Kedves Vásárlóink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltató technikai problémája miatt. Megértésüket köszönjük.
Virbac Allermyl samponVirbac Allermyl sampon

Virbac Allermyl sampon

Az Allermyl sampont kifejezetten kutya, macska és ló allergiás bőrbetegségének kiegészítő kezelésére fejlesztették ki.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 6 699 Ft
Virbac Allermyl sampon 200 ml

Virbac Allermyl sampon 200 ml

200 ml
Ár: 6 699 Ft
69 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Az Allermyl sampont kifejezetten kutya, macska és ló allergiás bőrbetegségének kiegészítő kezelésére fejlesztették ki.

A készítmény összetétele:

Pirokton olamin 0.5 %; Klórhexidin diglükonát (sol 20 %) 0.5 %; Vitamin F 0.5 %; Ceramide 3, Ceramide 6 II, Ceramide 1 0.5 %; L-Ramnóz 0.05 %; D-Galactóz 0.05 %; D-Mannóz 0.05 %; Alkil poliglükozid 1 %; Na lauril szulfát (folyékony) 30 %; Na2 lauráth szulfoszukcinát 15 %; PEG-120 Metil glukóz dioleat 1.5 %; Imidazolidinil urea 0.2 %; Laurildimónium hidroxipropil hidrolizált kollagén 1 %; Cocamide DEA 2%; Deionizált víz qs 100 %; 

Bőrsemleges pH. Nem illatosított.

Célállatfajok:

Kutya, macska, ló

A készítmény felhasználási területének rövid leírása, felhasználási javaslat, javallatok:

Az ALLERMYL sampon segít csökkenteni az irritációt és a viszketést, regenerálni a károsodott bőrt és tisztítja az epidermiszt. Az ALLERMYL sampont kutyák, macskák és lovak allergiás bőrbetegségeinek kiegészítő kezelésére fejlesztették ki, innovatív összetevői több irányból hatnak:

- Segítenek helyreállítani a bőr integritását és az epidermisz védő funkcióját (esszenciális zsírsavak),

- Segítenek helyreállítani a bőr ökoszisztémáját, a mikroflóra egyensúlyát.

Az ALLERMYL sampon elősegíti az esszenciális zsírsavak beépülését és az egyéb összetevők mélyebb penetrációját, ugyanakkor jól tolerálható és biztosítja a bőr védelmét. A Virbac által szabadalmaztatott Spherulites® mikrokapszuláknak köszönhetően lehetővé teszi a hatóanyagok folyamatos, és ellenőrzött felszabadulását a bőr felszínén az elnyújtottabb hatás érdekében.

Adagolás és az alkalmazás módja:

Az állat szőrét meleg vízzel meg kell nedvesíteni, majd az ALLERMYL sampont a bőrön és a szőrzeten egyenletesen eloszlatni. Masszírozzuk át az egész testfelületet, majd öblítsük le a sampont. Újra samponozzuk be az állatot, de csak 5-10 perc elteltével mossuk le a sampont bő, meleg vízzel. A sampont csak a kezelő állatorvos utasításainak megfelelően szabad használni (szükség szerint 2-3 alkalommal hetente).

Figyelmeztetések:

Kizárólag külsőleg alkalmazható. Szembe ne kerüljön.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Alexandra
 
2022.07.16. 11:43
Orvosi javaslatra kezdtük el használni a kutyánkon, amikor allergia miatt kipirosodott és viszektni kezdett és sokat javított a helyzetén, már egy fürdetés után is.