FONTOS információ: Átvevőpontunk a rendeletnek megfelelően kizárólag 15 óráig tarthat nyitva! Megértéseteket köszönjük!
bezár
Kedves Vásárlóink! FONTOS információ, hogy átvevőpontunk a rendeletnek megfelelően kizárólag 15 óráig tarthat nyitva! Átvevőpontunkon higiéniai okok miatt jelenleg csak bankkártyás fizetési mód lehetséges! Felhívjuk arra is a figyelmet, hogy a csomagpontok a megnövekedett forgalom miatt sokszor ideiglenesen bezárnak, nem tudnak csomagot fogadni, ezért a kiszállítás bizonytalanná válhat. Kérjük, aki tudja, válassza a futárszolgálattal való házhozszállítást! Megértéseteket köszönjük!
Beaphar fogkrém kutyáknak - máj ízesítésselBeaphar fogkrém kutyáknak - máj ízesítéssel

Beaphar fogkrém kutyáknak - máj ízesítéssel

A Beaphar fogkrém eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében valamint friss leheletet biztosít, a máj ízesítés megkönnyíti a használatot

részletes termékleírás
Bruttó ár: 1 899 Ft
Értékelés: 4.9 / 17 Összes értékelés olvasása (6)
Beaphar fogkrém kutyáknak - máj ízesítéssel 100 g

Beaphar fogkrém kutyáknak - máj ízesítéssel 100 g

100 g
Ár: 1 899 Ft
20 hűségpont
Szállítás: 4 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Beaphar fogkrém eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében valamint friss leheletet biztosít, a máj ízesítés megkönnyíti a használatot

A Beaphar fogkrém eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében valamint friss leheletet biztosít, a máj ízesítés megkönnyíti a használatot.

A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE:

Aqua, propylene glycol, glycerin, hydrogenated starch hydrolysate, silica, pentasodium triphosphate, hydroxyethylcellulose, ovum powder, CI 77891, cellulose gum, potassium sorbate, sodium benzoate, liver powder, sodium chloride, subtilsin, sodium citrate, disodium phosphate, glucose oxidase, catalase, calcium chloride, sodium formate.

A KÉSZÍTMÉNY FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE, FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT, JAVALLATOK:

A Beaphar Máj ízesítésű fogkrém napi védelmet biztosít kutyája fogai számára. A fogkrém eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében valamint friss leheletet biztosít. Lepedék ellen: az ételek bizonyos fehérjéi és különböző baktériumok lepedék képződést okozhatnak a kutyák fogain. A Beaphar Máj ízesítésű fogtisztító gél enzimei segítenek a lepedék eltávolításában. Fogkő ellen: minden a fogazaton megtapadt lepedék kalcium sók beépülésével idővel fogkővé alakul át. A fogtisztító gél olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kalcium megkötésével segítenek a fogkőképződés megelőzésében.

A készítmény máj ízesítése megkönnyíti az alkalmazást.

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA:

Az első fogmosás alkalmával hagyja kedvencét hozzászokni a fogkrémhez. Tegyen egy kis mennyiséget az ujjára, és engedje, hogy kutyája lenyalja. A legtöbb kutya szívesen elfogadja az ízesített fogkrémet. Ezután nedvesítse meg a fogkefét, és tegyen egy kis mennyiségű fogkrémet a sörtékre. Hagyja, hogy kutyája újra megkóstolja a fogkrémet. Emelje meg a felső ajkat és mosson meg pár fogat. Az első alkalommal csak pár szemfogat és őrlőfogat tisztítson. Mivel az íny a metszőfogak körül érzékenyebb, ezeket célszerű a következő fogmosásra hagyni. Fokozatosan szoktassa hozzá kedvencét a napi fogmosásához. Mindig biztosítson egy tál friss ivóvizet a fogmosás után.

ELLENJAVALLATOK, MELLÉKHATÁSOK: Nem ismeretesek.

FIGYELMEZTETÉSEK:

Kerülje az emberi fogkrém használatát kutyáknál, mivel annak habzó összetevői irritálhatják kutyája gyomrát.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Gábor
Értékelés:
2020.03.04. 09:33
5
Feladó: János
Értékelés:
2019.06.25. 09:09
5
Feladó: Nesztorné
 
2019.02.09. 09:13
még nem próbáltam ki
Feladó: Dániel
Értékelés:
2018.05.25. 15:33
Testzik a kutyának :)
Feladó: Ágnes
Értékelés:
2018.05.17. 09:00
Bár friss lehelete nem lett tőle a kutyusnak, ezt mégis jobban szereti mint az előzőt.
Feladó: Imre
Értékelés:
2017.11.20. 13:04
Nekünk bevált nagyon szeretjük.