Royal Canin Sterilised - alutasakos eledel ivartalanított kutyák részére
Royal Canin Sterilised - alutasakos eledel ivartalanított kutyák részéreRoyal Canin Sterilised - alutasakos eledel ivartalanított kutyák részére

Royal Canin Sterilised - alutasakos eledel ivartalanított kutyák részére

A Royal Canin Sterilised egy teljes értékű táp ivartalanított kutyák számára és az ideális testsúly fenntartására.

részletes termékleírás
Fogyókúrás, light
Bruttó ár: 3 499 Ft
Royal Canin Sterilised - alutasakos eledel ivartalanított kutyák részére 12 x 85 g

Royal Canin Sterilised - alutasakos eledel ivartalanított kutyák részére 12 x 85 g

12 x 85 g
Ár: 3 499 Ft (3 430 Ft / kg)
36 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Royal Canin Sterilised egy teljes értékű táp ivartalanított kutyák számára és az ideális testsúly fenntartására.

Jellemzők:

- Az ivartalanítás után a kutya anyagcseréje lelassul, és noha úgy tűnik, hogy a kutya most már szívesebben pihen a kanapén, mint aktívan kalandozik a szabadban, mégis farkasétvággyal eszik, ha eljön az etetés ideje.

- Jól ismert, hogy a kiegyensúlyozott táplálás segíthet az állatoknak a betegségek leküzdésében. A kutyák táplálásával kapcsolatos több évtizedes élvonalbeli tudományos kutatás eredményeként kínáljuk most Önnek ezt az ivartalanított kutyák számára kifejlesztett tápot.

- A minden testméretű kutya számára alkalmas ROYAL CANIN® Sterilised Loaf (pástétom/pépes, nedves táp) gondosan beállított mennyiségű aktív tápanyagai révén segít megszüntetni az éhségérzetet és jó formában, aktívan tartani a kutyát.

- A ROYAL CANIN® Sterilised Loaf egy ízletes táp, amely nagy mennyiségben tartalmaz - a kutya konkrét igényeihez szabott - kitűnően emészthető fehérjéket. A tápban lévő fehérjék segítenek megőrizni a kutya izomtömegét a csökkent kalória- és zsírfelvétel mellett is.

- Mi több, a ROYAL CANIN® Sterilised Loaf mérsékelt zsírtartalmú és a rostok optimális kombinációját tartalmazza, hogy elősegítse a kutya ideális testsúlyának megőrzését, ugyanakkor biztosítsa a teltségérzetet.

- A Sterilised táplálási programunk az ízletes pástétom forma mellett ropogós tápszemcsékből álló száraz tápként is hozzáférhető. Mindkét forma teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

- Állítsa át kutyáját a ROYAL CANIN® Sterilised Loaf etetésére, és tapasztalja meg a kitűnő minőségű, a kutya aktivitásának, jó kondíciójának és egészségének megőrzése érdekében gondosan beállított mennyiségű tápanyagok nyújtotta előnyöket!

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, ásványi sók, különféle cukrok, olajok és zsírok.

Adalékanyagok/kg:

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 190 NE. E1 (Vas): 2 mg. E2 (Jód): 0,3 mg. E4 (Réz): 2,4 mg. E5 (Mangán): 0,6 mg. E6 (Cink): 6 mg.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 8,4%
Nyers olajok és zsírok 4%
Nyersrost 1,3%
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK