Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető ill. akadozik. Emailben megtalálhatóak vagyunk. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani a problémát.
White Dental Béta Glükán rágórúdWhite Dental Béta Glükán rágórúd

White Dental Béta Glükán rágórúd

A White Dental rágórudak a kutyák rossz szájszagának megelőzésére és a megfelelő szájhigiénia fenntartására lettek kifejlesztve.

részletes termékleírás
Fogyókúrás, light
Gabona- és/vagy gluténmentes
Hipoallergén
Fog- és szájápolásra
Bruttó ár: 1 699 Ft
White Dental Béta Glükán rágórúd 180 g

White Dental Béta Glükán rágórúd 180 g

180 g
Ár: 1 699 Ft (9 439 Ft / kg)
17 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A White Dental rágórudak a kutyák rossz szájszagának megelőzésére és a megfelelő szájhigiénia fenntartására lettek kifejlesztve.

Jellemzők:

- Tisztít

- Fogkő és lepedék kontroll 

- Egészséges szájhigiénia 

- Immunerősítő hatású 

- Addicionális egészség megőrző, kiegészítő terápiás hatás

- Hipoallergén, gluten mentes 

- Ízesített, kifejezetten a kutyák számára

Rizsliszt alapú növényi rágórúd benne növényi kivonatok, szerves savak, olajok és ásványi anyagok egyedülálló keveréke. Táplálékkiegészítő család kutya fog-, és száj-higiéniájának javítására, ápolására. 1-3, 1-6 béta glükán tartalommal.

A béta glükánok szénhidrát molekulák. Vizsgálatok szerint az 1-3, 1-6 szénatomokon elágazásokat tartalmazó béta glükánoknak van a legerősebb biológiai aktivitásuk. Erősíti a szervezet védekező képességét az immunrendszer első védelmi vonalát alkotó a makrofágok aktiválása révén, erősíti a gazdaszervezet nem specifi kus immunválaszát.

Általános immunerősítésre, betegség utáni lábadozó állatoknak krizis időszakokban. White Dental Herbal-lal felváltva, akár kúraszerűen alkalmazva.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK