Royal Canin Urinary Care - alutasakos eledel érzékeny húgyrendszerű kutyák részére
Royal Canin Urinary Care - alutasakos eledel érzékeny húgyrendszerű kutyák részéreRoyal Canin Urinary Care - alutasakos eledel érzékeny húgyrendszerű kutyák részére

Royal Canin Urinary Care - alutasakos eledel érzékeny húgyrendszerű kutyák részére

A Royal Canin Urinary Care egy teljes értékű eledel érzékeny húgyrendszerű kutyák számára.

részletes termékleírás
Húgyúti problémákra
Termékleírás
Beltartalom

A Royal Canin Urinary Care egy teljes értékű eledel érzékeny húgyrendszerű kutyák számára.

Jellemzők:

- Kutyák esetében gyakoriak a húgyrendszeri problémák. Ha az Ön kutyája nem iszik elég vizet, vizelete túlzottan besűrűsödhet. Ilyenkor a vizeletben lévő ásványi anyagokból kristályok képződhetnek, amik végül fájdalmat okozó húgykövek keletkezéséhez vezetnek.

- A kiváló minőségű, - a húgyúti komfort és a húgyrendszer egészségének biztosítása érdekében - gondosan bekalibrált tápanyagok segítenek megvédeni az Ön kutyájának jóllétét.

- A minden testméretű kutya számára alkalmas ROYAL CANIN® Urinary Care Loaf (pástétom/pépes, nedves táp) formula a vizelet felhígításával fejti ki hatását, így végül olyan húgyúti körülményeket teremt, melyek nem kedveznek a kristályok és a húgykövek keletkezésének.

- A táp kiegyensúlyozott tápanyag-összetétele egészséges alapot nyújt a kutya optimális jóllétéhez.

- A ROYAL CANIN® tápok 100%-ban tartalmazzák azokat a minőségi zsírokat, fehérjéket, rostokat, ásványi anyagokat és vitaminokat, amelyekre az Ön kutyájának szüksége van a húgyrendszer optimális egészségének biztosításához.

- A kiemelkedően ízletes pástétom formula már önmagában is nagy nedvességtartalmú, így tovább fokozza a vizelethígító hatást.

- A Urinary Care táplálási programunk az ízletes pástétom forma mellett ropogós tápszemcsékből álló száraz tápként is hozzáférhető. Mindkét forma teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

Összetétel:

Hús és állati származékok, növényi eredetű származékok, gabonafélék, ásványi sók, különféle cukrok.

Adalékanyagok/kg:

Tápértékkel rendelkező adalékanygok: d3 vitamin: 200 NE. E1 (Vas): 4 mg. E2 (Jód): 03, mg. E4 (Réz): 2,4 mg. E5 (Mangán): 1,4 mg. E6 (Cink): 14 mg.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 8,7%
Nyers olajok és zsírok 6%
Nyersrost 1,4%
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Ibolya
Értékelés:
2020.07.15. 08:30
Nagyon szereti a kutyám.