K9 Omega™K9 Omega™

K9 Omega™

A K9 Omega™ halolajból készült táplálék-kiegészítő kutyák számára. Az omega3 zsírsavak magas tisztaságú és koncentrált – a kutyák szükségletéhez igazított – elegye segíti többek között a sejtregenerálást a daganatos kezelés alatt.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 5 799 Ft
Értékelés: 4.8 / 60 Összes értékelés olvasása (7)
K9 Omega™ 60 db

K9 Omega™ 60 db

60 db
Ár: 5 799 Ft (97 Ft / db)
60 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A K9 Omega™ halolajból készült táplálék-kiegészítő kutyák számára. Az omega3 zsírsavak magas tisztaságú és koncentrált – a kutyák szükségletéhez igazított – elegye segíti többek között a sejtregenerálást a daganatos kezelés alatt.

A táplálék-kiegészítő összetett alapanyagait többféle hidegvízi halból nyerik ki, többek közt lazacból, szardellából, heringből, spratból és szardíniából. Az emberi termékektől eltérően nem tartalmaz ízesítő és adalék anyagot, hiszen a számunkra már-már büdös, erős halszagot a kutyák kedvelik, ezért beadása meglehetősen könnyű.

A K9 Omega™ halolaj kutyákra gyakorolt élettani hatásai:

A halolajat régóta alkalmazzák

- az allergia okozta irritáció csökkentésére,
- a bőr egészségének megóvására,
- valamint a szőrzet kondíciójának javítására.

A legújabb tanulmányok azonban azt mutatják, hogy kedvencünk étrendje kiegészítve megfelelő mennyiségű és minőségű omega3 telítetlen zsírsavval, további  pozitív egészségügyi hatással bír, mint:

- Csökkenti a gyulladást
- Támogatja a szív- és érrendszert
- Hozzájárul az egészséges agy működéséhez
- Csökkenti a triglicerid szintet
- Növeli az egészséges sejtek élettartamát
- Támogatja az egészséges sejtregenerációt
- Támogatja a daganatos kezelést

Hogyan segíti az omega3 zsírsav a kutyák daganatos kezelését:

Tanulmányok azt bizonyítják, hogy a megnövelt mennyiségű, tiszta halolajat tartalmazó étrend segíthet meggátolni különböző emberi daganatok, mint a mellrák, vastagbél- és tüdőrák kialakulását.

Azonban a halolaj nem csak a megelőzésben, hanem a daganatos kezelésben is jelentős segítség lehet.

Lassabb tumor növekedés és terjedés: Számos nemzetközi tanulmány azt mutatja, hogy a halolaj lassítja a tumor növekedésének mértékét, valamint gátolja a metasztázist, az átét képződést. Mindkét hatás jelentősen javítja a kutyák daganatos kezelésre adott válaszát.

Segít megőrizni a test-, és izomtömeget: Sajnos, sok esetben nem is a rák a halál közvetlen kiváltó oka, hanem az általa okozott alultápláltság és “elsorvadás”, az úgynevezett cachexia.
Kutatók megfigyelték, hogy a magas omega tartalmú étrenden tartott daganatos állatok lényegesen kevesebbet vesztettek súlyukból, mint a normállisan táplált társaik. Így, természetesen nagyobb izomtömeg is maradt rajtuk. A test-, és izomtömeg megőrzése, a cachexia elkerülése jelentősen javíthatja a kutyus túlélésének esélyét.

Javítja a kemoterápia eredményességét: Egy másik tanulmány eredménye, hogy a hozzáadott halolajat tartalmazó étrenden lévő páciensek jobban reagáltak a kemoterápiás kezelésre. Kutatók azt is megállapították, hogy a halolajas étrend védi az állatokat a kemoterápiás szerekben lévő toxinok ellen is.

Főbb összetevők:

Halolaj (szardínia, makréla, szardella, hering, lazac)

Kiszerelés:

60 db lágykapszula / doboz

Adagolás és alkalmazás:

1 db 1000 mg-os lágy kapszula / 9ttkg / nap, közvetlenül az állat szájába juttatva, vagy a kapszulát szétnyitva az eleségbe keverve.

Figyelmeztetés!

Halolaj alatt, a halak (többek között vad lazac, hering, tonhal, szardínia) testéből nyert olajat értjük. Ha a K9 Omega™ helyett a kereskedelemben kapható, halmájból készült étrend kiegészítőt használja, a bennük lévő nagy mennyiségű A és D vitamin miatt hipervitaminózis, vitamin túladagolás léphet fel!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Júlia
Értékelés:
2021.04.02. 21:39
Egyelőre még nem tudok értékes információt adni a termékről, mert a kutyácskánk most folyamatosan kapja. Ez majd csak hosszabb idő után derül ki, hogy mennyire használ neki, persze akkor sem biztos, hogy a termékkel van a probléma, sajnos egy beteg kutyusnál nem lehet tudni, hogy hogyan hatnak az orvosságok/vitaminok.
Feladó: LOG-X 2000 Kft
Értékelés:
2020.02.29. 12:20
5
Feladó: Imrene
Értékelés:
2019.12.28. 12:26
12 eves diszplazia ifos mopszom ujra fajdalom nelkul tudott jarni 8 napi szedes utan. Mivel Ot mar mutetebi nem lehet igy visszatero vasarlokuk leszek! K9 csipo es csont erositot teljesen herbal
Feladó: Edina
Értékelés:
2019.06.06. 10:09
5
Feladó: Ferenc
 
2016.07.26. 05:40
2
Feladó: Vanda
Értékelés:
2016.02.12. 07:51
Még folyamatban a szedése, pár napja kezdtük.
Feladó: Boros
Értékelés:
2015.03.26. 07:53
Daganatos kiskutyám immunrendszerének erősítésére használom, de csupa vidámság a szőrös gyerek, mióta fogyasztja a halolajat. Ha igaz, ez való a kisállatoknak, mert az emberek számára kínált halolaj hipervitaminózist, vagyis vitamintúladagolást okozhat (amivel több kárt okozhat az ember, mint hasznot a kisállatnak). Tehát ez az a halolaj, amivel nem lő mellé a kisállattulajdonos.