A rendszerátállás miatt lehetnek fennakadások, elnézést kérünk, igyekszünk mindenkit értesíteni, esetlegesen a telefonos elérhetőség fennakadásokat mutathat.
Hurtta Waterproof fleece overall - pirosHurtta Waterproof fleece overall - piros
Hurtta Waterproof fleece overall - pirosHurtta Waterproof fleece overall - pirosHurtta Waterproof fleece overall - piros

Hurtta Waterproof fleece overall - piros

Nagy hőszigetelő kapacitással rendelkező és lélegző anyagból készült, vízálló kutyaruha fényvisszaverő betétekkel.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 13 990 Ft
Hurtta Waterproof fleece overall - piros 201

Hurtta Waterproof fleece overall - piros 201

201
Ár: 13 990 Ft
147 hűségpont
Szállítás: 5 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Termékleírás

Nagy hőszigetelő kapacitással rendelkező és lélegző anyagból készült, vízálló kutyaruha fényvisszaverő betétekkel.

Ez a ruha speciális anyagból készül, nagy hőszigetelő kapacitással.
A két termo réteg közé egy vízhatlan és szélálló Houndtex membránt helyeznek, ugyanakkor ez a különleges, hegymászók számára kifejlesztett anyag biztosítja a szellőzést is! Teljesen vízhatlan, meleg, a kutyaruhák legfelső kategóriáját képviseli. 
Nagyon kényelmes és rugalmas, és nem zörög miközben mozog a kutya.
3M fényvisszaverő betétekkel van ellátva.
Sportoló kutyáknak is alkalmas edzés előtt és után az izületek melegen tartására és sérülés elleni védelmére. Rendkívül tartós, éveken át hordható, alkalmas kertben tartott kutyának folyamatos viselésre is.
Jól mosható.

A finn Hurtta cég kutyaruhái kiemelkedő minőséget képviselnek európai mércével is. Filozófiájuk alapja, hogy különleges és sokféle igényt kielégítő kutyafelszereléseik nem csak a kutyák, de az emberek szempontjait is messzemenően figyelembe veszik. Szlogenjük: Protect your dog, protect your home - azaz Védd a kutyádat, óvd az otthonodat.
Ezeknek a kutyaruháknak a népszerűsége mögött komoly kutatások és fejlesztések állnak, melyek eredménye például azon különleges anyagok használata, melyek a Technical Research Center of Finland és a TAMK University of Applied Sciences laboratóriumaiban bizonyították víz- és szélállóságukat. Folyamatosan tesztelik nyakörveiket, hámjaikat és ruháikat sport és munkakutyákkal extrém körülmények között.
A Hurtta ruhák anyaga vízálló, szélálló, tartós, de ennek ellenére jól szellőzik. Védelmet nyújtanak a hideg ellen is, de ennél sokkal több célra használhatók, és ennek megfelelően különbözőek ugyanúgy, ahogy az emberek ruhái is.
Minden Hurtta ruha 40 fokon mosható, de öblítőszert használni nem szabad! A cimkén található kezelési utasításokat tartsa be, hogy a Houndtex bevonat ne sérüljön!
Méretválasztékuk széles, az egészen kicsi kutyáktól kezdve hordhatják a legnagyobbak is. A Hurtta fejlesztői a tapasztalatok alapján folyamatosan bővítik a választékot új méretekkel és más arányokkal a különböző fajták igényei alapján. A ruhák pontosan a kutyára igazíthatók a pántok és zsinórok segítségével. A fényvisszaverő felületek jelentősen növelik a biztonságot alkonyatkor vagy sötétben. Feladásuk egyszerű, viselésük kényelmes a kutyáknak, kialakításuk egyformán alkalmassá teszi őket mindkét nem számára. Ezek a kutyaruhák tökéletesen vízhatlanok, a varrások és a zippzárak külön szigeteltek.
Jól kombinálhatók, külön-külön és egymásba húzva is hordható a termooveráll és az esőkabát. Hasznos felszerelésről van tehát szó, nem egyszerűen egy divatról, ami egyre inkább elengedhetetlen tartozéka lesz a minőségi kutyatartásnak. 


A kutyára jól illő Hurtta ruha kiválasztásához nagyon fontos a rajz szerinti pontos mérés. A kapott eredmény alapján a lenti táblázatból már könnyebb a megfelelőt kiválasztani.1. Háthossz mérése
Várja meg, amíg kedvence alapállásba megáll. Ez nagyon fontos, mert testtartástól függően eltérő méreteket kaphat!
A háthosszt ne a nyakörv helyétől, hanem a képen látható ponttól mérje! A háthossz a nyak legszélesebb részétől a farok tövéig tart.

2. Nyak mérete
A nyak méretét annak legszélesebb pontjánál kell mérni.
A ruha nyakmérete ennél néhány centiméterrel nagyobb lehet. Ez minden ruha esetén kisebbre állítható.

3. Mellkas mérete
A mellkast annak legszélesebb pontján kell mérni, ez a mellső lábak mögött van.

4. Derékbőség
A derékbőséget a kutya hátsó lábai előtt kell lemérni, ez a kutya legkeskenyebb része.


5. Mellső lábak hossza
A lábak belső oldalán, a mellkastól csuklóig mért hosszúság. Ez nem a lábak teljes, ujjakig mért hosszát jelenti!
6. hátsó lábak hossza
A hátsó lábak belső oldalán, a kutya csánkjáig mért hossz.

A méret kiválasztása a táblázatból:
A mérettáblázat első függőleges oszlopa a ruha méretét jelöli.
A mért értékek cm-ben vannak megadva.
A második oszlopból (Back lenght) válassza ki a mért háthosszt. Ha több azonos értéket talál, a megfelelő méretet a további értékek határozzák majd meg.
A harmadik oszlopban (Neck) a nyakméretet találja. Ellenőrizze, hogy ez a méret néhány cm-rel nagyobb-e, mint kedvence nyakmérete.
A negyedik oszlop (Chest) a mellkas méretét jelöli. Ennek mindenképpen nagyobbnak kell lennie, mint a mért érték, hogy kedvence zavartalanul tudjon mozogni a ruhában. Kis termetű kutyusok esetén kb. 5 cm-rel, nagy termet esetén 10-20 cm-rel nagyobb ruhát válasszon! Nagyobb ráhagyás szükséges a hosszű szőrű kutyusok esetén is.

Az ötödik oszlop (Waist) a csípőméret. Ellenőrizze, hogy ez az érték is megfelelő-e a mér értékhez képest.
Az utolsó oszlop (Front legs) a mellső láb hosszát mutatja. Ez a méret akkor megfelelő kedvencének, ha a csukló és a könyök közé esik.
A könyök fölé érő ruha fel fog csúszni viselés közben. Hasonlóan rossz, ha a ruha a csukló alá ér.

 

Kutyafajtákra ajánlott méretek ( tájékoztató jellegű)

201 - Chihuahua

221 - Yorkshier Terrier

252 - Papillon

253 - Silky Terrier

281 - Miniature Poodle

301 - Bichon Frisé

302 - Jack Russell Terrier

303 - Löwchen

321 - Cavalier King Charles Spaniel

352 - Canine Dachshund

353 - Shetland Sheepdog

381 - Miniatyre Dachshund

451 - Dachshund

452 - Schnauzer

453 - Wheaten Terrier

551 - Collie

601 - Golden Retriever

701 - Newfoundland

801 - Great Dane

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Szandra
Értékelés:
2016.01.02. 20:30
Télen nagyon fázós csivavámat leptem meg vele. Kényelmes, nem gátolja a mozgásban, vízálló, nagyon jól szigetel és még jól is néz ki. Minden fillért megér! :)
Feladó: Tünde
Értékelés:
2015.12.29. 09:38
Jó lett volna, ha a méret meg lett volna adva.
Feladó: Tünde
Értékelés:
2015.12.25. 18:04
Sajnos a méret nem volt megadva csak kódszámok és kicsi lett a kutyánknak, de az ügyfélszolgálattal egyeztetve kicserélték egy másik ruhára.
Feladó: Tímea
Értékelés:
2015.11.11. 08:46
Pont olyan, mint a leírásban: meleg, könnyű és takarja a kutya lábait.