Pro Plan Adult Large Breed Robust OptibalancePro Plan Adult Large Breed Robust OptibalancePro Plan Adult Large Breed Robust Optibalance
Pro Plan Adult Large Breed Robust OptibalancePro Plan Adult Large Breed Robust Optibalance

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optibalance

A Pro Plan Adult Large Breed Robust Optibalance egy teljes értékű állateledel nagytestű, robusztus testalkatú felnőtt kutyák számára.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 23 990 Ft
Pro Plan Adult Large Breed Robust Optibalance 14 kg

Pro Plan Adult Large Breed Robust Optibalance 14 kg

14 kg
Ár: 23 990 Ft (1 714 Ft / kg)
247 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Pro Plan Adult Large Breed Robust Optibalance egy teljes értékű állateledel nagytestű, robusztus testalkatú felnőtt kutyák számára.

A PURINA® PRO PLAN® Large Robust Adult OPTIBALANCE™ formulával magas minőségű csirkében gazdag száraz kutyaeledel. A receptúra kifejezetten a nagytestű robusztus testalkatú kutyafajták számára lett kifejlesztve. A gondosan válogatott, megfelelő szinten tartott összetevők kombinációjának köszönhetően kielégíti a kutyája tápanyag-igényét, és segít abban, hogy boldog és egészséges maradjon.

Az állatorvosok és táplálkozási szakértők által kifejlesztett teljes értékű kutyaeledel segít nagytestű kutyájának megbírkózni a mindennapi kihívásokkal. Az OPTIBALANCE™ formula kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy hozzájáruljon a fogak egészségéhez, támogassa az egészséges ízületeket és segítsen robusztus kutyájának szembenézni az évek támasztotta kihívásokkal.

A PURINA® PRO PLAN® Large Robust Adult OPTIBALANCE™ formulával egy ízletes, teljes értékű és magas minőségű összetevőkkel készült eledel – próbálja ki még ma!

Áttekintés:

- Kifejezetten a fogak egészségének fenntartására kifejlesztve
- Segít az egészséges ízületek támogatásában
- Segít szembenézni az évek támasztotta kihívásokkal
- Kifejezetten nagytestű, robusztus testfelépítű kutyák számára kifejlesztve
- Magas minőségű csirke darabokat tartalmaz

Összetétel:

Csirke (19%), búza, szárított baromfifehérje, kukorica, rizs (7%), szárított cukorrépa-apríték, búzarost, hidrolizátum, szójaliszt, állati eredetű zsiradék, kukoricaglutén-liszt, ásványi anyagok, tojáspor, halolaj.

Beltartalom Mennyiség
Szénhidrát 43,00 %
Nyersfehérje 27,00 %
Zsírtartalom 12,00 %
Nedvesség 8,00 %
Hamu 7,50 %
Rost 2,50 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Reinhardtné
Értékelés:
2018.07.28. 08:26
5