Kedves Vásárlóink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltató technikai problémája miatt. Megértésüket köszönjük.
KONG Jump'n JackKONG Jump'n Jack

KONG Jump'n Jack

A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával!
Különleges alakjának köszönhetően kiszámíthatatlanul pattog

részletes termékleírás
Bruttó ár: 5 189 Ft
Értékelés: 4.6 / 36 Összes értékelés olvasása (16)
KONG Jump'n Jack M (KJ2)

KONG Jump'n Jack M (KJ2)

M (KJ2)
Ár: 5 189 Ft
53 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával!
Különleges alakjának köszönhetően kiszámíthatatlanul pattog

Ez a gumijáték különleges alakjának köszönhetően kiszámíthatatlanul pattog, ezzel is fejlesztve kutyája reflexeit. Bordázottsága rágás közben tisztítja a kutya fogát. Ezek a kis mélyedések megtölthetők a KONG töltőkrémekkel és órákig elszórakoztatják kutyáját.

Válassza ki a kedvence korának, méretének és habitusának megfelelő KONG játékot!

A beletölthető jutalomfalatot és a pasztát az alábbi linkekre kattintva tekintheted meg:

- KONG Stuff'n Snack májas jutalomfalat >>

- KONG Stuff'n Snack Puppy csirkés és rizses jutalomfalat >>

- KONG Stuff'n Puppy Easy Treat paszta >>

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Mária
Értékelés:
2020.11.21. 03:59
Sajnos pár nap alatt ezt is megkezdte a leonbergi kölyökkutyánk, le is nyelte! Nem ajánlom!
Feladó: Mária
Értékelés:
2020.11.15. 13:31
Sandy 4 hónapos leonbergi kölyök, éppen fogváltás alatt. Nagyon megörült ennek a játéknak, érezhetően masszírozza az ínyét és jól esik neki rágni, viszont egyből leszedett az egyik feléből egy kis részt. Így csak felügyelettel tudom neki odaadni játszani.
Feladó: Csalodott
 
2020.01.28. 13:48
Azt nem ertem, ha mar feltalaltak az osszevisszapattogo gyerekjatekot, akkor ezt miert nem tudtak igy megcsinalni... de mondjuk attol meg legalabb ha okosan dobjuk latszolag osszevissza pattog. Az zsenialis, hgoy vannak benne kis reszek amibol a kutya kinyalhatja a kremeket.
Viszont a 30 kg-s mali par haznalat utan elkezdte lefaragni. Ha tenyleg tartob anyagbol lenne, akkor 5+ mancs, igy meg csalodas. Persze lehet kevesbe eles fogu, gyengebb alkapcsu... kutyaknak hosszabb ideig eleg lenne.
Feladó: Judit
Értékelés:
2017.10.24. 12:05
KONG JUMP'N JACK labdából minden méretből vettünk egyet, de a kutyánk csak sípolós labdával játszik. Ezeket megpróbáljuk akkor elővenni, ha másik kutya csatlakozik hozzánk. Még nincs tapasztalatunk vele, ez mennyire strapabíró.
Feladó: Mária
Értékelés:
2017.06.29. 19:48
Sajnos ez a termék csak 1 tappancsot érdemel. Már az első órában darabokat rágott le belőle a kutyusom. Igaz, ő egy igen erős fogazattal rendelkező Pumi.
Feladó: Judit
Értékelés:
2017.05.18. 16:58
Nagyon jó, rugalmas gumi az anyaga. Jól pattog. A kiálló végét meg tudja fogni a kutyabarát is, és közösen is tudnak játszani a labdával. Ezt a terméket csak Petissimo-nál láttam!
Feladó: Judit
Értékelés:
2017.05.18. 16:58
Ez már nagyobb, jól lehet rágcsálni is, de nem szakad le belőle semmi, jó fogtisztításra is. Ezenkívül el tud vele szórakozni a kutyusunk, és a cipők, papucsok remélhetően megmenekülnek. Ezt a terméket csak Petissimo-nál láttam!
Feladó: Judit
Értékelés:
2017.04.11. 09:34
A kutyánk beleszeretett ebbe a labdába, ez az első, amit vissza is hoz.
Feladó: Emese
Értékelés:
2016.10.31. 18:14
Az M-es méretet a leírás alapján nagyobbnak gondoltam, de a kutyánk imádja, órákig képes vele játszani, szépen tisztítja a fogait is. Nagyon tetszik neki, hogy ide-oda pattog, ha eldobjuk.
Feladó: Dorottya
Értékelés:
2016.03.24. 12:01
Egy állandóan rágó agárkának remek szórakozás. Van amikor csak rágcsálja de van, hogy dobálja is magának. Nagyon jól el van vele. Eléggé strapabírónak és rágásállónak tűnik egyelőre.
Feladó: Judit Emília
Értékelés:
2016.02.15. 10:32
Felnőtt amerikai staffordshire kutyának vettem. Óriási sikere van, szeret vele játszani, órák hosszat rágcsálja, megtöltés nélkül is. Sérülések nem látszanak a játékon. Szívesen ajánlom minden rágóbajnok kutyának!
Feladó: Erzsébet
Értékelés:
2015.07.07. 11:07
Hoppá!!! hát én összekevertem ,ez a KONG nem az a KONG ami levegőt szuszog,de a többi stimmel , a hézagokba lehet apró kutyatápot rakni akkor azzal jól elvan amíg kipiszkálja és lehet vele játszani is ,és eddig nem rágta szét (mellesleg egyetlen Kong játékát sem )
Feladó: Erzsébet
Értékelés:
2015.06.30. 09:03
Nagyon jó játék !, lehet rágcsálni ,dögönyözni,elkapni és rohanni vele, levegőbe dobálni és nem elkapni mert másfelé pattan ,megint rohanni és elveszteni, újra felkapni ,és közben még levegőt is fúj, mindezt a gazdi segítsége nélkül.(azért figyelünk ,de eddig nem sikerült szétrágni ,és a kedvenc játéka lett, amivel egyedül is játszik,persze azért velünk érdekesebb) )
Feladó: Ildikó
Értékelés:
2014.07.16. 00:11
A terméket nagyon jónak találom! Egyetlen gondom vele, hogy kisméretű kutyánknak kicsit nehéz, így játékra nem, viszont rágcsálásra használja.
Feladó: adél
 
2014.01.14. 12:40
Bosco igazán labdafüggő jack russel terrier,de egyben labdagyilkos is. ez, ahogy összevissza pattog, valami csodálatos. ismét láttam a szemében, hogy elment a töltés a fejéből, erre eddig csak egy labda volt képes, ami nagyon drága. az összevissza pattogás miatt remekül átmozgatja az izomcsoportokat, nagyon jó ötlet volt ez a forma. és strapabíró
Feladó: Gabriella
Értékelés:
2011.05.24. 12:46
Az én 1 éves yorkim teljesen el van varázsolva, amikor ezt a játékot megtöltöm májas krémmel és odaadom neki. Se lát, se hall, nyugodtan mehetünk dolgozni, õ jót játszik, amíg minden falatot ki nem nyalogat. Csak ajánlani tudom.