Kedves Vásárlóink! Sajnos az Express One Hungary futárszolgálatnál technikai probléma adódott, ami miatt csúszás fordulhat elő. A probléma kijavítása folyamatban van, addig is szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük. Köszönjük szépen!
Hurtta Waterproof fleece jacket - piros

Hurtta Waterproof fleece jacket - piros

A Hurtta vízálló polár dzsekit olyan esetekre fejlesztették ki, amikor gyorsan és egyszerűen kell feladni vagy levenni a kutya ruháját.
Kiválóan alkalmas az izmok melegen tartására.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 14 690 Ft
Hurtta Waterproof fleece jacket - piros 24

Hurtta Waterproof fleece jacket - piros 24

24
Ár: 14 690 Ft
154 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Hurtta vízálló polár dzsekit olyan esetekre fejlesztették ki, amikor gyorsan és egyszerűen kell feladni vagy levenni a kutya ruháját.
Kiválóan alkalmas az izmok melegen tartására.

A Hurtta vízálló gyapjú dzsekit kifejezetten olyan esetekre fejlesztették ki, amikor gyorsan és egyszerűen kell feladni vagy levenni a kutya ruháját. Kiválóan alkalmas az izmok melegen tartására edzés előtt és alatt. A hátrészen vízhatlan zippzár van, megkönnyítendő a ruha fel- és levételét. Nagyon kényelmes, meleg, és teljesen vízálló.
3M fényvisszaverő csíkookkal.

A finn Hurtta cég kutyaruhái kiemelkedő minőséget képviselnek európai mércével is. Filozófiájuk alapja, hogy különleges és sokféle igényt kielégítő kutyafelszereléseik nem csak a kutyák, de az emberek szempontjait is messzemenően figyelembe veszik. Szlogenjük: Protect your dog, protect your home - azaz Védd a kutyádat, óvd az otthonodat.
Ezeknek a kutyaruháknak a népszerűsége mögött komoly kutatások és fejlesztések állnak, melyek eredménye például azon különleges anyagok használata, melyek a Technical Research Center of Finland és a TAMK University of Applied Sciences laboratóriumaiban bizonyították víz- és szélállóságukat. Folyamatosan tesztelik nyakörveiket, hámjaikat és ruháikat sport és munkakutyákkal extrém körülmények között.
A Hurtta ruhák anyaga vízálló, szélálló, tartós, de ennek ellenére jól szellőzik. Védelmet nyújtanak a hideg ellen is, de ennél sokkal több célra használhatók, és ennek megfelelően különbözőek ugyanúgy, ahogy az emberek ruhái is.
Minden Hurtta ruha 40 fokon mosható, de öblítőszert használni nem szabad! A cimkén található kezelési utasításokat tartsa be, hogy a Houndtex bevonat ne sérüljön!
Méretválasztékuk széles, az egészen kicsi kutyáktól kezdve hordhatják a legnagyobbak is. A Hurtta fejlesztői a tapasztalatok alapján folyamatosan bővítik a választékot új méretekkel és más arányokkal a különböző fajták igényei alapján. A ruhák pontosan a kutyára igazíthatók a pántok és zsinórok segítségével. A fényvisszaverő felületek jelentősen növelik a biztonságot alkonyatkor vagy sötétben. Feladásuk egyszerű, viselésük kényelmes a kutyáknak, kialakításuk egyformán alkalmassá teszi őket mindkét nem számára. Ezek a kutyaruhák tökéletesen vízhatlanok, a varrások és a zippzárak külön szigeteltek.
Jól kombinálhatók, külön-külön és egymásba húzva is hordható a termooveráll és az esőkabát. Hasznos felszerelésről van tehát szó, nem egyszerűen egy divatról, ami egyre inkább elengedhetetlen tartozéka lesz a minőségi kutyatartásnak.


A kutyára jól illő Hurtta ruha kiválasztásához nagyon fontos a rajz szerinti pontos mérés.

1. Háthossz mérése
Várja meg, amíg kedvence alapállásba megáll. Ez nagyon fontos, mert testtartástól függően eltérő méreteket kaphat!
A háthosszt ne a nyakörv helyétől, hanem a képen látható ponttól mérje! A háthossz a nyak legszélesebb részétől a farok tövéig tart.

2. Nyak mérete
A nyak méretét annak legszélesebb pontjánál kell mérni.
A ruha nyakmérete ennél néhány centiméterrel nagyobb lehet. Ez minden ruha esetén kisebbre állítható.

3. Mellkas mérete
A mellkast annak legszélesebb pontján kell mérni, ez a mellső lábak mögött van.

4. Derékbőség
A derékbőséget a kutya hátsó lábai előtt kell lemérni, ez a kutya legkeskenyebb része.

5. Mellső lábak hossza
A lábak belső oldalán, a mellkastól csuklóig mért hosszúság. Ez nem a lábak teljes, ujjakig mért hosszát jelenti!

6. hátsó lábak hossza
A hátsó lábak belső oldalán, a kutya csánkjáig mért hossz.

A Hurtta kabátok esetében elgendő a háthossz megmérni!
A méretezés egyben ezt a háthosszt is jelöli, cm-ben.

 

Kutyafajtákra ajánlott méretek:

24 - Chihuahua

27- Papillon

30 - Bichon Frisé

33 - Jack Russell Terrier

36 - Pudel, French Bullodg, Mops

40 -  Shetland Sheepdog

42 - Dachshund ( Tacskó)

45 - Schnauzer

50 - Wheaten Terrier

55 - Australian Shepherd, Boxer

60 - Dobermann

65 - Golden Retriever

70 - German Shepherd

75 - Newfoundland

85 - Great Dane

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK