Hurtta Fleece Overall - fekete

Hurtta Fleece Overall - fekete

A Hurtta Fleece Overall melegen tartja a kutya izmait, ezzel megvédi az összes fontos izomcsoportot séta, sport vagy vadászat előtt, alatt és után.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 8 550 Ft
Értékelés: 4.8 / 11 Összes értékelés olvasása (3)
Hurtta Fleece Overall - fekete 201

Hurtta Fleece Overall - fekete 201

201
Ár: 8 550 Ft
90 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Hurtta Fleece Overall melegen tartja a kutya izmait, ezzel megvédi az összes fontos izomcsoportot séta, sport vagy vadászat előtt, alatt és után.

Melegen tartja a kutya izmait tréning vagy vadászat után. A hidegben az izmok és az inak gyorsan elmerevednek, és könnyen sérülhetnek. Ezért lehet veszélyes a kutyának hosszabb ideig egy hideg autóban tartózkodni télen.
A Hurtta Fleece Overall megvédi az összes fontos izomcsoportot, és könnyen megszokja az a kutya is, aki korábban nem hordott ruhát. Különösen hideg időben hordható a Hurtta Pro Outdoor Overall alatt is, ami egy igazán meleg 2 az 1-ben viseletet eredményez.

A finn Hurtta cég kutyaruhái kiemelkedő minőséget képviselnek európai mércével is. Filozófiájuk alapja, hogy különleges és sokféle igényt kielégítő kutyafelszereléseik nem csak a kutyák, de az emberek szempontjait is messzemenően figyelembe veszik. Szlogenjük: Protect your dog, protect your home - azaz Védd a kutyádat, óvd az otthonodat.
Ezeknek a kutyaruháknak a népszerűsége mögött komoly kutatások és fejlesztések állnak, melyek eredménye például azon különleges anyagok használata, melyek a Technical Research Center of Finland és a TAMK University of Applied Sciences laboratóriumaiban bizonyították víz- és szélállóságukat. Folyamatosan tesztelik nyakörveiket, hámjaikat és ruháikat sport és munkakutyákkal extrém körülmények között.
A Hurtta ruhák anyaga vízálló, szélálló, tartós, de ennek ellenére jól szellőzik. Védelmet nyújtanak a hideg ellen is, de ennél sokkal több célra használhatók, és ennek megfelelően különbözőek ugyanúgy, ahogy az emberek ruhái is.
Minden Hurtta ruha 40 fokon mosható, de öblítőszert használni nem szabad! A cimkén található kezelési utasításokat tartsa be, hogy a Houndtex bevonat ne sérüljön!
Méretválasztékuk széles, az egészen kicsi kutyáktól kezdve hordhatják a legnagyobbak is. A Hurtta fejlesztői a tapasztalatok alapján folyamatosan bővítik a választékot új méretekkel és más arányokkal a különböző fajták igényei alapján. A ruhák pontosan a kutyára igazíthatók a pántok és zsinórok segítségével. A fényvisszaverő felületek jelentősen növelik a biztonságot alkonyatkor vagy sötétben. Feladásuk egyszerű, viselésük kényelmes a kutyáknak, kialakításuk egyformán alkalmassá teszi őket mindkét nem számára. Ezek a kutyaruhák tökéletesen vízhatlanok, a varrások és a zippzárak külön szigeteltek.
Jól kombinálhatók, külön-külön és egymásba húzva is hordható a termooveráll és az esőkabát. Hasznos felszerelésről van tehát szó, nem egyszerűen egy divatról, ami egyre inkább elengedhetetlen tartozéka lesz a minőségi kutyatartásnak.


A kutyára jól illő Hurtta ruha kiválasztásához nagyon fontos a rajz szerinti pontos mérés. A kapott eredmény alapján a lenti táblázatból már könnyebb a megfelelőt kiválasztani.1. Háthossz mérése
Várja meg, amíg kedvence alapállásba megáll. Ez nagyon fontos, mert testtartástól függően eltérő méreteket kaphat!
A háthosszt ne a nyakörv helyétől, hanem a képen látható ponttól mérje! A háthossz a nyak legszélesebb részétől a farok tövéig tart.

2. Nyak mérete
A nyak méretét annak legszélesebb pontjánál kell mérni.
A ruha nyakmérete ennél néhány centiméterrel nagyobb lehet. Ez minden ruha esetén kisebbre állítható.

3. Mellkas mérete
A mellkast annak legszélesebb pontján kell mérni, ez a mellső lábak mögött van.

4. Derékbőség
A derékbőséget a kutya hátsó lábai előtt kell lemérni, ez a kutya legkeskenyebb része.

5. Mellső lábak hossza
A lábak belső oldalán, a mellkastól csuklóig mért hosszúság. Ez nem a lábak teljes, ujjakig mért hosszát jelenti!

6. hátsó lábak hossza
A hátsó lábak belső oldalán, a kutya csánkjáig mért hossz.

A méret kiválasztása a táblázatból:
A mérettáblázat első függőleges oszlopa a ruha méretét jelöli.
A mért értékek cm-ben vannak megadva.
A második oszlopból (Back lenght) válassza ki a mért háthosszt. Ha több azonos értéket talál, a megfelelő méretet a további értékek határozzák majd meg.
A harmadik oszlopban (Neck) a nyakméretet találja. Ellenőrizze, hogy ez a méret néhány cm-rel nagyobb-e, mint kedvence nyakmérete.
A negyedik oszlop (Chest) a mellkas méretét jelöli. Ennek mindenképpen nagyobbnak kell lennie, mint a mért érték, hogy kedvence zavartalanul tudjon mozogni a ruhában. Kis termetű kutyusok esetén kb. 5 cm-rel, nagy termet esetén 10-20 cm-rel nagyobb ruhát válasszon! Nagyobb ráhagyás szükséges a hosszű szőrű kutyusok esetén is.

Az ötödik oszlop (Waist) a csípőméret. Ellenőrizze, hogy ez az érték is megfelelő-e a mér értékhez képest.
Az utolsó oszlop (Front legs) a mellső láb hosszát mutatja. Ez a méret akkor megfelelő kedvencének, ha a csukló és a könyök közé esik.
A könyök fölé érő ruha fel fog csúszni viselés közben. Hasonlóan rossz, ha a ruha a csukló alá ér.

Kutyafajtákra ajánlott méretek ( tájékoztató jellegű)

201 - Chihuahua

221 - Yorkshier Terrier

252 - Papillon

253 - Silky Terrier

281 - Miniature Poodle

301 - Bichon Frisé

302 - Jack Russell Terrier

303 - Löwchen

321 - Cavalier King Charles Spaniel

352 - Canine Dachshund

353 - Shetland Sheepdog

381 - Miniatyre Dachshund

451 - Dachshund

452 - Schnauzer

453 - Wheaten Terrier

551 - Collie

601 - Golden Retriever

701 - Newfoundland

801 - Great Dane

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Edit
Értékelés:
2015.11.04. 05:18
Sajnos nincs elég méret!
Feladó: Zsuzsanna
Értékelés:
2015.01.22. 13:56
Sajnos a kutyám nem volt hajlandó hordani bár a méret nagyjából jó volt de a lábalnál nagyon bő a méretezés amit egy kutya igen nehezen visel el magán...ez nem az önök hibája hanem a gyártóé de sajnos vissza kellett küldenem önöknek a terméket.
Feladó: János
Értékelés:
2012.02.17. 14:30
Korábban már vettem uszkáromnak vizhatlan Hurtta-o verallt, de a nagyon nagy hideg miatt döntöttem a fleece overall mellett is. Nagyon szereti, szivesen viseli, mert izmait, és szinte az egész testét melegben tartja, könnyen ráadható, a vizhatlan alatt is hordható.. Mozgásában nem korlátozza.