Kedves Vásárlóink! Jelenleg az adószám megadása a rendelési folyamat alatt technikai probléma miatt nem lehetséges, ezért kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írd meg számunkra! A probléma kijavítása folyamatban van, addig is szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük. Köszönjük szépen!
Douxo Calm Hab (Mousse) kutyáknak és macskáknakDouxo Calm Hab (Mousse) kutyáknak és macskáknak

Douxo Calm Hab (Mousse) kutyáknak és macskáknak

Douxo Calm Hab (Mousse) kutyáknak és macskáknak segít megnyugtatni az érzékeny bőrt és megőrizni a kutyák és a macskák bőrének egészségét.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 4 999 Ft
Értékelés: 2.5 / 2 Összes értékelés olvasása (3)
Douxo Calm Hab (Mousse) kutyáknak és macskáknak 200 ml

Douxo Calm Hab (Mousse) kutyáknak és macskáknak 200 ml

200 ml
Ár: 4 999 Ft (24 995 Ft / liter)
51 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

Douxo Calm Hab (Mousse) kutyáknak és macskáknak segít megnyugtatni az érzékeny bőrt és megőrizni a kutyák és a macskák bőrének egészségét.

Bőrérzékenységgel és viszketéssel járó allergiás bőrgyulladás (pl. atópia, kontaktallergia, hot spot) kiegészítő kezelésére ajánlott.

Alkalmazható az egész testfelületen vagy lokalizált területeken (bőrredők, mancsok…). Használható önmagában is, vagy az optimális eredmények érdekében a DOUXO® Calm Samponnal kombinálva.

Összetétel:

Fitoszfingozin, avenantramidok, SK-Influx V, Stimu-tex AS, pszeudo filaggrin és Lipidure PMB. A termék parabénmentes.

Alkalmazás:

Külsőleges alkalmazásra. Használat előtt felrázandó. A habot száraz bundán kell alkalmazni. Kisebb (1-2 nyomásnyi) mennyiséget a tenyérbe nyomva alaposan bele kell masszírozni a szőrbe, hogy lejusson egészen a bőrig. Ügyelni kell rá, hogy ne kerüljön a hab a szem és a száj környékére. Nem szabad leöblíteni, hagyni kell megszáradni. Javasolt mennyiség: kistestű kutyáknak (<5kg) és macskáknak 1 nyomás/kg; 5 kg feletti kutyáknak 1 nyomás/2 kg. Hosszú szőrű kutyák esetében dupla adag használata javasolt. Alkalmazást követően a bundát át lehet kefélni, hogy újra fényes legyen. Alkalmazása háromnaponként javasolt. A hab a DOUXO® Calm samponnal együtt is használható.

Kiszerelés: 200 ml

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Szeréna
Értékelés:
2020.04.02. 09:06
Bár még nem régóta használjuk cicám ételallergia miatt szőrhiányos, irritált bőrén, de közvetlen használat után kevesebbet vakarózik.
Feladó: Éva
Értékelés:
2018.07.17. 09:02
Sajnos a termék egyáltalán nem vált be - pont azokat a tüneteket váltotta ki, amii ellen vettem. Nem győzött a kutyám vakarózni, meg kellett fürdetnem hogy lemossam róla az anyagot.
Feladó: Éva
Értékelés:
2018.07.12. 11:48
Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - az első használat óta rettenetesen vakaródzik a kutyám.