PawCare mancstisztító gélPawCare mancstisztító gél

PawCare mancstisztító gél

A PawCare gél eltávolítja a szennyeződéseket és baktériumokat a mancsokról és a körmök környékéről, így tisztít és egyben fertőtlenít.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 3 849 Ft
PawCare mancstisztító gél 3 x 100 ml

PawCare mancstisztító gél 3 x 100 ml

3 x 100 ml
Ár: 3 849 Ft (1 283 Ft / db)
40 hűségpont
Szállítás: 3 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás

A PawCare gél eltávolítja a szennyeződéseket és baktériumokat a mancsokról és a körmök környékéről, így tisztít és egyben fertőtlenít.

Jellemzők:

- Eltávolítja a szennyeződéseket és a baktériumokat az ujjak közül is, valamint ápolja a mancsokat jojoba olajjal és allantoinnal.

- Hatékonyan tisztítja a kisebb sebeket és horzsolásokat, és csökkenti a mancsok begyulladásának esélyét.

- Használata gyors és könnyű, és nyomokat sem hagy.

- Természetes összetevőkből készült, és biológiailag lebomló.

Összetétel:

Víz, etanol, glicerin, guar gumi, nátrium-borát, imidazolidinil urea, diazolidinil urea, allantoin, fenoxietanol, bórsav, polymer microsphere, nátrium-foszfát dodekahidrát, metilparabén, propilparabén, jojoba olaj, mandula olaj, illatanyag.

Alkalmazás:

Ha az állat lába nagyon koszos vagy nedves, először törölje meg egy törölközővel. Ezután óvatosan nyomja kutyája lábát a gélbe néhány másodpercig, majd ismételje meg a műveletet az állat minden lábával. Használat után hajtson egyet a terméken, hogy az összegyűjtött koszt magába zárja. A termék több alkalommal használható.

Figyelmeztetések:

Ha a kutya fogyaszt a termékből, adjon neki vizet és hagyja, hogy az természetes úton ürüljön ki a szervezetéből. Amennyiben szükséges forduljon állatorvosához. 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK