Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető ill. akadozik. Emailben megtalálhatóak vagyunk. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani a problémát.
FURminator Grooming RakeFURminator Grooming Rake1 dbFURminator Grooming Rake
FURminator Grooming RakeFURminator Grooming Rake

FURminator Grooming Rake

A vastag bundájú háziállatoknak készült FURminator Grooming Rake gereblye eltávolítja a kilazult szőrszálakat és gubancokat, valamint megakadályozza a szőrcsomósodást. Használja naponta, alkalmanként 5-10 percig száraz szőrön!

részletes termékleírás
Bruttó ár: 3 999 Ft
Értékelés: 4.7 / 16 Összes értékelés olvasása (9)
FURminator Grooming Rake 1 db

FURminator Grooming Rake 1 db

1 db
Ár: 3 999 Ft
41 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A vastag bundájú háziállatoknak készült FURminator Grooming Rake gereblye eltávolítja a kilazult szőrszálakat és gubancokat, valamint megakadályozza a szőrcsomósodást. Használja naponta, alkalmanként 5-10 percig száraz szőrön!

Termékinformáció:

- A forgó fém fogak eltávolítják a kihullott szőrszálakat az aljszőrből

- Segít megelőzni a csomók kialakulását a sűrű szőrzetben.

- Vastag szőrzetű vagy sűrű, dupla bundájú állatok számára.

- Ergonomikus kialakítású, csúszásgátló nyél a legjobb fogás érdekében

Használati utasítás:

Kérjük, olvassa el az összes utasítást és a Gyakran Ismételt Kérdéseket, mielőtt belekezd a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator® szőrgereblyét.

1. lépés

Keressen megfelelő időpontot és nyugodt helyet arra, hogy kutyájával belevágjanak a bundája átfésülésébe. Gyengéden húzza végig az eszközt az állat bundáján a szőr növekedésének irányában. Haladjon kutyája fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel. Ugyanazon a területen ne ismételje meg túl sokszor a mozdulatot, mert az kutyája bőrének és szőrzetének irritációjához vezethet. Addig folytassa a kefélést, míg a kutya bundájából minden gubancot és csomót el nem távolított.

2. lépés

A szőrzetápolás ideális alkalom arra, hogy alaposan átnézze kutyáját.Kefélés közben nézzen be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat. Ha talál ilyesmit, további kefélés előtt vigye el az állatot orvoshoz!

Kérdések és válaszok:

MIKOR HASZNÁLJAM A FURMINATOR® GEREBLYÉT?

Kedvence bundáját bármikor kefélheti, akár szárazon, akár vizesen. A kefélést végezheti önmagában, vagy kiegészítheti más termékekkel, például a FURminator® vedlést csökkentő száraz spray vagy a FURminator® vedlést csökkentő samponnal. A kefélés fontos lépés azelőtt is, hogy a FURminator® deShedding Tool aljszőrkefét használná kedvence bundáján a gubancok és kis csomók eltávolítására. A szőrgereblye ideális vastag szőrű és dupla bundájú háziállatok számára, mivel a forgó fogak minimális húzással bogozzák ki a sűrű szőrzetet is.

MILYEN GYAKRAN ÉS MENNYI IDEIG HASZNÁLJAM A FURMINATOR® GEREBLYÉT?

A legjobb eredmények érdekében használja a FURminator® Grooming Rake gerebelyét naponta, alkalmanként 5-10 percig, bár az erre fordított idő függ a háziállata fajtájától, a bundája állapotától és vastagságától is. A vedlés intenzív időszakában előfordulhat, hogy gyakrabban kell használnia a szőrgereblyét, mert ilyenkor az állat szőrében több szennyeződés és csomó van.

HOL ÉRDEMES VÉGEZNI A SZŐRÁPOLÁST?

Háziállata ápolása során nagy mennyiségű szőr és kosz távozik, ezért ehhez érdemes könnyen tisztítható helyszínt keresni, például beltéren csempézett padlót vagy egy kültéri területet, hogy a takarítást egyszerű legyen. De a legfontosabb, hogy olyan helyet válasszon, ahol kedvence kényelmesen, biztonságban érzi magát.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Noémi
Értékelés:
2020.06.16. 15:39
Zseniális fésű, nagyon szépen kiszedi a mudim fölösleges szőrét és nem menekül fésüléskor ahogyan a korábbi kefénél tette. Jó szívvel ajánlom közepes vagy hosszú bundájú kutyákhoz, nagyobbacska cicákhoz.
Feladó: Éva
Értékelés:
2020.06.08. 08:43
TÖKÉLETES TERMÉK! MINDENKINEK AJÁNLOM! FONTOS VISZONT, HOGY A TERMÉKET KIZÁRÓLAG ARRA A CÉLRA HASZNÁLJA MINDENKI AMIRE VALÓ ÉS SOHA NEM FOG CSALÓDNI!
Feladó: Henrietta
 
2018.06.18. 08:24
Maine coon cicámnak rendeltem, ez az egyetlen fésű, amivel engedi magát fésülni. Az ő hosszú szőrére tökéletes.
Feladó: Enikő
 
2018.01.18. 08:35
Ugy tunik, bevalt. Nem gondoltam, hogy jelentos a kulonbseg egy sima kisallat fesuhoz kepest, de ugy tunik, megis. Mig a masik fesunel odakapdosott a kezemhez, a furminatornal kifejezetten elengedni magat, es elvezi a fesulest. (4 honapos goldim van)
Feladó: Barbara
Értékelés:
2017.03.18. 09:52
Nagyon jó termék. Minden gond nélkül ki tudom bontani a kutya szőrét vele.
Feladó: Valéria
Értékelés:
2016.09.23. 09:22
Párszor próbáltam, elég jól kiszedi a szőrt úgy tünik (de a régi kutyakefém azért jobb).
Feladó: András
Értékelés:
2015.12.05. 22:05
Nagyon klasszul lehet a Golden Retrieverünk szőrét vele rendben tartani.
Feladó: MARIANN
Értékelés:
2015.09.19. 07:11
Ez nálunk kíválóan bevált a hosszú szőrű kutyáknál. A fülek mögötti csomókat gyorsan ki lehet bontani vele.
Feladó: Erik
Értékelés:
2014.10.21. 12:25
A termék kiváló. Csak nagyon rossz kép van fent a honlapon, mert nem látszik a termék valódi funkciója. Én például nem is gondoltam volna, hogy ez egy egyszerű fésű. Jó volna ha látszódna a képen a fogazat.