Kennels' Favourite Petite AdultKennels' Favourite Petite Adult

Kennels' Favourite Petite Adult

Kennels' Favourite Petite Adult egy super prémium szárazeledel mini fajtaméretű felnőtt kutyáknak.

részletes termékleírás
Termékleírás
Beltartalom

Kennels' Favourite Petite Adult egy super prémium szárazeledel mini fajtaméretű felnőtt kutyáknak.

 • OMEGA 6:3 / EPA+DHA
 • Ideális súlymegtartás 
 • Kímélő Program
 • Szépség Formula
 • Ízületvédő Hatóanyagok
 • Fogvédő Rendszer
 • Szívvédelem és Kezelés
 • H.D.P. / Jól emészthető proteinek
 • Prebiotikumokkal gazdagítva (FOS+MOS)
 • Természetes Antioxidáns Keverék
 • Szagkontroll
 • 8%-os nedvességtartalom

Kennels` Favourite PETITE ADULT super prémium szárazeledel mini fajtaméretű felnőtt kutyáknak; komplett kacsahús és rizs; Yucca Schidigera kivonat- Szagkontroll*

A PETITE ADULT kiváló minőségű proteineken (kacsa) nyújt támogatást, mely relatíve magas tápanyagtartalommal párosul. Ez biztosítja a mini fajtaméretű felnőtt kutyák legjobb kondícióját. A PETITE ADULT egyedülállóan magas energiatartalma kontrasztban áll a kis mennyiségű adagokkal, melyekre az energiaellátáshoz szükség van.

Testsúlykilogrammra számítva a mini fajtaméretű kutyáknak sokkal magasabb az energiaigényük, mint a közepes vagy nagy fajtáknak. A mini kutyák a hosszú élettartamukról ismertek, és a várható élettartamuk elérheti akár a 16 évet is. Ezek a tulajdonságok a PETITE ADULT-ot igen fontossá teszik a mini méretű kutyák számára.

PETITE ADULT-ban található L-karnitin serkenti a zsíranyagcsere mértékét, és csökkenti a zsír tárolását, hozzájárulva ezzel az ideális testsúly kialakulásához.

A PETITE ADULT biztosítja minden kis fajtaméretű kutya számára a megfelelő tápanyagbevitelt életkoruk szerint. Könnyű megrágnia, mivel a kis darabkák a kis méretű kutyák kicsi állkapcsainak megfelelően lettek tervezve. A PETITE ADULT a gyakran magas energiaszintjükhöz van igazítva.

EPA+DHA (omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak): Támogatják az immunrendszer működését, és a bőr kondícióját. Csökkentik az atópiás bőrgyulladás során kialakuló gyulladásos reakciókat, és a csont-ízületi gyulladást. Az omega 6 és 3 zsírsavak az ideális, 5:1 arányban vannak jelen az eledelben.

Ideális súlyfenntartás (L-karnitin + biotin): A kistestű kutyák hajlamosak a testhőmérséklet hirtelen visszaesésére, ezért gyakrabban kell enniük. Ezért nagyon fontos, hogy figyeljen arra, hogy a kutyája ne halmozzon fel súlyfelesleget. Az L-karnitin és a biotin kombinációja a PETITE ADULT-ban egyedülálló módon segíti az ideális testsúly megtartását. Az L-karnitin a mitokondriális anyagcserében játszik szerepet és egyúttal segíti a zsírok lebontását a testben. A biotin fontos szerepet játszik a szénhidrát-anyagcserében, és kölcsönhatásban van a hasnyálmirigy hormonával, az inzulinnal. Stabilizálja a vércukorszintet, és szerepe van a zsírsavak és a zsír lebontásában.

Ízületvédő Hatóanyagok (lazacolaj, kondroitin- szulfát és tarajos zöldkagyló): Pozitív hatással vannak az ízületekre, és támogatja a porcok újraépülését. Növeli az ízületi porc vízellátását, ezáltal az ízületek kenését. Részt vesz a gyulladáscsökkentő folyamatokban, így csökkenti az ízületi fájdalmakat. Meggátolja a porc részleges, vagy teljes kopását, ezáltal mérsékli az arthitis kialakulásának kockázatát. Biztosítja, hogy az ízületi folyadék megfelelő kenőképességű maradjon, ezáltal jól láthassa el kenő szerepét az ízületekben. Bőrgyulladás esetén is pozitív hatása van.

Fogvédő rendszer: Csökkenti a száj baktériumainak túlzott elszaporodását, ezáltal a plakk mértékének kialakulását, és a fogkő képződését. Elősegíti a rossz szájszag elkendőzését, és jellegéből adódóan visszaszorítja az illékony szulfon zsírsavakból kialakuló anaerob baktériumok létjejöttét. Megköti a nyálban oldódó kalcium ionokat, így a kalcium nem lesz megtalálható a plakkban, és nem alkot fogkövet.

Szívvédelem és Kezelés (taurin és L-karnitin): A taurine (2-aminoetán-szulfonsav) egy organikus sav, mely metioninból és ciszteinből áll, és elengedhetetlen a szív megfelelő működéséhez. A taurin főszerepet játszik a szívizom működésében. Az L- karnitin segít a szívizom működésének normalizálásában. A taurin és L-karnitin eledelhez adott kombinációja segíti a szívbetegségek kialakulásának megelőzését. A PETITE ADULT-nak köszönhetően a cardiomyopathia-ban szenvedő kutyák sikerrel elhagyhatják a gyógyszeres kezelést.

Kímélő Program (kacsahús + borágó mag olaj + lazacolaj): kortól függetlenül elmondható, hogy a kis fajtaméretű kutyák igen érzékenyek, és genetikailag hajlamosak az ételösszetevőkkel szembeni allergiára. Ennek eredménye a dermatitis (érzékeny bőr) – egy allergiás betegség, amelytől a kicsi állatok szenvednek. A PETITE ADULT nagyrészt kacsahúsból származó proteint tartalmaz – az állati proteinek közül az egyik leghasznosabb, tápanyag-, mikroelem, és vitamintartalmánál fogva. A kacsahúsból származó protein tartalmaz káliumot, nátriumot, foszport, kalciumot, vasat, rezet és más elemeket tartalmaz, mely az állat testének nélkülözhetetlen. A kacshús proteinje az egyik legértékesebb forrása a B, B1, B3, B6, B12 vitaminok csoportjának, a riboflavinnak és a folsavnak. A borágó mag olaj csökkenti a bőr viszketésének mértékét (nikkel érzékenység), az eritéma következtében kialakuló és az önmagának okozott sérüléseket is kezeli. Gyulladáscsökkentő hatása van, ezáltal kontrollálja a bőr állapotát atópikus bőrgyulladás esetén is. A borágó mag aktív hatóanyaga az omega 6 zsírsav, és a gamma linolénsav (GLA). A kacsahús proteinek és a borágó mag olaj kombinációja csökkenti a gyulladásos reakciókat atópikus betegségek esetén is. A lazacolaj pozitív hatással van a bőrgyulladás esetén.

Szépség Formula (biotin + borágó mag olaj): A kén létfontoságú ahhoz, hogy a bőrt, a szőrt és a bundát egyedülállóvá varázsoljuk. Mivel a biotin ként tartalmaz, hívhatjuk „szépség vitaminnak” is. A biotin ideális szállító, mely mindig eljuttatja a ként a szükséges helyre. Mivel a biotin optimalizálja a zsírsavak felhasználását a testben a bőr kevésbé lesz zsíros, így a szőr/bunda struktúrája és a külső megjelenés szebb lesz.

Prebiotikumokkal gazdagítva (MOS+FOS): Elősegíti a belekben élő jó baktériumok szaporodását. Elősegíti a perisztaltikus mozgást, ezáltal pozitív hatást gyakorol a bélműködésre és az ürítésre. Védi az emésztőszervrendszert a patogenikus baktériumoktól.

H.D.P. / Jó emészthetőséggel rendelkező proteinek: Biztosítják az optimális emésztést, és a hatékony tápanyag-átalakítást, megelőzik az ételekre való kedvezőtlen reakciókat.

Természetes antioxidáns keverék: Csökkentik a szabadgyökök képződését, melyek szerepet játszanak a rák és a veseelégtelenség kialakulásában és fejlődésében. Visszafordítják a nyálkahártya kor függvényében jelentkező gyengülését.

Szagkontroll: A Moháve jukka (Yucca schidigera) kivonat természetes ún. saponint tartalmaz, mely csökkenti a salétrom keletkezését (ammónia, karbamid, nitritek és nitrátok), és csökkenti a káros gázok kibocsátását, illetve a széklet és vizelet kellemetlen szagát. Továbbá, - a Moháve jukka kivonatnak köszönhetően – javítja a tápanyagfelvételt, ezáltal pozitív hatással van a bélflórára. A speciális vitaminok hatékony kombinációja segíti a látóképességet, és segít megelőzni ennek romlását a kor előrehaladtával. 

8%-os nedvességtartalom: Megelőzi a rossz baktériumok elszaporodását, ezáltal megakadályozza az eledel rothadását, garantálva hogy az összetevők maximálisan ellenállnak a bomlásnak.

A PETITE ADULT jellemzője a jó emészthetőség. Ez optimális lehetőséget nyújt a tápanyagok felvételére. A fogak és az íny tisztaságát és erejének megőrzését biztosítja az eledel struktúrája. A vitaminok és mikroelemek összetétele garantálja, hogy az Ön mini kutyája ideális kondícióba kerüljön. A PETITE ADULT-nak köszönhetően, kedvence ellenállhatatlan lesz!!

Az eledel előnyei:

- Mini krokettek a kisméretű kutyáknak
- Magas energia
- Az ideális súly megtartása
- Magas tápanyagtartalom, és jó emészthetőség
- Kiegyensúlyozott összetevők, vitaminok és ásványi anyagok
- Egészséges bőr és bunda (és haj pl. a Yorkshire Terriereknél)
- Egészséges fogak, csontok és izmok fenntartása
- Csökkentheti a húgykő kialakulásána kockázatát
- Nincsenek szagproblémák
- Optimális falatka-méret 

Összetétel:

rizs, árpa, dehidrált kacsahús, állati zsír (baromfi), hidrolizált baromfi (protein és zsír), hidrolizált baromfimáj, tisztított zöldségrost (cellulóz), dehidrált répa pép, halolaj (lazac), teljes tojáspor, dehidrált élesztő kivonat, burgonyafehérje, inulin (fructooligoszacharidok forrása), mannánoligoszacharidok, ásványi anyagok, borágó olaj, hidrolizált puhatestűek és rákfélék kivonata (glükózamin forrás), kondroitin-szulfát. 

**** Természetes eredetű tokoferol-gazdag kivonat (E vitamin), és tartósítószerként citromsav, kalcium propionát, és sorbic sav, az EU engedélyével.

Táplálkozási adalékanyagok/kg:

A Vitamin*: 14.000 IE
D3 Vitamin*: 1.875 IE
E Vitamin: 500 mg
B1 Vitamin: 3.8 mg
B2 Vitamin: 5.1 mg
B6 Vitamin: 3.8 mg
B 12 Vitamin: 38 μg
C Vitamin: 19 mg
K3 Vitamin*: 1.5 mg
Biotin: 375 μg
Kolin: 758 mg
Folsav: 0.9 mg
Kalcium pantotenát: 19 mg
Taurin: 1.000 mg
Lutein: 100 mg
Inulin: 500 mg
L-carnitin: 100 mg

Energiatartalom 4571 Kcal/kg

* A vitamin (retinil-acetát)
* D3 vitamin (kolekalciferol)
* K3 vitamin (menadion-nikotinamid-biszulfit)
* E1 Vas (Fe) (vas-(II)-szulfátmonohidrát) 71mg/kg
* E5 Mangán (Mn) (mangán dioxid) 26mg/kg
* E4 Réz (Cu) (réz-(II)-szulfát pentahidrát) 12.5mg/kg
* E6 Cink (Zn) (cinkszulfát monohidrát) 205mg/kg
* E2 Jód (I) (vízmentes kalcium-jodát) 1.3mg/kg
* E8 Szelén (Se) (nátrium-szelenit) 0.30mg/kg

Beltartalom Mennyiség
Nedvesség 8,0 %
Nyersfehérje 24,5 %
Nyerszsír 16,0 %
Nyershamu 5,7 %
Nyersrost 3,5 %
Kalcium 1,03 %
Foszfor 0,87 %
Nátrium 1,5 gr
Kálium 7,0 gr
Lizin 13,5 gr
Metionin 5,2 gr
Cisztin 4,5 gr
Treonin 9,1 gr
Triptofán 5,7 gr
Linolsav (ω6) 29,0 gr
Linolénsav 2,4 gr
EPA 1,0 gr
DHA 1,1 gr
Szénhidrát 42,3 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK