Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető ill. akadozik. Emailben megtalálhatóak vagyunk. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani a problémát.
Loamglo sampon

Loamglo sampon

Gyógynövényes sampon-koncentrátum kutyák részére az egészségesen ragyogó szőrzetért

részletes termékleírás
Bruttó ár: 2 699 Ft
Loamglo sampon 200 ml

Loamglo sampon 200 ml

200 ml
Ár: 2 699 Ft
28 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Gyógynövényes sampon-koncentrátum kutyák részére az egészségesen ragyogó szőrzetért

A kutyák bőre rendkívül érzékeny lehet a különféle fertőzésekkel, betegségekkel szemben, ezért különleges kezelésre van szüksége.

Jellemzők:

A LOAMGLO, pH-semleges, gyógynövényalapú sampon-koncentrátum tudományosan meghatározott recept szerint természetes és biztonságos, dermatológiailag bevizsgált összetevőkből készül. Növényi olajai bőrbarátak, elősegítik a bőr higiéniájának fenntartását, csillogóvá, fényessé teszik a szőrzetet. A kiváló tisztító hatás mellett gyógynövényi összetételének köszönhetően jó hatással lehet a beteg bőrre is.

Szép fényt, és hosszan tartó friss illatot biztosít a szőrzetnek. Nem szárítja ki a bőrt és a szőrzetet. Kellemes, természetes illata üdítő élményt nyújt a használat során. A LOAMGLO koncentrált hatóanyagtartalmának köszönhetően nagyon gazdaságos, hosszú ideig elegendő.

Adagolás, alkalmazás:

Vizezze be testmeleg vízzel a kutyát, vigye fel a szükséges mennyiségű sampont, és masszírozza be alaposan a szőrzetbe. Vigyázzon, hogy a hab szembe, szájba, fülbe ne kerüljön. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le. Törölje szárazra az állatot.

Használati előnyök:

- Kizárólag természetes alapanyagokból készül.
- Környezet- és bőrbarát készítmény.
- Beteg bőrre is alkalmazható.
- Sűrű, gazdaságos koncentrátum, mely hosszú időre elég.

Aktív hatóanyagok

- Cedrus deodara
- Acorus calamus
- Eucalyptus globulus

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Timea
Értékelés:
2021.04.09. 09:01
ketszer kaptam kozeli lejaratu termeket. Aprilisban vasaroltam es junuisi a lejarat. nem kedvezmenyes aron es mindketto serult volt.