Biogance Gliss' Liss Dog SprayBiogance Gliss' Liss Dog Spray300 mlBiogance Gliss' Liss Dog Spray
Biogance Gliss' Liss Dog SprayBiogance Gliss' Liss Dog Spray

Biogance Gliss' Liss Dog Spray

Biogance Biogance Gliss' Liss Dog Spray - Szőrbontó spray kutyáknak.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 3 799 Ft-tól
Értékelés: 4.5 / 15 Összes értékelés olvasása (6)
Biogance Gliss' Liss Dog Spray 300 ml

Biogance Gliss' Liss Dog Spray 300 ml

300 ml
Ár: 4 499 Ft (14 997 Ft / liter)
47 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Biogance Gliss' Liss Dog Spray 150 ml

Biogance Gliss' Liss Dog Spray 150 ml

150 ml
Ár: 3 799 Ft (25 327 Ft / liter)
40 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

Biogance Biogance Gliss' Liss Dog Spray - Szőrbontó spray kutyáknak.

A Gliss Liss Szőrbontó spray természetes növényi olajokból készült. Segíti a problémás szőrcsomók kezelhetőségét. Kondicionál, fényt, és erőt ad a bundának. UV szűrő anyagot és természetes antioxidánsokat tartalmaz, ezáltal magas fokú védelmet nyújt. Hypoallergén, állati eredetű olajoktól mentes.

A készítmény összetétele:

Petróleum desztillátumok, bután, diklorometán, propán, denaturált alkohol, izobután, parfüm, izopropil-mirisztát, dimetikon, tokoferil-acetát, jojoba olaj, linalol,limonen, eugenol, kumarin, butilfenil metilpropional, hexil-cinnamol, citronellol, alfa-isometil ionon, hidroxiizohexil 3-ciklohexién karboxaldehid,citral, geraniol.

Adagolás és alkalmazás:

Rázza fel használat előtt! Fürdés előtt: Permetezze közvetlenül a szőrcsomókra, majd hagyja hatni két percig. Ezt követően fésülje a szőrt a növekedéssel ellentétes irányba, majd az azzal megegyező irányba, hogy a szőrcsomókat kibogozza. Fürdés után: Fésülés közben permetezze a sprayt 30 cm távolságból a bundára, hogy táplálja és fényesítse a szőrt.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Orsolya
Értékelés:
2018.04.20. 08:19
Kan orosz agár szőrén használom, két fürdetés között nagy segítség. Én szinte kizárólag a combok belső felén használom, a vizelettől összetapadt szőr kifésülésére.
A benne lévő olajoknak köszönhetően, a vizelet jelentős része lepereg. Ápolja is a szőrt, így az nem töredezik és nem veszi fel annyira a szennyeződéseket. Ennek a két hatásnak köszönhetően kevésbé színeződik el a szőre.
Ha esetleg valahol csomót találok a szőrében arra is fújok belőle. Jelentősen könnyebb vele kifésülni a csomókat és összetapadt szőrt és a kutyának is kényelmesebb.
Egyetlen dolgot nem szeretek benne, hogy hajtógázos. A kutyám sem rajong a hangjáért és én sem szeretem, hogy sok kerül belőle a levegőbe is.
Feladó: Oszkárné
Értékelés:
2017.04.20. 08:20
Könnyű a használata és kellemes az illata bár megjegyzem valóban kicsit fiús illat! :)
Feladó: Nóra
Értékelés:
2017.04.02. 17:04
A termék jó, a filcesedést szépen oldja. Én fürdés előtt használtam, jól befújtam a kutyus bundáját, kifésültem és lemostam. Kellemes illata van, bár szerintem inkább "fiús".
Feladó: Ildikó
Értékelés:
2016.12.14. 11:26
jól bontható vele a szőr
Feladó: Dóra
Értékelés:
2016.10.13. 18:09
Jó az illata, sokáig érződik. A szőrbontás funkciót nem tudtam letesztelni, mert már eleve kifésült kutyán próbáltam ki. Viszont a samoyedünk szőre gyönyörűen fénylik tőle, a kutya szinte vakít a napon:). Ezen kívül nagyon finom tapintású lett tőle a szőr.
Feladó: Baranyai
Értékelés:
2011.08.23. 20:11
meg vagyok vele elégedve,kellemes az illata és jó termék. jól bontja a szõrt. nem sérül és szép fényes lesz tõle