Royal Canin Medium Ageing 10+ alutasakos
Royal Canin Medium Ageing 10+ alutasakosRoyal Canin Medium Ageing 10+ alutasakosRoyal Canin Medium Ageing 10+ alutasakosRoyal Canin Medium Ageing 10+ alutasakosRoyal Canin Medium Ageing 10+ alutasakosRoyal Canin Medium Ageing 10+ alutasakosRoyal Canin Medium Ageing 10+ alutasakos

Royal Canin Medium Ageing 10+ alutasakos

A Royal Canin Medium Ageing 10+ alutasakos egy teljesértékű táp közepes testű idős kutyák számára (11-25 kg) - 10 éves kortól.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 4 999 Ft
Royal Canin Medium Ageing 10+ alutasakos 10 x 140 g

Royal Canin Medium Ageing 10+ alutasakos 10 x 140 g

10 x 140 g
Ár: 4 999 Ft (3 571 Ft / kg)
51 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás
Beltartalom

A Royal Canin Medium Ageing 10+ alutasakos egy teljesértékű táp közepes testű idős kutyák számára (11-25 kg) - 10 éves kortól.

Fő jellemzők/előnyök:

- Az egészséges öregedés támogatása

- A csontok és az ízületek támogatása

- A bőr és a szőrzet állapota

Az öregedés első jeleinek megjelenésével fontos, hogy közepes testméretű kutyája étrendje tartalmazza azokat a tápanyagokat, amelyek ebben az életszakaszban az optimális egészségi állapot megőrzéséhez szükségesek. 

A 10 évnél idősebb, 11-25 kg testtömeggel rendelkező, közepes testű kutyák számára ajánlott ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ in Gravy tápot kifejezetten az Önéhez hasonló kutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztettük ki. 

A ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ in Gravy antioxidánsok egyedülálló komplexét tartalmazza, amely segít a szabad gyökök hatásainak semlegesítésében, támogatva a kutya optimális egészségi állapotát a felnőttkor későbbi éveiben.

A tápban lévő EPA és DHA Omega-3 zsírsavak segítenek megőrizni az Önéhez hasonló, idősödő közepes testméretű kutyák ízületeinek és csontjainak egészségét.

A ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ in Gravy specifikus tápanyagokat is tartalmaz, melyek hozzájárulnak a fényes szőrzet és a bőr egészségének fenntartásához. A kor előrehaladtával fontos, hogy folyamatosan támogassuk a bőr és szőrzet egészségét, biztosítva azok lehető legjobb állapotát.

A kutyák egyéni ízlésének megfelelve a ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ száraztápként, ropogós és ízletes tápszemcsékkel is elérhető. 

Ha nedves- és száraztápokat egyaránt alkalmazna, egyszerűen csak kövesse etetési útmutatóinkat, hogy az optimális hatás érdekében kutyája biztosan a megfelelő mennyiséget kapja mindkét fajtából. 

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálkozási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek kutyája speciális táplálkozási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ in Gravy táp teljes értékű és kiegyensúlyozott étrendet biztosít kutyája számára.

Összetétel:

Hús és állati származékok, olajok és zsírok, gabonák, növényifehérje-kivonatok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, élesztők, zöldségek, különféle cukrok, puhatestűek és rákfélék.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

D3-vitamin: 190 NE, E1 (vas): 6 mg, E2 (jód): 0,2 mg, E4 (réz): 1,9 mg, E5 (mangán): 1,9 mg, E6 (cink): 19 mg.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 8,00 %
Zsírtartalom 5,50 %
Nyershamu 1,50 %
Nyersrost 0,90 %
NFE 3,60 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK