FURminator hosszú szőrre
FURminator hosszú szőrre
FURminator hosszú szőrre
FURminator hosszú szőrre
FURminator hosszú szőrre
FURminator hosszú szőrre

FURminator hosszú szőrre

A FURminator aljszőrkefe, hosszú szőrű kutyáknak akár 99%-ban eltávolítja a vedléstől kilazult szőrszálakat. Használja hetente egyszer-kétszer, alkalmanként 10-20 percig száraz szőrön!

részletes termékleírás
Bruttó ár: 7 499 Ft
Értékelés: 4.7 / 61 Összes értékelés olvasása (16)
FURminator hosszú szőrre XS (T691693)

FURminator hosszú szőrre XS (T691693)

XS (T691693)
Ár: 7 499 Ft
77 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A FURminator aljszőrkefe, hosszú szőrű kutyáknak akár 99%-ban eltávolítja a vedléstől kilazult szőrszálakat. Használja hetente egyszer-kétszer, alkalmanként 10-20 percig száraz szőrön!

Termékinformáció:

- A rozsdamentes acélél a felső szőrzetrétegen keresztülhaladva biztonságosan és könnyedén eltávolítja a laza aljszőrzetet anélkül, hogy károsítaná a fedőszőrzetet vagy megvágná a bőrt.

- A Skin Guard® végigsiklik a bőrön, és megakadályozza, hogy bevágjon a széleken.

- Az ívelt él kényelmesen illeszkedik az állat természetes testfelépítéséhez és alakjához.

- A FURejector® gombbal könnyedén kiszabadítható a szőr, így a szőrtelenítés könnyebb, mint valaha.

- Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

Eszköz tulajdonságai:

FUREJECTOR® GOMB

FUREJECTOR® GOMB

- Könnyedén kiszedhető vele a szőr a keféből, a szőrtelenítés így egyszerűbb, mint valaha

ROZSDAMENTES ACÉL DESHEDDING SZŐRKISZEDŐ FEJ

ROZSDAMENTES ACÉL DESHEDDING SZŐRKISZEDŐ FEJ

- Biztonságosan hatol ál a felső rétegen, hogy könnyedén eltávolítsa az elhalt szőrszálakat és az aljszőrzetet anélkül, hogy megsértené a bőrt vagy a felső bundát**

- Az ívelt él igazodik kedvence adott testfelépítéséhez és alakjához a kényelem érdekében

**Előírásszerű használat esetén

ERGONOMIKUS NYÉL

ERGONOMIKUS NYÉL

- A kényelmes és könnyű használatért

BŐRVÉDŐ | ÉLVÉDŐ

BŐRVÉDŐ | ÉLVÉDŐ

- A bőrvédő végigsiklik a bőrön, így az eszköz nem nyomódik be a széleknél sem.

- Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

Használati utasítás:

Kérjük, olvassa el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezd a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator aljszőrkefét (FURminator® undercoat deShedding Tool).Az aljszőrzet szőrmentesítése nem ugyanaz, mint a kefélés vagy a fésülés – eltávolítja a kilazult, elhalt szőrszálakat még vedlés előtt, anélkül, hogy belevágna a fedőszőrzetbe vagy megsértené azt.*

1. lépés

Az aljszőrzet kezelése elvégezhető bármikor, amikor kedvence bundája teljesen száraz, de a legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott közvetlenül mosdatás és szárítás után megejteni. A FURminator® márka széles termékválasztékát úgy terveztük, hogy rendszeres használat esetén javítsa a háziállatok bőrének és bundájának egészségét, valamint jelentősen csökkentse a házban levedlett szőr mennyiségét.

2. lépés

Mielőtt használná az aljszőrkefét, nézze át alaposan kedvencét. Nézzen be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat.Ha talál ilyesmit, kefélés előtt vigye el az állatot orvoshoz! Ezen kívül, mielőtt az aljszőrkefét használná, távolítsa el a kócos és összeragadt szőrcsomókat a FURminator® Állítható bontókefével vagy Grooming Rake gereblyével. 

3. lépés

Az aljszőrkefét is a többi keféhez hasonlóan használja, gyengéden végighúzva az állat bundáján a szőr növekedésének irányába, a szőrzet felé fordítva a rozsdamentes acélfogakat. Haladjon kedvence fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel.Egy területet ne keféljen túl sokáig, inkább kevesebb, hosszan elnyújtott, lágy mozdulatokkal húzza a kefét az állat bőrétől elfelé és felfelé irányban. Noha a bőrvédőnek köszönhetően az eszköz széle nem mélyed bele kedvence bőrébe, hanem egyenletesen siklik, a túl erőteljes vagy durva kefélés így is irritálhatja az állat bőrét, így ügyeljen, hogy ne fejtsen ki túl nagy nyomást.Ha bármilyen kipirosodást vagy irritációt vesz észre, hagyjon fel az aljszőrkefe használatával.

4. lépés

Mivel az eszköz összegyűjti az aljszőrzet kihullott szőrszálait, a felesleges szőr a FURejector® gomb megnyomásával eltávolítható az eszköz fogaiból.

*Előírásszerű használat esetén 

Kérdések és válaszok

BÁRMELY HÁZIÁLLATON HASZNÁLHATÓK FURMINATOR ALJSZŐRKEFÉK?

Az aljszőrkefe a legtöbb olyan állat gondozásához alkalmas, amelyek vedlenek, vagyis a kutyák, macskák, és más több rétegű bundával rendelkező háziállatok szőréhez. A nem vedlő fajtákon nem szabad alkalmazni, sem pedig a különösen érzékeny bőrű házikedvenceken. Használja fajtalistánkat annak ellenőrzésére, hogy a FURminator® aljszőrkefe alkalmas-e az ön kedvencének.

MILYEN GYAKRAN ÉS MENNYI IDEIG HASZNÁLJAM A FURMINATOR ALJSZŐRKEFÉT?

A legjobb eredmény elérése érdekében hetente egyszer-kétszer, 10-20 percig kefélje át kedvence bundáját a FURminator® aljszőrkefével, de ez függ az állat fajtájától, szőrzetének vastagságától és állapotától is. Az intenzívebb vedlési időszakban ennél gyakrabban is szükség lehet az aljszőrkefe használatára. A FURminator vágóélét úgy terveztük, hogy a szőrápolás gyorsabb és könnyebb legyen, míg a bőrvédő Skin Guard® design révén a kefe egyenletesen siklik kedvence testén.

HOL ÉRDEMES VÉGEZNI A SZŐRÁPOLÁST?

Az aljszőrkefe nagy mennyiségű kilazult szőrszálat távolít el, így olyan helyszínt válasszon, amelyet könnyű tisztítani, például kültéri vagy beltéri járólapos padló, így kényelmesebb lesz az utólagos takarítás.De a legfontosabb, hogy olyan helyet válasszon, ahol kedvence kényelmesen, biztonságban érzi magát.

HOGYAN ÁPOLJAM AZ ALJSZŐRKEFÉMET?

- Mielőtt használná az aljszőrkefét, kefélje át a szőrzetet, hogy az esetleges összetapadt, kócos csomókat eltávolítsa.Ha az aljszőrkefét kócos, összecsomósodott bundán használja, abba beletörhet az eszköz foga, és kedvencének is fájdalmat okozhat.

- Ügyeljen rá, hogy ne ejtse le az eszközt, és ne is tegye olyan helyre, ahonnan leeshet, mert attól is megsérülhet a kefe fogazata.

- A vágóélét meleg vízzel és gyengéden tisztító szappannal lehet tisztítani szükség esetén. A tisztítás segíthet abban is, hogy az aljszőrkefe fogazatában összegyűlt elhalt hámsejteket, korpát eltávolítsa, az eszköz éle így ismét hatékony lesz.Mielőtt elrakná, hagyja teljesen megszáradni az aljszőrkefét!

- A FURminator® aljszőrkefe vágóéle körül élvédő található, így tároláskor nincs szükség külön tokra.Egyszerűen csak nyomja le a FURejector® gombot, és húzza maga felé, hogy a helyére kattanjon az élvédő, amely védi a deShedding vágóélét.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Zita
 
2023.11.24. 21:58
Nem tudom ertekelni vissza kellet kuldenem
Sajnos a tovabbiakban mar nem volttam megelegedve az ugyintezessel Katasztrofalisan kezelik a reklamaciokat
Feladó: Annamária
Értékelés:
2021.10.25. 11:29
Hát ez nem jött be annyira mert, sajnos a Pihe fél tőle.
Feladó: Álló
Értékelés:
2021.07.28. 08:56
Imádjuk ezt a furminátort. Egyszerű, kíméletes használat. Az ára borsos, pár éve jóval olcsóbb volt.
Feladó: Katalin
Értékelés:
2021.05.01. 08:18
Tökéletes. Csak ajánlani tudom.
Feladó: Balázsné
 
2021.03.26. 08:20
Kicsi a felület aminvel fésülöm, de ami van rajta de ami van az is nagyon sokat kiszed vele
Feladó: Katona
Értékelés:
2020.08.09. 22:07
A termék hirdetés mellé praktikus lenne feltuntetni a fésű rész méretet v. Azt milyen fajta kutyáknak ajánlják. A fotó nem tükrözi a valós méretet. A termék nagyon jó, 5 skálán 5 pontot adok.
Feladó: Gréta
 
2020.06.11. 09:58
5
Feladó: Emese
 
2020.06.05. 09:50
Imádom, elképesztő mennyi szőrtől tudunk megszabadulni.
Feladó: Bódi
Értékelés:
2020.05.10. 10:52
Szuper! Beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Csak ajánlani tudom! :-)
Feladó: Zita Kinga
Értékelés:
2020.05.06. 09:23
Sajnos a kutyám ugyanúgy utálja mint a többit, mindenesetre nagyon szépen kiszedi az aljszőrzetet, csak hosszabb projekt lesz nálunk. :)
Feladó: karolyné
Értékelés:
2020.02.11. 20:20
Amerikai Akita kutyánk van neki tökéltesen kiszedi al alsó hullani készülő szőrzetet és még tetszik is neki
Feladó: Gergely
Értékelés:
2019.08.09. 08:12
Meglepett! Nem épp alsó kategóriás az ára. De a tudása sem. A kutyám se zavarja, már-már kijelenthető, hogy szereti is. És valóban az aljszőrzetet szedi ki. Alaszkai malamutom van. Így tél, esetleg ősz kivételével a kutyám szeret szabadulni a szőrétől! Érthető okokból. Ez a fésű pedig pontosan azt a szőrréteget fésüli ki, amelytől szabadulni szeretne.
Feladó: Judit
Értékelés:
2016.06.07. 08:31
Skótjuhász kutyusomnak szántam, de úgy tűnik ez már túl hosszú szőrnek bizonyult :( Talán egy alapos fürdetés után....meglátjuk.
Feladó: Norbert
Értékelés:
2016.06.06. 07:24
nem telejsen értem mi kerül egy fésűn ennyibe, de remélem hasznos lesz!:)
Feladó: Tamásné
 
2014.01.02. 20:25
Elégedett voltam a Furminátorral, de ami a legfontosabb, kiskutyusom is símán tűrte a használatát. Ez trimmelés és nyírás nélkül segít átvészelni a telet, ha lesz tél.
Feladó: Anett
 
2013.12.09. 12:46
Ónémetjuhász kutya bundájának a kezelése nem egyszerű, rengetek kefét használtam már, de a célnak a csomók eltávolítására eddig egyik sem volt alkalmas. Már nem emlékszem mikor és hogyan akadtam rá Petissimo-ra és eddig még nem is rendeltem semmit. Az első meglepetés, ami ért az a gyors e-mailen történő tájékoztatás illetve annak a lehetőségének a felkínálása, hogy a raktáron nem lévő termék esetében a rendelés még módosítható illetve bővíthető. A rengetek, választék egy kicsit elbizonytalanítja az ember, mert nem is tudja, melyiket válassza, értékelném a kisebb kiszereléseket, hogy is fogalmazzak mintadarabok, amelyek segítségével,,megismerhetnénk" a tápok íz világát. Így már csak a kedvenc termék rendeléseire fokuszálna az ember. Sajnos az én kutyám talán egy kicsit vagy talán nagyon is el van kényeztetve, és nem eszik meg bármit, ezért nekem minden új íz kipróbálása kockázattal jár.