Kedves Vásárlóink! Február 27-én és 28-án (csütörtökön és pénteken) átvételi pontunk és raktárunk költözés miatt zárva tart. A költözés ideje alatt személyes átvételünk, csomag és árufeladásunk szünetel! Új címünk: 1097 Budapest, Táblás u. 36, ami csak pár lépésre található a jelenlegi átvételi pontunktól. Megértéseteket köszönjük!
SERUM szörbontó spray szukáknakSERUM szörbontó spray szukáknak

SERUM szörbontó spray szukáknak

SERUM szörbontó spray szukáknak azonnali szőrregeneráló hatású. E-vitamin és Jojoba olaj tartalma a bundát könnyen fésülhetővé, ápolttá és egészségesen fénylővé teszi.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 2 299 Ft
SERUM szörbontó spray szukáknak 250 ml

SERUM szörbontó spray szukáknak 250 ml

250 ml
Ár: 2 299 Ft
24 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

SERUM szörbontó spray szukáknak azonnali szőrregeneráló hatású. E-vitamin és Jojoba olaj tartalma a bundát könnyen fésülhetővé, ápolttá és egészségesen fénylővé teszi.

Összetétel: Aqua, Paraffin, Isopropyl Alcohol, Anthemis nobilis flower oil, Glycerin, Sodium Chloride, Jojoba oil, E-vitamin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene glycol, Benzyl alcohol, Fragrance, Allura

Célállatfaj: kutya

Jellemzők

• Azonnali szőrregeneráló hatású.
• E-vitamin és Jojoba olaj tartalma a bundát könnyen fésülhetővé, ápolttá és egészségesen fénylővé teszi.
• Az adagolófejnek köszönhetően hatékonyabb és gazdaságosabb a felhasználása.
• 250 ml-es flakon

Javallat: A SERUM FÉSÜLÉSKÖNNYÍTŐ SPRAY azonnali szőrregeneráló hatású. E-vitamin és Jojoba olaj tartalma a bundát könnyen fésülhetővé, ápolttá és egészségesen fénylővé teszi. Az adagolófejnek köszönhetően hatékonyabb és gazdaságosabb a felhasználása.

Adagolás és alkalmazás: Használat előtt a flakont alaposan fel kell rázni, majd közvetlenül a bundára kell permetezni. Nedves és száraz bundán egyaránt alkalmazható. Nem kell leöblíteni! Kerülni kell a termék szembe, fülbe vagy nyálkahártyára jutását. A spray szükség szerint, hetente 2-3 alkalommal használható.

Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Figyelmeztetés: Kizárólag külsőleg alkalmazható. Különleges összetétele révén nem okoz bőrirritációt. Szembe ne kerüljön.

Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év

Tárolás: +15˚C és +25˚C között, az eredeti csomagolásban, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Csomagolás: 250 ml-es flakon

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

Élővízbe nem kerülhet. A csomagolóanyagot és a fel nem használt terméket a háztartási szeméttel együtt, de külön csomagolásban kell eltávolítani.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Ágnes
Értékelés:
2017.08.11. 08:06
Pet Head Dog BFF spray helyett rendeltem, mivel készlethiány volt, de nem váltotta be a számításaimat. Túl alkoholos illata van, és ragad is.