Aptus Orisolve oldatAptus Orisolve oldat

Aptus Orisolve oldat

Az Aptus Orisolve egy külső hallójárat tisztító oldat kutyáknak és macskáknak.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 4 399 Ft
Aptus Orisolve oldat 150 ml

Aptus Orisolve oldat 150 ml

150 ml
Ár: 4 399 Ft
45 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

Az Aptus Orisolve egy külső hallójárat tisztító oldat kutyáknak és macskáknak.

Jellemzők:

- Az Aptus Orisolve a fül egészséges állapotának fenntartására valamint a külső hallójárat gyulladás kiegészítő kezelésére kifejlesztett készítmény.

- Összetevői révén oldja a fülzsírt, segít az oldott fülzsír és egyéb szennyeződések eltávolítását, hámsejtoldó, bőrnyugtató és regeneráló hatású. 

Felhasználási javaslat:

Tisztítás: A fülkagylót gyengén húzza el a fejtől. Az így kiegyenesített hallójáratot töltse tele a fültisztító oldattal. A fülkagyló változatlan húzása mellett mintegy 2 percig óvatosan masszírozza a fültövet úgy, hogy az oldat a hallójáratban fel és lefelé mozogjon. Minél hosszabb ideig tart a masszírozás, annál jobb az eredmény. Ezután törölje le a látható folyadékot, majd hagyja, hogy az állat a fejét rázhassa, és ismételten törölje szárazra a fület.

A fül- és külső hallójárat gyógykezelésének kiegészítésére: Naponta 2x ismételje a fültisztítást a fentiek szerint a gyógykezelés teljes időtartama során. A gyógykezelés befejezését követően egy hónapon át hetente 1-3 alkalommal ismételje a fültisztítást.
A tisztítást követően a fül környékének szőrén megjelenő pelyhek a tisztítás során feloldódott fülzsírból származik. A fülzsír a fültisztító alkohol tartalmának elpárolgása után pelyhekként ismét kiválik a szőrön.

Összetevők:

Aqua, Alcohol denat, Propylene Glycol, Polysorbate 80, Laureth-9, Rosmarinus Officinalis Oil, Lactic Acid, Salicylic Acid, Allantoin, Citric Acid, Silver Cirate.

Adagolás és alkalmazás:

Külső használatra. A fül és a külső hallójárat tisztítására, az állaz nagyságától függően 1-4 ml fülenként. Alkalmazás előtt fel kell rázni.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: László
 
2020.08.20. 10:48
5