Double K™ Emerald Black samponDouble K™ Emerald Black sampon

Double K™ Emerald Black sampon

Professzionális mélytisztító sampon és kondicionáló fekete, vagy sötét szőrre.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 5 499 Ft
Értékelés: 4.9 / 17 Összes értékelés olvasása (3)
Double K™ Emerald Black sampon 236 ml

Double K™ Emerald Black sampon 236 ml

236 ml
Ár: 5 499 Ft (23 301 Ft / liter)
57 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

Professzionális mélytisztító sampon és kondicionáló fekete, vagy sötét szőrre.

Az EMERALD BLACK® professzionális sampon kiváló eredménnyel tisztítja, kondicionálja a fekete és sötét szőrt, miközben színét élénkíti. Segít a vöröses, bronzos árnyalatok eltüntetésében, a nap miatt kifakult bunda megújításában. Friss, zöldalma illatú. A hosszú szőr könynyen kezelhető lesz, kézkímélő és táplálja az állat bőrét. ’Smaragd’ csillgó fényt ad, rendszeresen használható a kiemelkedő kiállítási küllem elérése érdekében. Extrém koncentrációja kimagasló értéket jelent, 32-szeresére hígítható! Kutyák, macskák, kölykeik, lovak és egyéb házi kedvencek részére, valamint minden szőrtípusra ajánlott.

7,5 liter készíthető a 236 ml-ből!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Veronika
Értékelés:
2018.02.23. 17:12
Érzékeny bőrű kutyámnak is kiválóan megfelelt (persze a javasolt higítási arány mellett), szépen csillog, pihe puha és finom illatú tőle. 5/5
Feladó: Orsolya
Értékelés:
2018.02.22. 09:52
A terméket fekete puliknak rendeltük. A fekete színt szépen erősíti, a rozsdabarna színezetet pedig sötétíti, kellemes de nem túl erős az illata. A hígítási arány egy teljes szőrben lévő pulinál erősen eltolódik, sokkal töményebben kell használni. Egy flakon éppen elég volt egy felnőtt és egy kölyök puli szőrére. Más szőrtípusú fajtáknál viszont egész biztosan kiadósabb. A kutyák bőrét láthatóan nem irritálja. A csomag precízen volt előkészítve, alaposan kibélelték és a flakonok külön le voltak ragasztva, amivel megelőzték, hogy szállítás közben kinyíljanak.
Feladó: Lilla
 
2017.10.16. 10:04
1
A termék fel volt bontva és hiányzott belőle... kozmetikumot soha többet nem rendelek innen.