Specific F/C-IN-W Intensive Support konzervpástétomSpecific F/C-IN-W Intensive Support konzervpástétom

Specific F/C-IN-W Intensive Support konzervpástétom

A Specific F/C-IN-W Intensive Support egy teljes értékű diétás állateledel kutyák és macskák részére táplálkozással történő felépülésre, gyógyulásra és macskafélék zsírmájára. 

részletes termékleírás
Műtét utáni lábadozásra
Bruttó ár: 4 199 Ft
Specific F/C-IN-W Intensive Support konzervpástétom 7 x 95 g

Specific F/C-IN-W Intensive Support konzervpástétom 7 x 95 g

7 x 95 g
Ár: 4 199 Ft (6 314 Ft / kg)
43 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Specific F/C-IN-W Intensive Support egy teljes értékű diétás állateledel kutyák és macskák részére táplálkozással történő felépülésre, gyógyulásra és macskafélék zsírmájára. 

Mielőtt állatgyógyászati diétás száraz- vagy nedves tápot ad kedvencének, mindenképpen keresse fel állatorvosát, kérje ki szakvéleményét. Az ilyen tápok  használatának ideje alatt az állat rendszeres felügyelete, állatorvosi kontrollvizsgálata javasolt. Amennyiben kedvence állapota ezen időszak alatt romlana, mindenképpen jelezze ezt állatorvosának és kérje szakvéleményét.

Jellemzők:

- Magas energiatartalom, létfontosságú táplálóanyagok és jól emészthető összetevők magas koncentrációja.

- Nagy mennyiségű, halolajból nyert, omega-3 zsírsavakat tartalmaz és ß-1,3/1,6-glükánokat a felépülés és az immunrendszer támogatására.

Ajánlott alkalmazási időszak:

- Amíg a felépülés be nem következik.

- Alkalmazása állatorvosi felügyelet mellett, ha a takarmányt egyenesen az emésztőszervi rendszerbe juttatják.

Alkalmazási útmutató:

Adagolás a táblázat szerint. Adagolja fokozatosan, úgy hogy a célmennyiséget 2-3 nap alatt érje el. Ha szükséges, igazítsa a kutya vagy a macska állapotához a megjelölt mennyiséget. Javasoljuk, hogy az ajánlott mennyiséget ossza napi több étkezésre. Szoba- vagy testhőmérsékleten etesse. Szondás táplálás esetén keverje össze alaposan és adjon hozzá 1 vagy 2 rész vizet. Víz mindig álljon rendelkezésre.

Összetétel:

Csirke, sertés, hal, tojáspor, halolaj, burgonyakeményítő, burgonya fehérje, ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek, napraforgóolaj, útifűmaghéj, dextróz, xilóz, élesztő (ß-1,3/1,6-glükán forrás 0,03%). Jól emészthető összetevők: csirke, sertés, hal, tojáspor, halolaj, burgonyakeményítő, burgonyafehérje, napraforgóolaj, dextróz, xilóz. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot és ízesítőt.

Adalékanyagok/kg:

Tápértékkel rendelkező adalékok: réz 2,6 mg (glicin-hidrát réz-kelátja), vas 14,0 mg (glicin-hidrát vas-kelátja), cink 38,0 mg (glicin-hidrát cink-kelátja), mangán 3,6 mg (glicin-hidrát mangán-kelátja), jód 0,52 mg (vízmentes kalcium-jodát), taurin 1,5 g, L-karnitin 102 mg. 

Beltartalom Mennyiség
Fehérje 12,0 %
Zsír 7,5 %
Nyersrost 0,1 %
Nyershamu 2,2 %
Nedvesség 74,2 %
Kalcium 0,34 %
Foszfor 0,29 %
Nátrium 0,19 %
Kálium 0,25 %
Omega-3 zsírsavak 0,80 %
Omega-6 zsírsavak 1,12 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Tibor
 
2023.06.09. 15:14
Sajnos hasmenést okozott. Valószínűleg tovább küldöm valakinek.