bezár
Angels' EyesAngels' Eyes

Angels' Eyes

Az Angel’s Eyes por alakú táplálékkiegészítő, mely megszünteti a kedvence szeme alatti barnás elszíneződést és a szakállszőrzet elszíneződését.

részletes termékleírás
Bőr- és szőrproblémákra
Bruttó ár: 14 990 Ft
Értékelés: 4.6 / 49 Összes értékelés olvasása (9)
Angels' Eyes 75 g

Angels' Eyes 75 g

75 g
Ár: 14 990 Ft (200 Ft / g)
154 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

Az Angel’s Eyes por alakú táplálékkiegészítő, mely megszünteti a kedvence szeme alatti barnás elszíneződést és a szakállszőrzet elszíneződését.

Az Angel’s Eyes por alakú táplálékkiegészítő, mely használatával megszünteti a kedvence szeme alatti barnás elszíneződést, továbbá a szakállszőrzet elszíneződését úgy, hogy már a szervezetben megköti azokat az anyagokat, melyek az elszíneződést okozzák, így azok nem tudják elszínezni a szőrzetet a szem alatt.

Összetétel:

édesburgonya, barna rizs.

Adagolási javaslat:

- 6,5 kiló alatti testsúlynál ¼ teáskanál naponta
- 6,5-22 kg között ½ teáskanál naponta,
- 22 kg felett 1 teáskanál naponta.

Használata: szórja a kedvencének előírt mennyiséget annak száraz vagy konzerveledelére.
Az elszíneződések javulása már az első havi adagolás után láthatóan csökkennek. Három hónap után adja hetente 4 alkalommal a napi mennyiséget, majd hat hónap után hetente 2 alkalommal adja.

Hogyan hat?
A barnás elszíneződés azért jön létre, mert a kifolyó könny a szőrön nagyon jó táptalaja a különféle fakultatív (tehát normális mennyiségben megbetegedést nem okozó) baktériumoknak, amelyek ott, a könnyes szőrben megtapadva „élik az életüket”, és ennek következményeként az anyagcseretermékeik színezik barnásra/sárgásra a szőrt. (A sötét színű kutyáknak is, de náluk nem lesz látható.) A gyakran könnyező fajtáknak amúgy mindig egy kicsit gyulladt a szeme, így tehát már eleve lesz a kifolyó könnyükben is baktérium, bármennyire is tisztán tartják a szeme körüli területet.
Az Angel's Eyes-ben két erősen gyulladáscsökkentő, és antibakteriális hatású gyógynövény található, a tőzegáfonya és az orvosi zilisz. Ezek a szervezetbe kerülve „belülről” csökkentik a baktériumok számát a könnyben, illetve a könnyel – és egyébként más testnedvekkel is – kiválasztódva a bacik szőrön való megtapadását is korlátozzák.
FONTOS! – a szer adása után is ugyanúgy kell törölgetni a szem körüli területet, mert ha elhanyagolják, akkor egy idő után meg fognak ott ismét tapadni a bacik. Ebben a termékben nincs antibiotikum, tehát elpusztítani nem tudja a bacikat, csak a számukat csökkenteni, de ez csak akkor lesz hatásos és tartós, ha mellette tisztán is tartják az adott területen a szőrt.
A már meglévő barnás elszíneződést nem tünteti el, tehát elsősorban az újonnan kinövő szőrt védi az elszíneződéstől, „fehérítő” hatása nincs.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: lászlóné
Értékelés:
2019.11.17. 22:13
3 hónap alatt semmit se változott ,nekem nem segített.viszont egy könnycsatorna átmosás igen.azóta nem foltos a könnye ! napközben sokat maszíroztam a szemek sarkait az orrnál ,ez is már enyhítette a könnyezést.
Feladó: Józsefné
Értékelés:
2017.05.28. 17:11
Sehogy sem akarják megenni bármire szórom észreveszik.
Feladó: Lilla
Értékelés:
2017.02.19. 23:02
Nagyon jó termék, én mindenkinek csak ajánlani tudom! Az ára ne tévesszen meg titeket, az én kis máltaimnak negyed kanállal kell adni, éppen ezért nagyon sokáig elég!!! Már majdnem három hónapja használom, s szerintem még a fele megvan! Illetve egy idő után az adagot is csökkenteni kell, így tényleg sokáig elég!! Látványos lett az eredmény a kutyusomnál, én mindig használni fogom!! :)
Feladó: Georgina
 
2016.04.03. 07:16
A kipróbálása folyamatban van.
Feladó: Gyuláné
 
2014.12.19. 08:42
A termék kb.1 hónapon át tartó használata után, a könny nem színezi el a kutyus szeme alatti szőrzetet.
Egy flakon elhasználása után sajna abbahagytam a por adását és újra elszíneződött a szőrzet. Tehát javasolt a por folyamatos használata az utasítás szerint. Ezért rendeltem most ismét egy flakonnal.
Feladó: Laura
Értékelés:
2014.10.10. 11:28
Máltai selyemkutyám van, 3 héten belül látszott az eredmény, eltűnt a barnás vöröses elszíneződés a szeme alatt, nagyon szép azóta, jó termék! Ajánlani tudom! :)
Feladó: Szilvia
Értékelés:
2013.06.25. 06:22
Sok jót hallottam róla,ezért vettem én is.
Feladó: Eszter
 
2013.04.12. 18:52
Bolognese kutyusunk pofija hófehér amióta használjuk!Nagyon elégedettek vagyunk vele.
Feladó: Gyula
Értékelés:
2013.04.06. 07:20
Ez a termék kiváló!Én egy bologneze kutyusnak adom a szemére,mert a könny foltot hagy. Angels' Eyes-t Azóta ez meg elmúlt.