Pet CorrectorPet Corrector

Pet Corrector

A Pet Corrector sziszegő hangot kiadó spray,melynek használatával humánusan lehet megakadályozni a nem kívánt viselkedéseket, mint például az ugatás, felugrálás, étel lopás, agresszív viselkedés, stb.. Macskáknál is jól használható!

részletes termékleírás
Bruttó ár: 2 889 Ft
Értékelés: 4.3 / 12 Összes értékelés olvasása (3)
Pet Corrector 50 ml (AP00)

Pet Corrector 50 ml (AP00)

50 ml (AP00)
Ár: 2 889 Ft (58 Ft / ml)
30 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Pet Corrector sziszegő hangot kiadó spray,melynek használatával humánusan lehet megakadályozni a nem kívánt viselkedéseket, mint például az ugatás, felugrálás, étel lopás, agresszív viselkedés, stb.. Macskáknál is jól használható!

A Pet Corrector használatakor sűrített, a friss levegőhöz hasonló közömbös gáz áramlik ki a palackból, magas, éles hang kíséretében. A természetben az ilyen hang veszélyt jelez, kígyó, rovarok, egyes madarak adnak ki ilyet. A kutyák megőrizték ősi ösztöneiket, így nagyon érzékenyek az ilyen hangokra. Ezért a spray használatával humánusan lehet megakadályozni a nem kívánt viselkedéseket, mint például az ugatás, felugrálás, étel lopás, agresszív viselkedés, stb.
Használata azonban nagy felelősséget kíván a gazdától, csak megfontoltan, nem túl gyakran, és a fent említett esetekben szabad alkalmazni, nehogy félőssé tegyük a kutyát. Kölyökkutyáknál nem szabad használni, mert hangfélővé tehetjük vele. Kérjük, olvassa el a csomagon található használati utasítást.

Íme a legfontosabb dolgok listája, amit tegyen, és amit ne:

Tegye meg:
- Tesztelje az állat érzékenységét: használja 1 méternél nagyobb távolságról.
- Ne fújjon egyenesen a kutya pofájába
- Csak az igazán rossz viselkedések esetében
- Fontos a megfelelő időzítés! Csak abban a pillanatban szabad használni, amikor a kutya elköveti a rosszaságot. Azonnal jutalmazza, amint a kutya változtat, és jól viselkedik, mivel a cél pozitív módon rögzíti a kívánt magatartást.
- Csak rövid fújásokat alkalmazzon, mert a hosszabb használatnál a palack fagyos lesz.
- Egyszerre csak egy rosszaság korrigálására használja, mint például a felugrálás. Ha ez megoldódott, akkor térjen rá a következő problémára.
- Kezelje felelősséggel a palackot, ha kiürült. Ne dobja tűzbe, ne hagyja tűző napon és ne nyissa fel.

Ne tegye:
- Ne használja, mielőtt elolvasná a használati utasítást. Ne engedje gyerekeknek használni.
- Ne fújja a saját és mások arcába, és ne fújja a kutya pofájára sem.

Néhány javaslat az alkalmazásához:
Felesleges ugatás: Sok kutya izgatottan ugatni kezd, ha egy autó vagy vendég érkezik a bejárathoz. Ha ez túl gyakran fordul elő, akkor használja az ugatás megszakítására a Pet Correctort és ismételje közben a “csendet” parancsot. Két – három alkalom után elegendő lesz csak a parancsot alkalmaznia.
Felugrálás: Egy-két jól időzített használat – távolítva vele a kutyát magunktól, amikor ugrik – leszoktatja erről, mivel társítja ezt a kellemetlen élményt az ugráláshoz, így a jövőben kerülni fogja azt.
Étel lopás: A kutyának meg kell tanulnia, hogy nem lehet az ételt ellopni, és ennek elsajátításában sokat segíthet egy, a stratégiai helyen előhagyott Pet Corrector, amit a felugrálásnál leírtak szerint használunk.
Területek szabadon hagyása: Ha azt szeretné, hogy a kutya ne tartózkodjon a lakás bizonyos részein, illetve ne ugorjon fel a bútorokra, használja néhányszor a Pet Correctort az elriasztására. Ezután egyszerűen hagyja jól láthatóan a kérdéses helyen.
Agresszió: Hasznos, ha magával viszi a palackot a sétára. Így időben használva megelőzheti, hogy saját kutyája vagy egy idegen verekedést kezdeményezzen. Ha ezen a területen komoly nehézségei vannak, kérje szakember tanácsát. A már kialakult verekedés megszakítására inkább a Dog Stopot alkalmazza.

Macskák:
A macskák különösen érzékenyek a sziszegő hangokra. Ezért növelje a távolságot a kutyáknál használt egy méterről akár 5-10 méterre is. Sohasem fújjon egyenesen a macska pofájába.Ha az ön állata nagyon rosszul reagál a Pet Corrector használatára, akkor ne használja többször.
A gyártó és disztribútorai nem vállalnak felelősséget a helytelen használat okán bekövetkezett károkért és sérülésekért. A Pet Corrector nem tudja megakadályozni valamennyi állatfajta agresszív vagy veszélyes viselkedését. A kutatások azt mutatták, hogy néhány kutya dühös lesz a sprayre és megpróbálja megtámadni a palackot. Ebben az esetben nem szabad tovább használni, más módszert kell választani. Mások különös félelmet mutattak, amely más palackokra is kiterjedhet. Náluk sem szabad tovább alkalmazni. Végül, kérjük, különös odafigyeléssel használja akkor, ha másvalaki állatáról van szó, vagy idegen állatról, például amikor futó használja az őt támadó kutya ellen. Ebben az esetben is hatásosabb lehet a Dog Stop. 
Megfelelően alkalmazva nagyon hatékony eszköz, megelőzhetők vele a későbbi komolyabb viselkedési problémák.
Kapható az 50ml-es palackhoz övre kapcsolható tartó is.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Petra
 
2016.10.19. 06:26
Bevált.
Feladó: Lili
Értékelés:
2016.01.07. 18:35
Nagyon hasznos termék. Kutyusom azelőtt nagyon dominánsan lépett fel a többi fiú kutyával szemben és sehogyan sem tudtam lenevelni erről a viselkedésről. Aztán kipróbáltam a Pet Correctort és nagyon jól reagált rá a kutyám. A szisszenő hang kizökkenti őt támadási kedvéből. Azóta merem kutyák közé vinni, sőt futtatóra is, elég csak megmutatnom a flakont, fújnom se kell már és a kutyám közömbösen viselkedik. Most már olyan kutyákkal is tudunk együtt sétálni akikkel azelőtt elképzelhetetlen volt a közös séta, kutyám harci kedve miatt. Bátran ajánlom a terméket.
Feladó: Erika
Értékelés:
2010.06.18. 10:49
Szerintem ez a termék egy igazán kezelhetetlen kutyánál nem ér semmit. Pl. egy bicigli duda (ami nem fogy ki és örök élet) többet ér :):)