Kedves Vásárlóink! Április 19-én és 22-én (pénteken és hétfőn) ügyfélszolgálatunk és átvételi pontunk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!
Orijen jutalomfalat FD Wild BoarOrijen jutalomfalat FD Wild BoarOrijen jutalomfalat FD Wild BoarOrijen jutalomfalat FD Wild BoarOrijen jutalomfalat FD Wild Boar
Orijen jutalomfalat FD Wild BoarOrijen jutalomfalat FD Wild BoarOrijen jutalomfalat FD Wild BoarOrijen jutalomfalat FD Wild Boar

Orijen jutalomfalat FD Wild Boar

 Az ORIJEN Freez Dried wild boar ínyenc jutalomfalat ellenőrzött összetételű jutalomfalat, alberta vadisznóval és friss heritage sertéssel.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 1 999 Ft-tól
Orijen jutalomfalat FD Wild Boar 42,5 g

Orijen jutalomfalat FD Wild Boar 42,5 g

42,5 g
Ár: 1 999 Ft (47 595 Ft / kg)
21 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Orijen jutalomfalat FD Wild Boar 92 g

Orijen jutalomfalat FD Wild Boar 92 g

92 g
Ár: 3 499 Ft (38 033 Ft / kg)
37 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

 Az ORIJEN Freez Dried wild boar ínyenc jutalomfalat ellenőrzött összetételű jutalomfalat, alberta vadisznóval és friss heritage sertéssel.

A FRISS VADDISZNÓHOZ ŐSHONOS SERTÉST ADTUNK, LÉTREHOZVA EGY TÁPLÁLÓ ÉS ÍZLETES, EGÉSZEN VAD ILLATÚ JUTALOMFALATOT, A KUTYÁDAT FEL FOGJA IZGATNI.

100 %, természetes körülmények között tenyésztett vaddisznó és sertés FRISSEN (hűtve, semmi tartósítószer) érkezik, azonnal gyorsfagyasztjuk, majd kíméletesen fagyasztva szárítjuk.

A vaddisznót és a sertést a WHOLEPREY™ arányaiban dolgozzuk fel, ezért a húsok mellett belsőségeket és porcot is tartalmaz a jutalomfalat, tükrözve a természetes étrend összetételét.

Semmi magas hőmérsékletű főzés vagy tartósítószer, a fagyasztva szárítás során a táp-és illatanyagokat a természetes helyükre zárjuk, és egy tiszta, ízletes jutalomfalat az eredmény.

FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS – AZ ÉLELMISZEREK TARTÓSÍTÁSÁNAK ARANYSZABVÁNYA

Az ORIJEN freeze-dried jutalomfalatokat főzés nélkül készítjük, ezért a friss alapanyagok szinte az összes természetes tulajdonságaikat megőrzik.

A freeze-dry konyháinkban található nitrogén alagutakban gyorsfagyasztjuk a friss húsokat és belsőségeket nagyon alacsony hőmérsékletre (-50 °C), azonnal bezárva az értékes tápanyagokat. A 18 óráig tartó fagyasztva szárítás folyamata során, az alapanyagok megfagyott nedvességtartalmát jégpára formában távolítjuk el vákuum segítségével, mialatt a víz folyékony halmazállapota kimarad.

Ez azt jelenti, hogy kizárólag a víz távozik el a friss alapanyagokból, a táp-, illat- és ízanyagok koncentrált formában ottmaradnak a helyükön, ennek köszönhetően lesznek táplálóak és rendkívül ízletesek az ORIJEN jutalomfalatok, a kutyád imádni fogja!

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 40 %
Zsírtartalom 40 %
Nyersrost 1 %
Nedvesség 5 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Diána
Értékelés:
2018.06.27. 15:41
A legszuperebb jutalomfalat, nagyon szeretni a kutyusunk! Sokal szívesebben adok neki ilyen jutalomfalatot amely 100%-ban természetes összetevőkből áll mert ez sokal egészségesebb.