Pro Plan Adult 7+ Medium & Large OptiagePro Plan Adult 7+ Medium & Large OptiagePro Plan Adult 7+ Medium & Large Optiage
Pro Plan Adult 7+ Medium & Large OptiagePro Plan Adult 7+ Medium & Large Optiage

Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Optiage

A Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Optiage egy teljes értékű állateledel közepes vagy nagytestű idős kutyák számára 7 éves kortól.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 21 499 Ft
Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Optiage 14 kg

Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Optiage 14 kg

14 kg
Ár: 21 499 Ft (1 536 Ft / kg)
221 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Optiage egy teljes értékű állateledel közepes vagy nagytestű idős kutyák számára 7 éves kortól.

Az OPTIAGE® formulát tartalmazó PURINA® PRO PLAN® Medium & Large Adult 7+ teljes értékű szárazeledel egy olyan szabadalmaztatott* tápanyagkeveréket tartalmaz, amely bizonyítottan javítja a 7 éven felüli kutyák agyműködését, így tovább megőrizhetik aktív, élénk és éber természetüket. Kutyája így idősebb korában is egészséges és aktív maradhat, Ön pedig hosszabb ideig lelheti örömét közös életükben.

Ebben az idősebb kutyáknak való eledelben gondosan válogatott összetevők és tápanyagok találhatóak, hogy kutyája minden szükséges tápanyaghoz hozzájusson. A PURINA® PRO PLAN® Medium & Large Adult 7+ OPTIAGE® formulával magas minőségű összetevőket tartalmaz, gondosan elkészítve, hogy kutyája a lehető legtöbbet tudja hasznosítani ebből a csirkében gazdag szárazeledelből. A PURINA® PRO PLAN® Medium & Large Adult 7+ OPTIAGE® formulával segít, hogy kutyája idős korában is fenntartsa egészséges testsúlyát, a közepes láncú trigliceridek (5,5%) pedig bizonyítottan fokozzák a kutyák éberségét és szellemi frissességét. A magasabb** E- és C-vitamin-tartalom támogatja az idősödő kutya immunrendszerét, így késői éveiben is boldog és egészséges maradhat.

*Szabadalmazás alatt (Európa)
**A Medium Adult és Large Adult Robust / Athletic eledelekhez képest.

Áttkeintés:

- Az idősebb kutyák igényeinek megfelelő tápanyagtartalom elősegíti az egészséges öregedést
- Egyedülálló tápanyagkeverékünk bizonyítottan javítja az agyműködést a hosszabb aktív életért
- Kulcsfontosságú tápanyagok kombinációja, amely segít megőrizni az ízületek egészségét az idősödő kutyák aktivitásáért
- Magas minőségű csirkedarabokat tartalmaz

Összetétel:

Csirke (15%), szárított baromfifehérje, búza, rizs (12%), kukorica, kukoricaglutén-liszt, növényi olaj származékok, szárított cukorrépa-apríték, szójaliszt, búzaglutén-liszt, ásványi anyagok, állati eredetű zsiradék, halolaj, hidrolizátum, élesztő.

Kötelezettségvállalásunk:

A kutyák táplálásának fejlesztése számunkra életre szóló feladat. Mi magunk is kutyatulajdonosok, kutyarajongók vagyunk, így a jövőben is mindig arra törekszünk, hogy új, innovatív módszerek megtalálásával segítsünk Önnek még örömtelibbé tenni kutyája életét.

Beltartalom Mennyiség
Szénhidrát 38,50 %
Nyersfehérje 29,00 %
Zsírtartalom 15,00 %
Nedvesség 8,00 %
Hamu 7,50 %
Rost 2,00 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Lajos
Értékelés:
2020.10.28. 19:21
Bár Tapi már 12 éves, fizikailag és szellemileg is aktív ettől a táptól. És még a szőre is selymes tőle.