Kedves Vásárlóink! Sajnos az Express One Hungary futárszolgálatnál technikai probléma adódott, ami miatt csúszás fordulhat elő. A probléma kijavítása folyamatban van, addig is szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük. Köszönjük szépen!
Double K™ Alpha White samponDouble K™ Alpha White sampon

Double K™ Alpha White sampon

Különleges sampon a vakító fehérségért, mélytisztítás és kondicionálás egyben.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 3 590 Ft
Értékelés: 4.9 / 16 Összes értékelés olvasása (2)
Double K™ Alpha White sampon 236 ml

Double K™ Alpha White sampon 236 ml

236 ml
Ár: 3 590 Ft (15 212 Ft / liter)
38 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Különleges sampon a vakító fehérségért, mélytisztítás és kondicionálás egyben.

A természetes összetevőket tartalmazó ALPHA WHITE™ fehérítő sampon alapos tisztítást tesz lehetővé. Tökéletes megoldás a fehér bundájú, vagy fehér jegyes állatok alapos, de gyengéd fürdetéshez. Eltávolítja a koszos foltokat és a sárgás elszíneződést (ezeken a helyeken alkalmazható töményen is). Kellemes illatot ad a szőrzetnek, amelyet egyúttal fénylővé és csillogóvá varázsolja. Az állatok sokáig megőrzik tiszta közérzetüket, küllemüket és jó illatukat, bőrlágyító anyag tartalma révén pedig táplálja a szőrt és a bőrt. Extra töménysége nagyon gazdaságos, 32- szeresére hígítható! Rendszeresen használható a kiállítási felkészítésben. Kiváló  kutyák, macskák, kölykeik és egyéb házi kedvencek  tisztítására.

7,5 liter készíthető a 236 ml-ből!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Orsolya
Értékelés:
2018.02.22. 09:52
Jól tisztít és szépen kiemeli a fehér színt, még az erősebb elszíneződéseket is szinte fehérre világosította. Kellemes, de nem túl erős az illata. Kiadós, bár az erősen elszíneződött területeken érdemes kicsit töményebben használni. A kutyák bőrét láthatóan nem irritálja. A csomag precízen volt előkészítve, alaposan kibélelték és a flakonok külön le voltak ragasztva, amivel megelőzték, hogy szállítás közben kinyíljanak.
Feladó: Melinda
 
2017.06.30. 14:22
5