Belcando Mastercraft feltét friss lazaccal
Akcióakár
-3%

Belcando Mastercraft feltét friss lazaccal

A Belcando Mastercraft, friss friss lazaccal egy húsban gazdag feltét. A feltétek „táplálék kiegészítők a száraz eledelekhez“ - melyek bármelyik száraz eledelnél friss, természetes ízhatást eredményez.

részletes termékleírás
Csirkehúsmentes
Gabona- és/vagy gluténmentes
Emésztőrendszeri problémákra
Hal - Egyfajta fehérjeforrás
Bruttó ár: 739 Ft-tól
Értékelés: 4.7 / 21 Összes értékelés olvasása (4)
-5 %Belcando Mastercraft feltét friss lazaccal 24 x 100 g

Belcando Mastercraft feltét friss lazaccal 24 x 100 g

24 x 100 g
Ár: 17 739 Ft (7 391 Ft / kg)? Akciós ár: 16 849 Ft (7 020 Ft / kg)
174 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
-3 %Belcando Mastercraft feltét friss lazaccal 6 x 100 g

Belcando Mastercraft feltét friss lazaccal 6 x 100 g

6 x 100 g
Ár: 4 429 Ft (7 382 Ft / kg)? Akciós ár: 4 296 Ft (7 160 Ft / kg)
44 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Belcando Mastercraft feltét friss lazaccal 100 g

Belcando Mastercraft feltét friss lazaccal 100 g

100 g
Ár: 739 Ft (7 390 Ft / kg)
8 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Belcando Mastercraft, friss friss lazaccal egy húsban gazdag feltét. A feltétek „táplálék kiegészítők a száraz eledelekhez“ - melyek bármelyik száraz eledelnél friss, természetes ízhatást eredményez.

80% friss hús, 20% holisztikus összetevők, 0% húsliszt

Miért olyan fontos a hús a kutyámnak? A hús az izmok, szervek, inak valamint kötőszövetek építéséhez és alakításához fontos anyagokat tartalmaz és segít fenntartani a fontos testi funkciókat. A húsevők családjába tartozó kutya különösen jól hasznosítja a húst és így a tápanyagok könnyen beépülnek a saját testszerkezetébe. Számos esszenciális aminosavon túl (fehérje építőelemek), a hús sok vitamint (főleg A vitamint és különböző B vitaminokat) és nyomelemeket tartalmaz (pl. vas). Nem használunk húslisztet.Minél frissebb a hús, mikor feldolgozzák, és kíméletesebb a feldolgozás, annál kevesebb a tápanyag veszteség és annál jobban fog ízleni az eledel a kutyának.

Holisztikus összetevők

Az Őn kutyája életminőségének javítása érdekében a felelősségteljes táplálékot összekapcsoltuk a frissességgel, természetességgel és kiegyensúlyozottsággal. Ezért állítottuk össze táplálkozási szakembereinkkel a holisztikus (mindenre figyelő) szemléletünknek megfelelően BELCANDO® MASTERCRAFT receptúráinkat. Kiváló minőségű, lehetőség szerint minimálisan feldolgozott alapanyagokat használunk, minden természetes összetevőjüket megörízve, mint fehérje-, zsír- és szénhidrátforrások. Első helyen természetesen a friss húst kell említenünk, mely receptúráink „oroszlánrészét“ teszi ki. Mivel a kutyák nem csak húson élnek, ezért válogatjuk ugyanolyan gondossággal a növényi hozzávalóinkat, mint az amaránt, lóbab és csicseriborsó. Ezen elsődleges tápanyagforrásokat tudatosan kiválasztott összetevőkkel egészítjük ki , melyek a termék tápanyag tartalmát teljessé teszik és egyes esetekben az ezzel etetett kutyák életerejét és jólétét megnövelik. Ennek eredményeképpen - a holisztikus szemléletből kiindulva - olyan kutyaeledelt sikerült létrehozni amely összességében több, mint a részeinek összege.

Receptúra gabona és burgonya nélkül

Számos kutyatartó eteti lelkesen négylábú barátját gabonamentes eledellel. Ezért sok kutyaeledel található a boltokban, melyek  burgonyát tartalmaznak gabona helyett. Az igaz, hogy a burgonya könnyen emészthető és általában még az ételallergiában szenvedő kutyák is jól tolerálják, de magas a glikémiás indexe. Ez kihatással van az evés utáni vércukorszint emelkedésére, amelynek köszönhetően újra jön az éhség érzet. Ezért választottunk a BELCANDO® MASTERCRAFT-nál az amarant mellé a borsót, a lóbabot és csicseriborsót. Nem csupán azért, mert alacsony a glikémiás indexük, hanem értékes fehérjéket, rostokat és  nyomelemeket is tartalmaznak. Ez teszi számunkra lehetővé, hogy egészséges és változatos tápanyag-ellátást biztosítsunk anélkül, hogy nehéz lenne megemészteni az eledelt. Koronázza meg a MASTERCRAFT száraz eledelt egy tetszőleges feltéttel!

Természetes ízfokozó

Az új BELCANDO® MASTERCRAFT feltétekkel még ízletesebbé teheti bármelyik száraz eledelt. A friss hús falatokat a saját levükben gyengéden megpároljuk és némi zöldséggel keverjük. Ezáltal energiasűrűségük alacsonyabb, mint egy hagyományos nedves eledelé. A feltétek „táplálék kiegészítők a száraz eledelekhez“ - melyek bármelyik száraz eledelnél friss, természetes ízhatást eredményez kutyájának. Ízletes, friss és szaftos. Garantáljuk, hogy kutyája extrém boldog viselkedésével megmutatja, mennyire várja már az elkészítésnél a friss eledelt. A BELCANDO® MASTERCRAFT megad mindent, amire szüksége van egy változatos „kutya konyhában“, lehetővé téve, hogy minden nap a legrövidebb idő alatt egy új eledelt varázsolhasson. Először is válasszon egy vagy több száraz eledelt a BELCANDO® MASTERCRAFT kínálatból, mert itt is érvényes: változatosságra szükség van. Majd befejezésül ízesítse egy BELCANDO® MASTERCRAFT feltéttel és kész is van az étel.

Összetétel:

Lazac (50 %); húsleves lazacból (44 %); brokkoli (6 %)

Beltartalom Mennyiség
Fehérje 7,5 %
Zsír 6,0 %
Nyershamu 0,5 %
Nyersrost 0,1 %
Nedvesség 85,0 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Eszter
 
2022.08.31. 08:02
5
Feladó: Krisztina
Értékelés:
2021.08.14. 12:04
Mindegyik feltét különösen nagy kedvenc, nálunk a kutya csak úgy habzsolja az ételt amire ráborítjuk.
Feladó: Józsefné
Értékelés:
2021.05.06. 09:36
Süti ezt már kóstolta. Minden étkezéshez várja, amikor száraz eledelt kap.
Feladó: Helén
Értékelés:
2021.01.06. 14:05
Brokkolival