Kedves Vásárlóink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltató technikai problémája miatt. Megértésüket köszönjük.
CLIX Car Safe hámCLIX Car Safe hámCLIX Car Safe hám
CLIX Car Safe hámCLIX Car Safe hám

CLIX Car Safe hám

Autós biztonsági hám, mely sétáltatáshoz is ideális.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 4 999 Ft
Értékelés: 4.5 / 30 Összes értékelés olvasása (13)
CLIX Car Safe hám XS (LC00)

CLIX Car Safe hám XS (LC00)

XS (LC00)
Ár: 4 999 Ft
51 hűségpont
Szállítás: 35 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás

Autós biztonsági hám, mely sétáltatáshoz is ideális.

A Dr. Roger Mugford által kifejlesztett CLIX autós hám tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy maximális biztonságot és kényelmet nyújtson kutyájának mind sétáltatás, mind pedig utazás közben. A tervezés során a mellkasi rész megfelelő kiképzésére különös hangsúlyt fektettek, a lágy neoprén bélés pedig a hámnak a kutyus testével érintkező teljes felületét lefedi, így biztosítva a legnagyobb fokú biztonságot. A CLIX hám a biztonsági előírásoknak megfelelő, a biztonsági övek készítéséhez is használt, egyetlen darab anyagból készül.

Az egyedülálló, ún. „X-Cross” kialakítás kiemelkedő kényelmet és biztos tartást tesz lehetővé, miközben biztosítja, hogy a hám még mozgás közben is az optimális helyen maradjon. A CLIX Car Safe hám kedvence sétáltatásához is ideális, nem kell levenni a kocsiból történő kiszálláskor.

A hám használata egyszerű, a dupla, állítható hevedereknek köszönhetően úgy is össze lehet kapcsolni a kutyuson, hogy közben nem kell a lábához nyúlnunk. Választásunk szerint közvetlenül a biztonsági öv tartóba csatolhatjuk, vagy a biztonsági övet keresztben átbújtathatjuk a hám elülső részén.

Négy méretben kapható, így gyakorlatilag valamennyi kutyafajtának alkalmas.

A hámhoz használati utasítást adunk, melyben biztonsági tippeket és az utazáshoz hasznos egyéb ötleteket is megosztunk vásárlóinkkal.

FONTOS: A termék nem alkalmas Volvo illetve Saab autókhoz.

Méretek: Mellkas Jellemző fajta

- Extra Small 35-65cm/14-25.5" Yorkshire Terrier/Min. Poodle
- Small 55-65cm/21-25.5" Jack Russel/Westie
- Medium 60-75cm/23-29.5" Border Collie/Corgi
- Large 75-95cm/29.5-37" Labrador/GSD/Greyhound

 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Tamás
Értékelés:
2021.04.08. 08:12
4 hónapos törpe schnauzer kutyának vettük. Jó lett a méret, egyszer használtuk hosszabb útra, minden rendben volt.
Feladó: Dóra
 
2019.11.19. 08:55
Vizslának vettem. A hám része rendben van, jó a méret. Sajnos a rögzítő pánt túl rövid, ha áll a kutya, nem lehet becsatolni az autó biztonsági öv csatlakozójába, ha ül, akkor még becsatolható, de nem kényelmes, a kutya nem tud helyezkedni, beleakad. Másik módon rögzítve, az autó biztonsági övét a hám csatlakozójának hurkos részén átvezetve már jobb, de szintén kényelmetlen. Egy hegymászó karabinerrel oldottuk meg a biztonsági övhöz rögzítést.
Feladó: Patrik
Értékelés:
2019.10.12. 08:39
Tartós, erős anyag, a csatok is masszívak. A 65kilós berni pásztoromat is biztosan megfogta egy vészfékezésnél, le sem csúszott az ülésről. Már magától rohan a kocsihoz a kutya ha a hámot adjuk rá nyakörv helyett.
Feladó: József
Értékelés:
2016.07.25. 09:58
A méret jelölés nagyon félrevezető.
Feladó: Dóra
Értékelés:
2015.11.06. 06:59
Csak mellkas méret van feltüntetve a méreteknél.
Francia buldogom van 60 cm a mellkasa ezért az S reneltem meg mert az 55- 65 cm ig jó. Ezzel nem is volt probléma. Naívan megrendeltem b tuti h jó lesz. Arra nem gobdoltam h a buksija bele fér -e, ez sehol sincs feltüntetve.. szegénynek csak szengedés árán tudom ráadni és levenni, bele kell gyömöszölnöm a fejét. . A másik problémám az h annyira rövid a biztonsági öv része h szerencsétlen ha lefekszik meg se tud fordulni..
Feladó: Rita
 
2015.05.29. 12:37
méret problámaink voltak
Feladó: Tímea
Értékelés:
2015.05.21. 08:49
Fejrész nem állítható, nem tudom a kifejlett méretű kutyára is megfelelő lesz -e
Feladó: Mónika
Értékelés:
2014.09.27. 19:11
Jó minőségű, biztonságos termék. Könnyen kezelhető.
Feladó: Szilvia
Értékelés:
2014.06.11. 12:38
Szuper jó kis termék, talán pár centivel hosszabb lehetne a szíja, hogy jobban tudjon mozogni az eb, de lehet, hogy csak a mi kutyánknak lenne rá szüksége.
Feladó: Lászlóné
Értékelés:
2014.04.06. 19:13
egyetlen problémám van a termékkel,hogy a biztonsági öv csatlakozó szíjrészt nem lehet a hám tetején kialakított kis varrott részbe vissza dugni,mert túl szűkre varrták
Feladó: Anikó
Értékelés:
2014.04.03. 12:26
2013-ban vettem meg ezt a terméket.Csupán annyit szeretnék hozzá fűzni a lentebb olvasható véleményemhez,hogy azóta is ugyanolyan jó állapotban van ez a hám,pedig elég sokat használjuk.A varrások nem engedtek el,a kapocs nem tört el,nem foszlik sehol.Jó minőségű nagyon,ahhoz képest,hogy egy boxer használja,aki örökmozgó,mint minden kutyus ugye,és mellette oltári nagy bohóc.Szóval jól bírja a termék!
Feladó: J. Kármen
Értékelés:
2013.11.20. 16:20
Sajnálom,hogy nem hamarabb rendeltem meg! Nekünk nagyon bevált!
Feladó: Anikó
Értékelés:
2013.05.08. 16:44
Nagyon sokat segített,hogy megadtátok a mellkasméreteket.Körbe mértem a boxim mellkasát és ezután választottam.Elől a mellkasán valóban jó puha és nagyon jól el van dolgozva a sok varrás.Aki ezen a terméken gondolkozik,ajánlom nézze meg a videókat hozzá,okos dolgok vannak benne és többet fog megtudni,mint a leírásból,mert az egyenlő a nullával.Kétféle módon lehet becsatolni a kutyust,az egyik hogy a hámon lévő kapcsot egyenesen bele a kocsi biztonságijába,a másik pedig hogy a hátán a hosszított pánton át lehet dugni a kocsi biztonsági övét és azt csatoljuk be.Két "lyuk"van a hámon,így a kutyus magasságától függően választhatod meg,melyiken viszed át az autó biztonsági övét.Nekünk ez jobban bejött.De az egyik videóban van egy harmadik megoldás is,ahhoz a hátsó ülés támláját átpántolod egy gurtnival mondjuk és ebbe fűzöd bele pld karabínerrel a hámot.Szóval érdemes nézelődni.És ne sajnáljátok a jutifalatot,miközben feladjátok rá.Ennek köszönhetően már az én kutyám sem vágja földhöz magát mikor rajta van a hám:)