem kefélte.

2. lépés

A szőrzetápolás ideális alkalom arra, hogy alaposan átnézze kutyáját. Kefélés közben nézzen be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat. Ha talál ilyesmit, további kefélés előtt vigye el az állatot orvoshoz!

Kérdések és válaszok:

MELYIK OLDALÁT HASZNÁLJAM?

A vaddisznószőrből készült sörték (puha sörték) oldala kiváló, sokoldalú kefe, mely kutyáknál a legtöbb szőrtípushoz használható, eltávolítja a koszt, simává és fényessé varázsolva a szőrt. A fém sörték oldala (kemény sörték) kiváló a hosszú szőrzetű állatokhoz, a legjobb a csomók és szennyeződések eltávolításához, illetve az állat bőrének masszírozására.

MIKOR HASZNÁLJAM A FURMINATOR KÉTOLDALAS KEFÉT (FURMINATOR® DUAL GROOMING BRUSH)?

Bármikor átkefélheti kutyája bundáját, akár nedves, akár száraz. A kefélést kiegészítheti más szőrhullás elleni deShedding termékekkel, például a FURminator® deShedding Waterless Spray szárazsamponnal és a FURminator® deShedding Shampoo samponnal. A kefélés fontos lépés azelőtt is, hogy a FURminator® deShedding eszközöket használná a kócos, összetapadt szőrzet kibogozása érdekében.

MILYEN GYAKRAN ÉS MENNYI IDEIG HASZNÁLJAM A FURMINATOR® KÉTOLDALAS KEFÉT?

A legjobb eredmény elérése érdekében naponta, 5-10 percig kefélje át kedvence bundáját a FURminator® kétoldalas kefével, de ez függ a kutya fajtájától, szőrzetének vastagságától és állapotától is.Az intenzívebb vedlési időszakban, vagy ha a kutya szőrében túl sok kosz és gubanc gyülemlett fel, ennél gyakrabban is szükség lehet a kétoldalas kefe használatára.

HOL ÉRDEMES VÉGEZNI A SZŐRÁPOLÁST?

Grooming your dog will loosen large amounts of loose hair and debris, so a location that is easy to clean, such as a tile floor indoors or an outdoor area, makes cleanup more convenient. Most importantly, always choose a location where your pet feels comfortable and safe.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Miriam
Értékelés:
2021.09.22. 20:12
A kefe nagyon jó minőségű, de nekünk nem vált be a törpe schnauzerünk ápolására, bár azért vettem meg, mert egy hozzászólásban azt olvastam, hogy valakinek ugyanilyen fajtájú kutyánál bevált. A webshopban jó lett volna több kép a keféről, akkor lehet, hogy nem vettem volna meg, ha tudom, hogy pontosan milyen.
Inkább tudom elképzelni macskák vagy rövidszörű kutyák ápolásához.
Feladó: Mária
Értékelés:
2021.04.07. 08:22
Nagyon jo kefe Bodrinak nagyon jo furminator kutyanak a kefe kell nyirashoz majd
Feladó: Albert
Értékelés:
2019.12.09. 21:42
Teljesen jó a kis Törpe Schnauzeremnek :)
Feladó: Erzsébet
Értékelés:
2016.09.20. 05:38
Már régebb óta használom ezt a terméket nagyon meg vagyok elégedve vele.
Feladó: Andrea
Értékelés:
2015.06.25. 09:08
Rövid és hosszúszörű kutyusaink vannak, tökéletes megoldàs!