Kedves Vásárlóink! Április 19-én és 22-én (pénteken és hétfőn) ügyfélszolgálatunk és átvételi pontunk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!
Orijen jutalomfalat freeze dried free-run DuckOrijen jutalomfalat freeze dried free-run DuckOrijen jutalomfalat freeze dried free-run DuckOrijen jutalomfalat freeze dried free-run DuckOrijen jutalomfalat freeze dried free-run Duck
Orijen jutalomfalat freeze dried free-run DuckOrijen jutalomfalat freeze dried free-run DuckOrijen jutalomfalat freeze dried free-run DuckOrijen jutalomfalat freeze dried free-run Duck

Orijen jutalomfalat freeze dried free-run Duck

Az Orijen freez dried Free run Duck ínyenc jutalomfalat ellenőrzött összetételű, tápanyagokban gazdag, kacsahússal és májjal.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 3 999 Ft
Orijen jutalomfalat freeze dried free-run Duck 92 g

Orijen jutalomfalat freeze dried free-run Duck 92 g

92 g
Ár: 3 999 Ft (43 467 Ft / kg)
42 hűségpont
Szállítás: 5 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás
Beltartalom

Az Orijen freez dried Free run Duck ínyenc jutalomfalat ellenőrzött összetételű, tápanyagokban gazdag, kacsahússal és májjal.

Egyféle fehérjeforrás- 100 % Ontario kacsa. A kacsahús és a kacsamáj naponta frissen, nyersen érkezik a konyhánkba, ahol azonnal feldolgozásra kerül, majd fagyasztva szárítjuk. Az Ontario Kacsát a WholePreyTM-nek megfelelően dolgozzuk fel, ezért a hús mellett májat és porcot is tartalmaz a jutalomfalat, tükrözve a természetes étrend összetételét. A feldolgozás során sem magas hőmérsékletű főzést, sem tartósítószert nem alkalmazunk, a fagyasztva szárítás során a táp-és illatanyagokat a természetes helyükre zárjuk, és egy tiszta, ízletes jutalomfalat az eredmény.

Összetevők:

Friss kacsahús (70 %)
Friss kacsamáj (30 %).

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 43 %
Zsírtartalom 37 %
Nyersrost 1 %
Nedvesség 5 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK