DaDo Adult Medium & Large Breed Ham & PotatoDaDo Adult Medium & Large Breed Ham & Potato

DaDo Adult Medium & Large Breed Ham & Potato

A DaDo Adult Medium & Large Breed Ham & Potato egy teljes értékű száraz kutyatáp, közepes és nagytestű, felnőtt kutyák számára (gabonamentes).

részletes termékleírás
Gabona- és/vagy gluténmentes
Termékleírás
Beltartalom

A DaDo Adult Medium & Large Breed Ham & Potato egy teljes értékű száraz kutyatáp, közepes és nagytestű, felnőtt kutyák számára (gabonamentes).

A DaDo Elite abból az elgondolásból született, hogy olyan innovatív és kifinomult terméket vezessünk be, amely kielégíti azon gazdik igényeit is, akik különös gondot fordítanak kutyáik jólétére. A DaDo Elite vonal első terméke gabonamentes recept alapján készült. Válogatott hozzávalói kielégítik a legmagasabb szintű ízlést is, és további összetevői gondoskodnak a kutyák egészségéről.

Miért jó a kutyáknak a gabonamentes táplálkozás?

A táplálékfehérjék iránti hiperérzékenység növekvő tendenciát mutat. A kutyatulajodonos által használható leghatékonyabb fegyver azoknak a fehérjeforrásoknak a kizárása, amelyeket a leggyakrabban tartanak felelősnek az intolerancia kialakulásáért – mint például a gabonafélék. Ezen túlmenően a gabonaféléken mikotoxinokat termelő gombák telepedhetnek meg. A mikotoxinok különösen veszélyesek lehetnek az immunrendszerre, idegrendszerre, bélrendszerre ill. szaporítószervekre.

A gabonamentes DaDo Elite jellemző sajátosságai:

- Nem tartalmaz gabonafélét ( Rizst és kukoricát sem!)

- Dehidratált (szárított) húsban gazdag, ugyanakkor az energiatartalmánál fogva alkalmas hosszú távú etetésre, a fehérjeszint túllépése nélkül.

- Gyógynövények kivonatát tartalmazza: máriatövis-kivonatot, ( a szilimarin nevű aktív összetevő), valamint egyéb gyógynövényeket, mint hibiszkusz, vadrózsa, szőlőmag kivonat, stb.

- Értékes fehérjeforrásokat választottunk a dehidratált hús kiegészítésének , javítva a termék minőségét mind táplálkozási, mind élvezeti szempontból

- Az antioxidánsok keveréke (természetes tokoferol, C-vitamin, szőlőből származó polifenol és magas biohasznosulású szelén): segít megerősíteni a kutya természetes védekezőképességét a szabadgyökök negatív hatásainak ellensúlyozásával. Jobb védelmet és az esszenciális zsírsavak és zsírban oldódó vitaminok időben való biohasznosulását teszi lehetővé.

- Komplex vitamin- és ásványianyag-tartalom (bizonyos B- és C-vitaminok, szerves ásványi anyagok) kulcsfontosságú szerepet játszik a kutyák jólétében és a táplálkozással bevitt tápanyagok anyagcserében való hasznosulásában. A szerves ásványok  felszívódása jobb, mind a szervetleneké. A szerves ásványok bevitele különös jelentőséggel bír stresszes helyzetekben, elválasztáskor, amikor a bélnyálkahártya még nem érett, ill. túlérzékenység vagy nem megfelelő táplálkozással bevitt tápanyag esetén.

- Mikrokapszulás halolaj: az Omega 3 esszenciális zsírsav kiváló forrása, amely olyan technológiával készült, amely a tápanyagok jobb stabilitását és a környezeti viszonyokkal szembeni védelmét biztosítja. 

Összetétel:

Dehidratált csirkehús (26%), dehidratált borsó (20%), burgonya (20%), sertészsír, dehidratált sonka (6%), sertéstöpörtyű (5%), szójababolaj, állati fehérje kivonat (2%), dehidratált tojás (1,5%), sörélesztő, cikóriapép, szárított céklapép, mikrokapszulázott halolaj (Omega 3 esszenciális zsírsav forrás, EPA+DHA), szárított máriatöviskivonat 56mg/kg(szilibinin 65%), szárított szőlőkivonat 14mg/kg(polifenol 80%), hibiszkusz, vadrózsa, málna, eper, feketeszeder.

Metabolizálható energiatartalom: 3640 Kcal/kg

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 32,0 %
Nyerszsír 16,0 %
Rost 2,5 %
Hamu 8,3 %
Kalcium 1,3 %
Foszfor 1,0 %
Omega-6 3,3 %
Omega-3 0,5 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK