Preventix spot on kutyák részérePreventix spot on kutyák részére

Preventix spot on kutyák részére

Preventix bolha- és kullancsriasztó spot-on kutyák részére.

részletes termékleírás
Kullancs elleni védelem
Bolha elleni védelem
Bruttó ár: 2 790 Ft
Értékelés: 4.5 / 2 Összes értékelés olvasása (3)
Preventix spot on kutyák részére 5 x 1 ml

Preventix spot on kutyák részére 5 x 1 ml

5 x 1 ml
Ár: 2 790 Ft
29 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Preventix bolha- és kullancsriasztó spot-on kutyák részére.

Hatóanyag és veszélyes anyag: Geraniol 0,3 g/100 g (CAS szám: 106-24-1)

Felhasználhatóság: Bolha- és kullancsriasztó hatás kifejtése kutya testfelületén.

Felhasználói kör: Lakossági felhasználásra.

Adagolás, alkalmazás, hatástartósság: 

A terméket vegye ki a kartondobozból, majd a kutya testtömegének megfelelő számú pipettát alkalmazzon. Egy pipetta tartalma 1 ml termék 20 kg alatti kutyának, két pipetta tartalma 2 ml, 20-40 kg közötti kutyának, míg 3 pipetta tartalma 3 ml, 40-60 kg közötti kutyának megfelelő dózis. Az állat hátán, a nyak kezdeténél hajtsa szét a szőrzetet úgy, hogy a bőr láthatóvá váljon. Ollóval vágja le a pipetta elkeskenyedő végét, majd nyomja ki a tartalmát a bőrre többször úgy, hogy a benne lévő spot-on teljesen kiürüljön közvetlenül egy helyre. A termék egyszeri alkalmazással az előírt adagolásban 15 napig elriasztja a bolhákat és kullancsokat.

Célállatfaj: kutya

Figyelmeztető mondatok: EUH208 Geraniolt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. EUH210 Kérésre biztonsági adatlap kapható.

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok:
- P102 Gyermekektől elzárva tartandó
- P262 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.
- P264 A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.

Figyelmeztetés: Kizárólag külsőleges alkalmazásra. Tíz hetesnél fiatalabb állatok esetében ne alkalmazza. Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén mossa le az állat bőrét és ismételten ne alkalmazza a terméket. Vigyázzon, nehogy az oldat az állat szemébe, szájába kerüljön.

Kiszerelési egységek: 5X1 ml polietilén pipettában, kartondobozban

Eltarthatóság és tárolás: Egy évig eltartható, ha az eredeti, jól lezárt csomagolásban, 0-40 °C közötti hőmérsékleten, fagytól, közvetlen napfénytől védett, száraz helyen tárolva. Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol tartandó.

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: Nem értelmezhető.

Elsősegélynyújtás:

Belégzés esetén: Vigyük a sérültet friss levegőre.
Bőrrel való érintkezés esetén: Alaposan mossa le az érintett bőrfelületet szappannal és vízzel. Viszketés, bőrpirosság esetén kérje ki orvos tanácsát.
Szembejutás esetén: Öblögesse legalább 5 percig a szemét a szemhéjak széthúzása és a szemgolyó mozgatása közben. Távolítsa el az esetleges kontaktlencséket és folytassa az öblögetést. Panasz esetén forduljon szemész szakorvoshoz.
Lenyelés esetén: Azonnal öblítsük ki a szájat bő vízzel és igyunk 1-2 pohár vizet.
A biocid termék használata előtt olvassa el a biztonsági adatlapot. Az Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat telefonszámai: +36-1-476-6464, 06-80-201-199.

Hulladékkezelés: A nagymennyiségű kiömlött terméket inert folyadékfelszívó anyaggal kell felitatni, összegyűjteni és elzárva, felcímkézve tárolni a megsemmisítés előtt. A termék csomagolóanyagát, maradékát és hulladékát a hatályos helyi rendeletek szerint kell ártalmatlanítani.

Környezetvédelmi előírások: Gátoljuk meg a termék szétfolyását, akadályozzuk meg, hogy felszíni víztestekbe, talajba, csatornarendszerbe, lefolyóba, vízelvezetőkbe, talajvízbe jusson.

A forgalomba hozatali engedély száma: 167/1 /B/2015 NÉBIH ÁTI

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: vera
Értékelés:
2018.07.16. 15:43
nem tudom ki tette a nevem mellé az 5 mancsos értékelést, de ha elolvasta volna amit írok egyértelmű, hogy NEGATÍV véleménnyel vagyok a termékről
Feladó: Csilla
 
2018.06.21. 08:02
5
Feladó: vera
Értékelés:
2018.06.12. 18:59
Sajnos nagyon csalódott vagyok. Az ára baráti, de ennél több jót nem tudok elmondani róla. Eddig az exspotot használtuk, ami nagyon bevált, de elég drága, szóval adtam ennek egy esélyt... semmit nem ért. Eddig nem volt bolha egyik kutyában sem most bolhás mindkettő, pedig egy hete tettem rájuk az újabb adagot.