Kedves Vásárlóink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltató technikai problémája miatt. Megértésüket köszönjük.
Hurtta Waterproof fleece overall - barnaHurtta Waterproof fleece overall - barna

Hurtta Waterproof fleece overall - barna
MEGSZŰNŐ TERMÉK!

Nagy hőszigetelő kapacitással rendelkező és lélegző anyagból készült, vízálló kutyaruha fényvisszaverő betétekkel.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 14 399 Ft
Értékelés: 4.7 / 17 Összes értékelés olvasása (8)
Hurtta Waterproof fleece overall - barna 201

Hurtta Waterproof fleece overall - barna 201

201
Ár: 14 399 Ft
148 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Nagy hőszigetelő kapacitással rendelkező és lélegző anyagból készült, vízálló kutyaruha fényvisszaverő betétekkel.

Ez a ruha speciális anyagból készül, nagy hőszigetelő kapacitással.
A két termo réteg közé egy vízhatlan és szélálló Houndtex membránt helyeznek, ugyanakkor ez a különleges, hegymászók számára kifejlesztett anyag biztosítja a szellőzést is! Teljesen vízhatlan, meleg, a kutyaruhák legfelső kategóriáját képviseli.
Nagyon kényelmes és rugalmas, és nem zörög miközben mozog a kutya.
3M fényvisszaverő betétekkel van ellátva.
Sportoló kutyáknak is alkalmas edzés előtt és után az izületek melegen tartására és sérülés elleni védelmére. Rendkívül tartós, éveken át hordható, alkalmas kertben tartott kutyának folyamatos viselésre is.
Jól mosható.

A finn Hurtta cég kutyaruhái kiemelkedő minőséget képviselnek európai mércével is. Filozófiájuk alapja, hogy különleges és sokféle igényt kielégítő kutyafelszereléseik nem csak a kutyák, de az emberek szempontjait is messzemenően figyelembe veszik. Szlogenjük: Protect your dog, protect your home - azaz Védd a kutyádat, óvd az otthonodat.
Ezeknek a kutyaruháknak a népszerűsége mögött komoly kutatások és fejlesztések állnak, melyek eredménye például azon különleges anyagok használata, melyek a Technical Research Center of Finland és a TAMK University of Applied Sciences laboratóriumaiban bizonyították víz- és szélállóságukat. Folyamatosan tesztelik nyakörveiket, hámjaikat és ruháikat sport és munkakutyákkal extrém körülmények között.
A Hurtta ruhák anyaga vízálló, szélálló, tartós, de ennek ellenére jól szellőzik. Védelmet nyújtanak a hideg ellen is, de ennél sokkal több célra használhatók, és ennek megfelelően különbözőek ugyanúgy, ahogy az emberek ruhái is.
Minden Hurtta ruha 40 fokon mosható, de öblítőszert használni nem szabad! A cimkén található kezelési utasításokat tartsa be, hogy a Houndtex bevonat ne sérüljön!
Méretválasztékuk széles, az egészen kicsi kutyáktól kezdve hordhatják a legnagyobbak is. A Hurtta fejlesztői a tapasztalatok alapján folyamatosan bővítik a választékot új méretekkel és más arányokkal a különböző fajták igényei alapján. A ruhák pontosan a kutyára igazíthatók a pántok és zsinórok segítségével. A fényvisszaverő felületek jelentősen növelik a biztonságot alkonyatkor vagy sötétben. Feladásuk egyszerű, viselésük kényelmes a kutyáknak, kialakításuk egyformán alkalmassá teszi őket mindkét nem számára. Ezek a kutyaruhák tökéletesen vízhatlanok, a varrások és a zippzárak külön szigeteltek.
Jól kombinálhatók, külön-külön és egymásba húzva is hordható a termooveráll és az esőkabát. Hasznos felszerelésről van tehát szó, nem egyszerűen egy divatról, ami egyre inkább elengedhetetlen tartozéka lesz a minőségi kutyatartásnak.


A kutyára jól illő Hurtta ruha kiválasztásához nagyon fontos a rajz szerinti pontos mérés. A kapott eredmény alapján a lenti táblázatból már könnyebb a megfelelőt kiválasztani.1. Háthossz mérése
Várja meg, amíg kedvence alapállásba megáll. Ez nagyon fontos, mert testtartástól függően eltérő méreteket kaphat!
A háthosszt ne a nyakörv helyétől, hanem a képen látható ponttól mérje! A háthossz a nyak legszélesebb részétől a farok tövéig tart.

2. Nyak mérete
A nyak méretét annak legszélesebb pontjánál kell mérni.
A ruha nyakmérete ennél néhány centiméterrel nagyobb lehet. Ez minden ruha esetén kisebbre állítható.

3. Mellkas mérete
A mellkast annak legszélesebb pontján kell mérni, ez a mellső lábak mögött van.

4. Derékbőség
A derékbőséget a kutya hátsó lábai előtt kell lemérni, ez a kutya legkeskenyebb része.


5. Mellső lábak hossza
A lábak belső oldalán, a mellkastól csuklóig mért hosszúság. Ez nem a lábak teljes, ujjakig mért hosszát jelenti!
6. hátsó lábak hossza
A hátsó lábak belső oldalán, a kutya csánkjáig mért hossz.

A méret kiválasztása a táblázatból:
A mérettáblázat első függőleges oszlopa a ruha méretét jelöli.
A mért értékek cm-ben vannak megadva.
A második oszlopból (Back lenght) válassza ki a mért háthosszt. Ha több azonos értéket talál, a megfelelő méretet a további értékek határozzák majd meg.
A harmadik oszlopban (Neck) a nyakméretet találja. Ellenőrizze, hogy ez a méret néhány cm-rel nagyobb-e, mint kedvence nyakmérete.
A negyedik oszlop (Chest) a mellkas méretét jelöli. Ennek mindenképpen nagyobbnak kell lennie, mint a mért érték, hogy kedvence zavartalanul tudjon mozogni a ruhában. Kis termetű kutyusok esetén kb. 5 cm-rel, nagy termet esetén 10-20 cm-rel nagyobb ruhát válasszon! Nagyobb ráhagyás szükséges a hosszű szőrű kutyusok esetén is.

Az ötödik oszlop (Waist) a csípőméret. Ellenőrizze, hogy ez az érték is megfelelő-e a mér értékhez képest.
Az utolsó oszlop (Front legs) a mellső láb hosszát mutatja. Ez a méret akkor megfelelő kedvencének, ha a csukló és a könyök közé esik.
A könyök fölé érő ruha fel fog csúszni viselés közben. Hasonlóan rossz, ha a ruha a csukló alá ér.

 

Kutyafajtákra ajánlott méretek ( tájékoztató jellegű)

201 - Chihuahua

221 - Yorkshier Terrier

252 - Papillon

253 - Silky Terrier

281 - Miniature Poodle

301 - Bichon Frisé

302 - Jack Russell Terrier

303 - Löwchen

321 - Cavalier King Charles Spaniel

352 - Canine Dachshund

353 - Shetland Sheepdog

381 - Miniatyre Dachshund

451 - Dachshund

452 - Schnauzer

453 - Wheaten Terrier

551 - Collie

601 - Golden Retriever

701 - Newfoundland

801 - Great Dane

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Márta
 
2015.08.20. 10:59
4
Feladó: Anikó
Értékelés:
2013.01.26. 05:33
Az overall-t hosszú szőrű kutyákkal reklámozzák, ennek ellenére a kutya szőre olyan csomós lett egy fél órás séta alatt, hogy órákig kellett bontanom utána. A kutya hetente fürdetve, naponta kefélve van, eddig még soha nem volt ilyen szinten csomós a szőre, ezért a overall díszíti a szekrényt.
Feladó: Annamária
Értékelés:
2012.12.15. 08:26
Az overál nagyon szuper meleg, jól meg van varrva. A mi kutyánkon sajnos idétlenül állt, de ez nem a Webkutya hibája. Korrektek voltak, a termék visszaküldését követően pár napon belül visszakaptuk a termék árát.
Feladó: Katalin
Értékelés:
2012.10.18. 09:10
Még nem volt alkalmunk használni,nyár végén rendeltem meg! De pont a méret és már alig várom a havat!
Feladó: Adrienn
Értékelés:
2012.02.09. 11:45
Kitûnõ minõségû ruha. Tényleg nem fázik benne a kutyám. Kicsit macerás feladni, mivel az átlag overalokhoz képest a hátán van a zipzár. Ez a has védelme szempontjából elõnyösebb szerintem. Jó, hogy passzé van a szárán így nem lép ki a ruhából, és nem megy annyi hó a ruha alá. Az utolsó fillérig megérte, ellenben a kereskedelmi forgalomban kapható csilivili szinte semmit se érõ ruhákhoz képest. Yorkiknak a 2 es végzõdésû méreteket ajánlom, chiuahua az 1es, mopszok, si-cuk a 3-as. A tényleges háthossznál kb 2 cmel nagyobb hosszt ajánlok, különben elég búvárruhás hatást érünk el. :D
Feladó: Sári
Értékelés:
2011.12.22. 11:03
Az én kutyàmnak nagyon bevàlt:)
Bolognese kutyusomnak 20 cm hosszú bundája van és mégis kényelmesen tudom becipzárazni az overalljàt. ( van belül egy külön anyag , ami lenyomja a szõrèt és eltereli a zipzár ùtjàból, hogy ne tèpje ki.
Èn elõször a fekete overallt akartam megvenni , de a tépõzàr miatt nem volt nekünk jò.
Nagyon megérte !
Feladó: Zsuzska
Értékelés:
2011.12.21. 07:38
Ez már a harmadik Hurtta kutyaruha amit megvettem a kutyusomnak! Egy esõoverall volt az elsõ, utána egy vízálló fleece Jacket. Nem csalódtam! Kiváló a minõsége, nagyon jól tartja a hõt, a hideg idõben sem kell sietnünk a sétával. Az anyagok minõsége I. osztályú, nem félek tõle hogy hamar elhasználódik. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, nagyon megéri az árát!
Feladó: Gabriella
Értékelés:
2011.11.11. 10:27
gyönyörûen kivitelezett, nagyon nívós, kiváló minõségben megvarrt kis ruha, sajnos a mérettáblázat alapján mérve az elsõ nekifutás szûk lett, így érdemes a kutyussal több méretet felpróbáltatni és csak utána rendelni. A cserében a webkutya nagyon segítõkész és elõzékeny de ez a pici "macera" személyes próbával megspórolható.