Kedves Vásárlóink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltató technikai problémája miatt. Megértésüket köszönjük.
Farm Food HE Bárányos "Mini" kutyatápFarm Food HE Bárányos "Mini" kutyatáp

Farm Food HE Bárányos "Mini" kutyatáp

A Farm Food HE egy prémium minőségű, magas energiatartalmú, sajtolt kutyaeledel, amely életkortól, aktivitási szinttől és fajtától függetlenül kistestű kutyák számára megfelelő táplálék.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 6 399 Ft
Farm Food HE Bárányos "Mini" kutyatáp 2 kg

Farm Food HE Bárányos "Mini" kutyatáp 2 kg

2 kg
Ár: 6 399 Ft (3 200 Ft / kg)
66 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Farm Food HE egy prémium minőségű, magas energiatartalmú, sajtolt kutyaeledel, amely életkortól, aktivitási szinttől és fajtától függetlenül kistestű kutyák számára megfelelő táplálék.

Jellemzők:

- Nem tartalmaz vegyi adalékanyagokat, tartósítószereket, kötőanyagokat, színezőanyagokat, illatanyagokat és aromákat.

- A feldolgozott összes alapanyaggal szemben ugyanazokat a minőségi követelményeket támasztják, mint amelyeket az emberi fogyasztásra szánt termékeknél alkalmaznak.

- A magas tisztasági fokú alapanyagok felhasználásával, az azokból nyert fehérjék magas biológiai értékével és a nagyon magas emészthetőséggel emelkedik ki.

- A préselés során alkalmazott alacsony előállítási hőmérséklet megakadályozza, hogy az összetevők sérüljenek vagy átalakuljanak.

- A táplálék préselése előtt a gabonaszemeket feltárják, így azok könnyebben emészthetők lesznek és biztosítják a szükséges szénhidrátokat és az egyéb fontos tápanyagokat.

- Az állandó összetétel, az összetevők magas tisztasága és az alacsony előállítási hőmérséklet gondoskodik arról, hogy a kutya anyagcseréje a lehető legkevésbé legyen megterhelve.

- A  táplálékban található állati fehérjeforrások szolgáltatják a teljes fehérjetartalom kb. 75%-át.

- Tépszemcse méret: 6 mm

Összetétel

Feltárt kukorica, hemoglobin por, feltárt búza, feltárt rizs, birkahús húsliszt (11%), marhafaggyú, tejsavó por, sörélesztő, növényi rostok, hidegen sajtolt napraforgóolaj, ásványi anyagok, lecitin, hidegen sajtolt lenmagolaj, inulin, vitaminok és nyomelemek.

Emészthetőség: 84%, Fehérje/Energiarész: 23,16%, Energia: 4145 Kcal/kg / 17,35 Mj/kg

A kutyák bőrére és szőrzetére gyakorolt kedvező hatás:

A birkahúsliszt birkazsírtartalma egyértelműen kedvező hatást gyakorol a kutyák bőrének egészségére, és csillogó, selymes szőrzetet biztosít.
Hasonló eredményt nyújt klasszikus termékváltozatunkban a hidegen sajtolt lenmagolaj és más olajok (például a hidegen sajtolt napraforgóolaj), a Farm Food magas energiatartalmú skót lazacolajos tápunkban a lazacolaj, valamint a Farm Food magas energiatartalmú gluténmentes termékünk is. Amennyiben az egyik termékfajtánk fogyasztása nem biztosítja valamely kutya bőrének és szőrzetének tökéletes egészségi állapotát, mindenképpen érdemes kipróbálni másik három termékünk egyikét.  Ebben az esetben némi időre van szükség ahhoz, hogy javulás következzen be.
Számos vizsgálat és gyakorlati tapasztalat támasztja alá, hogy bizonyos kutyák számára előnyösebb a klasszikus változat, míg másokra kedvezőbb hatást gyakorol a skót lazacolajos, a gluténmentes vagy a birkahúsos termékünk. *ezeket a vizsgálatokat neves kutyatenyésztők, kutyapanziók, munkakutyákat, illetve sportkutyákat tartó szakemberek, kutyatulajdonos ismerősök végezték el, illetve saját kutyáinkon mi magunk is tapasztaltuk az eredményeket.
A kutyákon észrevehető, hogy melyik termékváltozat előnyösebb a számukra – és ez a döntő szempont. A Farm Food magas energiatartalmú birkahúsos kutyatáp összetétele nagyon hasonlít a Farm Food magas energiatartalmú klasszikus termékünkéhez, a klasszikus változatban található húslisztet azonban (több mint 11%-ban) birkahúsliszttel helyettesítettük.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 24%
Nyerszsír 14%
Rost 2%
Hamu 6%
Nedvesség 8%
Kalcium 1%
Foszfor 0,8%
Kálium 0,6%
Nátrium 0,2%
Magnézium 1450 mg/kg
Energiatartalom 4145 Kcal/kg
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Dóra
 
2021.11.11. 09:43
Nagyon szeretjük, rendben van az emésztése.