Kedves Vásárlóink! Jelenleg az adószám megadása a rendelési folyamat alatt technikai probléma miatt nem lehetséges, ezért kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írd meg számunkra! A probléma kijavítása folyamatban van, addig is szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük. Köszönjük szépen!
Pedigree Mini Junior szárazeledel csirkehússal és rizzsel

Pedigree Mini Junior szárazeledel csirkehússal és rizzsel

A Pedigree Mini Junior szárazeledel csirkehússal és rizzsel egy teljes értékű állateledel kistestű kölyökkutyák és anyakutyák számára vemhesség és szoptatás idején.

részletes termékleírás
Szupermarket minőség
Bruttó ár: 449 Ft
Pedigree Mini Junior szárazeledel csirkehússal és rizzsel 0,4 kg

Pedigree Mini Junior szárazeledel csirkehússal és rizzsel 0,4 kg

0,4 kg
Ár: 449 Ft (1 123 Ft / kg)
5 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Pedigree Mini Junior szárazeledel csirkehússal és rizzsel egy teljes értékű állateledel kistestű kölyökkutyák és anyakutyák számára vemhesség és szoptatás idején.

A Pedigree® Vital Protection™ szárazeledelt úgy fejlesztettük ki, hogy biztosítsa azokat a tápanyagokat, melyek a kutyák 4 kulcsfontosságú szükségletére hatnak: hozzájárul az erős immunrendszer, az egészséges bőr és szőrzet, a jó emésztés biztosításához miközben a kutyája fogait is segít tisztán tartani. A Pedigree® Vital Protection™ segít megőrizni a kutyája egészségét és vitalitását.

A növekedésért és védelemért

Az összes alapvető ásványi anyaggal és vitaminnal az egészséges fejlődésért.

Szájápolás

Minden kiskutya megérdemli a boldog mosolyt. Mivel a kiskutyák szájuk segítségével élik le életüket, ezért a Pedigree® Junior Mini megfelelő arányban tartalmaz kalciumot és foszfort, hogy támogassa az egészséges fogak fejlődését.

Emésztés

Minden kiskutya megérdemli az egészséges pocakot. Termékünk a fejlődésben lévő emésztőrendszernek megfelelő, könnyen emészthető csirkehúst és rizst tartalmaz.

Egészséges bőr és szőrzet

Minden kiskutya megérdemli, hogy egészségesen nézzen ki, és úgy is érezze magát. Receptjeink napraforgó olajat, amely természetes forrása az omega 6 zsírsavaknak, és cinket tartalmaznak, melyek segítenek táplálni kiskutyája bőrét és szőrzetét.

Immunrendszer

Minden kiskutya megérdemel egy kis extra védelmet. A kiskutyák szeretik felfedezni a világot, de Önnek nem kell aggódnia. Receptjeink E-vitamint (ami egy antioxidáns) és ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek létfontosságúak az immunrendszer támogatásában.

Összetevők:

Válogatott gabonafélék (ebből 4% rizs), Hús és állati származékok (ebből 14% csirkehús), Olajok és zsírok (0,5% napraforgóolaj), Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok

Adalékanyagok/kg:

- Antioxidánsok

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

- A-vitamin: 6699 NE
- D3-vitamin: 739 NE
- E-vitamin: 85 mg
- Réz-szulfát pentahidrát: 24,3 mg
- Mangán-szulfát monohidrát: 167 mg
- Kálium-jodid: 2 mg
- Nátrium-szelenit: 0,08 mg
- Cink-szulfát monohidrát: 445 mg

Beltartalom Mennyiség
Fehérje 30,0 %
Zsírtartalom 18,0 %
Szervetlen anyagok 8,0 %
Nyersrost 2,0 %
Kalcium 1,4 %
Foszfor 1,0 %
Omega-6 3,3 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK