Black Friday, valós kedvezmények Kedvencednek! Megnézem>
Royal Canin Relax Care - alutasakos eledel változásokhoz való alkalmazkodás segítésére kutyák részére
Royal Canin Relax Care - alutasakos eledel változásokhoz való alkalmazkodás segítésére kutyák részéreRoyal Canin Relax Care - alutasakos eledel változásokhoz való alkalmazkodás segítésére kutyák részére

Royal Canin Relax Care - alutasakos eledel változásokhoz való alkalmazkodás segítésére kutyák részére

A Royal Canin Mini Relax Care egy teljes értékű eledel, ami segíti a kutyákat alkalmazkodni a változásokhoz.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 3 499 Ft
Értékelés: 4.5 / 2 Összes értékelés olvasása (2)
Royal Canin Relax Care - alutasakos eledel változásokhoz való alkalmazkodás segítésére kutyák részére 12 x 85 g

Royal Canin Relax Care - alutasakos eledel változásokhoz való alkalmazkodás segítésére kutyák részére 12 x 85 g

12 x 85 g
Ár: 3 499 Ft (3 430 Ft / kg)
36 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Royal Canin Mini Relax Care egy teljes értékű eledel, ami segíti a kutyákat alkalmazkodni a változásokhoz.

Jellemzők:

- Az Ön kutyájánál bizonyos események hatására felborulhat a szokásos rutin és stressz alakulhat ki; ilyen események lehetnek az autós utazások, új családtagok érkezése, vagy a költözés. Az emiatt kialakuló stressz hatására a kutya váratlan viselkedéseket mutathat: elvonul a családtagoktól, elbújik vagy nyugtalanná válik.

- A táplálás megfelelő megváltoztatásával és kitűnő minőségű tápanyagok biztosításával a kutya visszanyerheti régi, megszokott magabiztosságát.

- A bármilyen testméretű kutya számára alkalmas ROYAL CANIN® Relax Care Loaf egy különlegesen ízletes, teljes tápértékű formula, amelyet kifejezetten a kutya jóllétének biztosítása érdekében állítottunk össze.

- A ROYAL CANIN® Relax Care Loaf (pástétom/pépes, nedves táp) egy természetes eredetű aktív fehérjemolekulát tartalmaz, amely kitűnően emészthető és nyugtató hatása van. Ez a tápanyag segít csökkenteni a kutya nyugtalanító hatásokra adott válaszreakcióját. Az optimális eredmények biztosítása érdekében havonta ellenőrizzük e tápanyag pontos összetételét, mennyiségét és minőségét.

- Ezen túlmenően ez a termék 100%-ban tartalmazza azokat a minőségi fehérjéket, zsírokat, rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre az Ön kutyájának szüksége van az egész életre szóló jólléthez.

- A Relax Care táplálási programunk az ízletes pástétom forma mellett ropogós tápszemcsékből álló száraz tápként is hozzáférhető. Mindkét forma teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

Összetétel:

Hús és állati származékok, növényi eredetű származékok, gabonafélék, olajok és zsírok, ásványi sók, különféle cukrok, hal és halszármazékok.

Adalékanyagok/kg:

Tápértékkel rendelekező adalékanyagok: D3 vitamin: 180 NE. E1 (Vas): 4 mg. E2 (Jód): 0,3 mg. E4 (Réz): 2,7 mg. E5 (Mangán): 1,1 mg. E6 (Cink): 11 mg.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 8,4%
Nyers olajok és zsírok 5,5%
Nyersrost 1,3%
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Józsefné
 
2020.09.19. 09:26
5
Feladó: Zsuzsanna
Értékelés:
2020.06.25. 07:05
Ízlik a bichon havanese kiskutyámnak.